p3tran Δημοσ. 11 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2006 μαλλον το εχουνε παρει πιο ζεστα ακομα κι απο οσο πιστευα...
NeTeD Δημοσ. 11 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2006 e an eisai sobarg etaireia.... Καλά εδώ που τα λέμε, το πρόβλημα με τα χρώματα από το καλώδιο VGA γαργάρα το'χουν κάνει... :evil: Το email support τους είναι γτπ, σου απαντάνε ότι τους κατέβει, μέχρι και στην Microsoft Hellas έχω στείλει mail και ούτε καν μου απαντήσανε. Στα αζήτητα...
Daredevil Δημοσ. 11 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2006 nomizw oti ayto exei na kanei perisotero me to monitor kai oxi me to kalwdio.
NeTeD Δημοσ. 11 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2006 Περίεργο, όλες οι άλλες συσκευές μου, και όλες οι κάρτες vga που έχω, δουλεύουν κανονικά με όλα τα monitor.. Δεν είναι μόνο δικό μου πρόβλημα, έχει παρουσιαστεί σε πολύ κόσμο σε ξένα forums.. Και όχι τίποτα άλλο, πρόσφατα αγοράσα κι εγώ hd-ready τηλεόραση (όλε!!). Με το Component καλώδιο όλα καλά, έντονα. Με το vga ψοφάνε όλα.
Daredevil Δημοσ. 11 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2006 lol nai elega mhpws htan ry8mismeno gia hd tv kai oxi gia monitor(den ebagala map to monitor) twra an to kanei kai se hd-tv mlkia alla kapou dibaza oti alloi paizounmia xara nomizw sto xbox-scene forum
NeTeD Δημοσ. 11 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2006 Αυτό που συμβαίνει είναι ότι αρκετές ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΕΣ τηλεοράσεις (αλλά και μερικές καλές παλιές), μπορούν να διαχειρίζονται σωστά το σήμα που βγάζει το 360 (από το vga). Μιλάμε για μια μειοψηφία όμως. Κοινώς η MS αποφάσισε να υποστηρίξει μόνο αυτές. Αρκετές συσκευές της αγοράς (πχ dvd players) έχουν επιλογή στο setup τους για το signal μεταξύ video level/pc level. Οι περισσότερες τηλεοράσεις με είσοδο vga δέχονται pc level και παίζουν οκ από την κάρτα του υπολογιστή. Το 360 όπως φένεται βγάζει μόνο video level και έτσι παίρνουν τον π***ο τα περισσότερα pc monitors και οι περισσότερες τηλεοράσεις (για σύνδεση vga μιλάμε πάντα). Εδώ με τα Vista λέει θα πρέπει να αλάξουμε μόνιτορ στον υπολογιστή που να υποστηρίζει HDCP για να μπορούμε να βλέπουμε κλειδωμένα hddvd και bluray. Έχει ξεφύγει η κατάσταση...
Wolfidis Δημοσ. 13 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2006 Μήπως ξέρει κανείς τι FPS χτυπάει το GR3? Γιατί το GR2 σε κάποιες πίστες έπεφτε κάτω από τα 30frames και έσερνε.... μιλάμε για 20-25fps.... Τουλάχιστον το καινούργιο το ξεπέρασε το πρόμπλεμ? Πάει καλά?
Daredevil Δημοσ. 13 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2006 einai lockarismeno sta 30fps nomizw,den peftei basika pote katw apo ayta
xrest Δημοσ. 13 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2006 kala to ghost recon einai apisteuti paixnidara..grafiko megaleio,me xrwmata mounta opws armozei se mia poli..pwwwwww ti game..
GordonFreeman Δημοσ. 13 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2006 Ρε παιδιά κάποιος που το έχει πάρει από play.com μπορεί να πει πόσο του ήρθαν όλα μαζί ? Από ότι βλέπω έχει 40 λίρες που είναι 58 ευρώ , αλλά με ταχυδρομικά κτλπ πόσο πάει ? Άμα μου έρχεται τα ίδια να το πάρω και εγώ από εκεί για να μην περιμένω Και όποιος απαντήσει ας πει επίσης πόσες ημέρες έκανε για να έρθει.
ababapanos Δημοσ. 13 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2006 to play com den ehei metaforika , ine dwrean apoti xerw
LambrosN Δημοσ. 13 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2006 petroooooooooooooooooooooooo ti kanoume re su pou tha to vroume?
Wolfidis Δημοσ. 13 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2006 kala to ghost recon einai apisteuti paixnidara..grafiko megaleio,me xrwmata mounta opws armozei se mia poli..pwwwwww ti game.. Milas gia to live i sp?
Προτεινόμενες αναρτήσεις