Wolfidis Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 emena einai 1-1-06 opote tin glitwsa e spore? Pantws pera apo tin plaka ginete xamos me ta xalsmena... sta 2 ta 3 einai problimatika.. Twra To pote 8a sou er8ei pisw einai sxetiko, mporei na parei kai panw apo mina distixws... Pantws o nomos orizei 30 meres (den exoun dikaiwma na tin kratisoun parapanw) apo kei kai pera kaneis kataggelia kai tous skizeis kanonika To problima pantws stis teleutees partides exei li8ei oristika.... Kai egw to 8ewrw pi8ano na psofisei kapoia stigmi kai i diki mou, gia ayto agorasa, kalou kakou, kai mia sata card me tsipaki via panw... (axriasti na nai)
panther_512 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 Να σας πώ κι εγώ τη ταπεινή μου άποψη. Πιστεύω ακράδαντα ότι το XBOX360 v1 είναι μακράν η κονσόλα με το μεγαλύτερο ποσοστό βλαβών. Και η τακτική της M$ να αντικαθιστά τις κονσόλες με μεταχειρισμένες δημιουργεί ένα φαύλο κύκλο προβλημάτων. Τώρα θα μου πείτε μερικοί ότι αγοράσατε κονσόλες από το launch και μέχρι και σήμερα δεν είχατε το παραμικρό πρόβλημα. Απολύτως δεκτό. Όμως το ποσοστό των XBOX360 που στέλνονται για επιδιόρθωση είναι τεράστιο συγκρητικά με άλλες κοσνόλες του παρόντως ή παρελθόντως. Και επίσης έχω μία υποψία που σίγουρα θα μάθουμε σύντομα αν αληθεύει ή όχι: Είμαι σίγουρος ότι το XBOX360 v1 έχει ελλατωματικό σχεδιασμό και η M$ το γνωρίζει πολύ καλά. Οπότε, σχεδιάζει το XBOX360 v2, στο οποίο έχει λυθεί το πρόβλημα, ενώ παράλληλα μειώνει τον αριθμό της v1 που σχεδίαζε να δώσει στην αγορά (πρόσφατη ανακοίνωση ότι μέχρι το καλοκαίρι αντί για 14 εκατομμύρια κομμάτια θα βγάλει 12(συνολικός αριθμός XBOX360 v1 από το launch μέχρι το καλοκαίρι)) Έτσι μειώνει τον αριθμό των ελλατωματικών συστημάτων και έρχεται το XBOX360 v2 να πάρει τη θέση του v1. Όμως, αν παραδεχθεί δημοσίως ότι το XBOX360 v1 είναι ελλατωματικό και ότι το XBOX360 v2 λύνει το πρόβλημα, τότε οργισμένοι οι κάτοχοι της v1 θα απαιτήσουν αντικατάσταση με το v2. Οπότε η M$ τί κάνει? Πλασάρει το v2 ώς ΝΕΟ/διαφορετικό μοντέλο και όχι αντικατάσταση της v1, βάζοντας επάνω μεγαλύτερο σκληρό δίσκο και πιθανότατα HDMI. Αυτή είναι η υποψία μου και ούτε θέλω να προσβάλλω κάποιον, αλλά ούτε και να δημιουργήσω flame. Οι φήμες λένε για κυκλοφορία της v2 μέσα στο Μάιο, οπότε αν αληθεύουν θα μάθουμε σύντομα τί παίζει.
xrest Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 entaksei ta exoume pei 500 fores.k ta pramata etsi einai me ta osa problimata exoun prokeipsei
spown Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 Oxi Xrest ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΙ 500 φορες μεχρι προτεινως μονο εγω τα ελεγα....Μπραβο....Και να ειστε σιγουροι εδω θα ημαστε οτι αν γινει κατι τετοιο με το PS3 θα το κραζουμε ολοι παρεα....και οχι προκαταβολικα σαν μερικους παπατρεχες και ξερολες.....
viper2005 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 kserei kaneis an exei ginei tpt pushed back apo ta parakatw? http://www.gamespot.com/newthisweek.html?date=20070225&type=new_this_week&platform=1029&sort=rdate&dlx_type=all&sortdir=asc
xrest Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 ta problimatika 360 einai gegonos opws k na to kanoume.ta exoume pei.kai oxi den eimai fan tou kraksimatos eite to sistima legetai ps3 eite 360 eite wii.as to kanoun alloi pio eidikeumenoi se auto.proteimw allou eidous kraksimata kserei kaneis an exei ginei tpt pushed back apo ta parakatw? http://www.gamespot.com/newthisweek....ll&sortdir=asc kata pasa pithanotita ola.den eimai sigouros gia to moufo samurai.kalitera na min bgei kan.kanei kako stin aisthitiki mou
Toufas Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 Oxi Xrest ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΙ 500 φορες μεχρι προτεινως μονο εγω τα ελεγα....Μπραβο....Και να ειστε σιγουροι εδω θα ημαστε οτι αν γινει κατι τετοιο με το PS3 θα το κραζουμε ολοι παρεα....και οχι προκαταβολικα σαν μερικους παπατρεχες και ξερολες.....
p3tran Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2007 spown ποτε θα την πουλησεις τη δικια σου παλιοκασελα? δεν πιστευω να θες να την κρατησεις αλλο πια, τωρα που βγαινει και το εργαλείο, ετσι δεν ειναι?
drakoribo7 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2007 θελω να αγορασω και εγω ενα 360 αλλα με τοσα που διαβαζω φοβαμαι να τα αγορασω!ειμαι φανατικος χβοχ και πιστευω οτι η καλυτερη κονσολα που εχει βγει μεχρι τωρα και πιο γερη ηταν το παλιο χβοχ.αθανατο!!!πεντε χρονια το εχω!εχω πειραματιστει απειρες φορες(εβαλα δισκο 120g,logismika,wmc ) και αυτο τιποτα.ακομα παιζει........οσο αφορα το χβοχ360 να το παρω η να περιμενω?εχουν οντως προβληματα?γιατι θελω και να το flasharw κιολας για να παιζω backup games!......ποιο dvd drive ειναι το καλυτερο το hitachi η to samsung σε θεμα αντοχης και πιο παιρνει το καλυτερο firmware ωστε να παιζει τα παντα?θελω να παιζω και τα παλια backup για να μην πανε χαμενα!με το νεο dvd benq-phillips τι παιζει?αλλαξαν τιποτα αλλο εκτος απο το dvd στην κονσολα?μηπως τα ανεμιστηρακια που βγηκαν στο εμποριο λυνουν το προβλημα υπερθεμανσης?το παλιο ειχε βγει απο v1.0 εως v1.6 αλλα ολα ηταν τα ιδια,σαυτο πια version ειναι η καλυτερη?αν το αγορασω τωρα εχουν λυσει τα προβληματα?ποια περιφερειακα και gudjets αξιζει να παρω?χβοχ360 καινουργιο full εκδοση φλασαρισμενο με ανεμιστηρες,2 ασυρματους μοχλους,φορτιστη μπαταριων,καλωδιο rgb scart,dvd controller 525e einai kala?ποιο καλωδιο ειναι το καλυτερο?εχω μια panasonic 32' crt 100hz quintrix οι οποια εχει απο πισω θεση για scart RGB!!!ευχαριστω και συγνωμη αν σας κουρασα...........αλλα δεν θελω να την πατησω.....θελω να κανω σωστη επιλογη και θα ακουσω προσεκτικα τις γνωμες σας!!!!!!!!!!
telegamesvg Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2007 spown ποτε θα την πουλησεις τη δικια σου παλιοκασελα?δεν πιστευω να θες να την κρατησεις αλλο πια, τωρα που βγαινει και το εργαλείο, ετσι δεν ειναι? Aσε και που τοσο χαλια που ειναι θα πρεπει να την "σκοτωσει" γιατι ποιος θα παρει τετοιο χρεπι μηχανημα....
nzeppos Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2007 Φίλε drakoribo7, οι ερωτήσεις που κάνεις είναι τόσες πολλές που αμφιβάλλω αν θα σου απαντήσει κάποιος σε όλες. Από τη μεριά μου αυτό που σου προτείνω είναι, προτού πάρεις το 360, να αγοράσεις μια HD ready τηλεόραση. Σε όσες CRT τηλεοράσεις έχω δει το 360, η κονσόλα μου θυμίζει περισσότερο xbox one παρά...360. Τεράστια διαφορά. Επειδή μέχρι στιγμής τα καλά παιχνίδια του 360 δεν είναι και πάααααααρα πολλά (να πω 15-20?) και μπορείς να τα βρεις και σε άλλες πλατφόρμες (με εξαίρεση τον κράχτη Gears of War και 4-5 άλλα), το δυνατότερο όπλο του 360 είναι τα HiDef γραφικά του, που πραγματικά ώρες ώρες τα βλέπεις και χαζεύεις. Αυτό το πλεονέκτημα χάνεται εξ'ορισμού σε CRT οθόνες/τηλεοράσεις.
spown Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2007 Φιλαρακο ο nzeppos εχει απολυτο δικιο, οταν ειχα παρει χβοχ 360 και στην αρχη και το ειχα βαλει σε μια crt νο hd , οταν πηγα σε ενα φιλαρακι μου που αυτος ειχε παρει χβοχ 360 με τηλεοραση HD ......τι να πω οτι ειδα το φως μου , εχει τρομερη διαφορα, βλεπεις πραγματα λεπτομερεις τρελες που μια μη HD τηλεοραση δεν μπορει να σου προσφερει...... Λοιπον φιλε p3tran δεν σκοποευω να πουλισω την παλιοκασελα , αλλα το εργαλειο δεν το χανω απο την συλλογη μου!!!
p3tran Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2007 Λοιπον φιλε p3tran δεν σκοποευω να πουλισω την παλιοκασελα , αλλα το εργαλειο δεν το χανω απο την συλλογη μου!!! κοιτα... ή θα την πουλησεις και θα συνεχιζεις να τη βριζεις, ή θα παραδεχτεις οτι ειναι η καλυτερη κονσολα που ειχες ποτε και οτι την αγαπας πιο πολυ απο το playstation, και τον bill gates πιο πολυ απο τον kutaragi. απλα πραγματα.. και η πιτα πιτα και ο σκυλος χορτατος, δεν γινεται!! πρεπει να αποφασισεις.. το να λιωνεις καθε βραδυ στο live και την αλλη μερα το πρωι να κοροιδευεις εχει μεν πλακα, αλλα ειναι και μια εκφραση σχιζοφρενειας απο την αλλη. ή στειλτη λοιπον, ή κλειστο. διαλεξε.
pinakas Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2007 Λοιπόν παιδιά όπως έγραψα στο προηγούμενο ποστ μου χθές τηλεφώνησα στην αγγλία για αντικατάσταση του 360 και σήμερα ήρθε η UPS με το κουτί+label και το πήρε. Κουφάθηκα απο την ταχύτητα τους. Καλά πάμε........
mixalisss Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2007 nai re sou leo kai ego ta perasa mporei kai se mia bdomada na exeis xemperdepsei..otan to pareis tha xoun bgei kai nea games
Προτεινόμενες αναρτήσεις