xvagos Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2007 Χα, χα φοβερά τα videos. Από ότι κατάλαβα το PS3 δεν του αρέσουν τα αυθεντικά games, ενώ τα DVD-R δεν λέει να τα αποχωριστεί με τίποτα!!!!
spown Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2007 P3TRANAKO θελεις να σου βαλω ολα τα videakia απο Youtube αφιερωμενα για το ΧΒΟΧ 360 ....... Ξερεις εαν το κανω ο φιλος prevat33r θα μου την πει μετα επειδη θα εχει κρεμασει ολο το site απο τα videakia......P3TRAN ΑΡΧΙΓΕ ΤΟΥ TROLOSTOLOU μαζεψου γιατι η κονσολιτσα σου εχει σπασει ολα τα ρεκορ.....
Toufas Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2007 re petran, edo to ps3 exei eksomioti radiotaksi , toses keraies eixe, pianei mexri nova, kai esi paraponiese? pantos, ps1 eixa kapote, tote pigena kai sxoleio, mou to "krivoune" gia 1 mina mexri na erthei to pasxa (to eixa parei telh martiou) kai eno prin douleve kanonika, meta den douleve tipota. mou to alaksane stin sony otan itan stin mesogeion, eixa poli mikrio serial, epeze backups me tin methodo me to kalamaki-elatirio
spown Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 Kαλα τα video τρελη μουφα......Αμα θες φιλαρακο PS3 πρεπει να ειχες και μια σοβαρη τηλεοραση και οχι τις πατατες crt POY EXOYN....Ta video ειναι κολοστημενα του κερατα.........εδωσε 600 ευρω και για να παρει ps3 και μου το βαζει σε 14 οθονη...Πλακα κανουμε μωρε.....Το μηχανημα ειναι αψογο ....
nzeppos Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 Καταπληκτικό σχόλιο. Φωνάξτε κι άλλους στο thread για να θαυμάσουν τη λογική του spown και να παραδειγματιστούν.
Socratis_g Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 Ρε spown κάνεις λες και δουλεύεις στο promo team του PS3. Χαλάρωσε λιγάκι και μην είσαι απόλυτος, γιατί σε περίπτωση που κάνει κ το PS3 κωλιές θα γελάμε όλοι μαζί.
spown Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 Φιλαρακο ξεχασα να σου πω ολοκληρο το ονομα μου σορρυ δικο μου το λαθος MY NAME IS SPOWN HIRAY KUTARAGI !!!!!!XAXAXAXA
kallair Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 Mακάρι ρε φίλε να βγώ λάθος. Αλλα : Στο ps1 τα πρώτα που είχανε βγει κολλάγανε. Στο ps2 οι πρώτες φουρνιές που κοστίζανε τότε 300.000 δρχ μάπες είχανε βγεί, ζεστενόντουσαν ευκολά και το τσιπάρισμά τους ήτανε ρίσκο. Στο Χ360 τα λέμε τώρα. Και όλα αυτά μέσα σε 10 χρόνια? Το ps3 θα παίζει απο την αρχή χαρτί δηλαδή?? Θα σπάσει τη παράδοση? Προσέχτε μην αγοράσετε και εσεις κασέλες, γιατί εσεις θα δώσετε και περισσότερο μαρούλι απο 300? που έκανε το Χ360. Οποτε τις αποψεις μου προτιμώ να τις δημοσιεύω. gia na leme tou stravou to dikio, oi protes fournies ps2 stin ellada ekanan 200.000drx(eimai enas ap autous pou ta eskasan). einai version 3 kai ektos apo to laser opou pleon einai sta teleutaia tou, mia xara apodidei. risko sto tsiparisma eixe mono stis protes slim ekdoseis k stis v8 kai panw.
pinakas Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 Καλησπέρα, Χθές καθώς έπαιζα με το call of duty 2 άρχισαν το κολλήματα και τα blocks στην οθόνη και στο restart μου έδινα ring of death. Οταν το άφηνα λίγο και ξεσύνδεα το πάντα άρχιζε κανονικά και μετα 10 λεπτά ξανά κολλήματα. Σήμερα πήρα την Μ$ Ελλάδος και ήμουν αναμονή 45 λεπτά, το έκλεισα και τηλ κατά Αγγλία μεριά. Ο χειριστής με ρώτησε τι έχει, του τα είπα και μου είπε τι χρώμα έχει το led του τροφοδοτικού. Να πώ την αλήθεια δεν θυμόμουν και του είπα πράσινο. α) Πάιζει ρόλο ? το error που δίνει είναι 0102 αν θυμάμαι καλά "0102 unknown error - littereally means the console does not know what is wrong. possibly a short or cold solder joint somewhere (2 reports of people repairing this, one was removing moisture build up inside the console, the other used a hot-air rework to reflow the BGA Ram chips" Τελικά κάναμε registration την κονσόλα και μου είπε ότι θα στείλουν box με την UPS απο UK. Του είπα αν γίνεται να στείλουν το label μέσω email και να καλέσω εγώ την |UPS και μου απάντησε αρνητικά. β) Πόσο καιρό κάνουν για να στείλουν το άδειο κουτί? c) Οταν έρθει η UPS θα κρατήσω αντίγραφο απο το label που έχει στείλει η Μ$ και της φορτωτικής της UPS που θα το πάρει ? ή μόνο της φορτωτικής? Ρε παιδιά έχω χαλαστεί άσχημα, έκρυψα ότι έχει σχέση με 360 μέχρι εμφάνισης της επισκευής και ξεσκόνισα το ps2 να ξαναπαίξω FF12
Kraken Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 βραχος δεν θα πει τιποτα...spown παλιοκασελακια αφιερωμενο κι αυτο Δεν νομίζω να συγκρίνεται καμμία κονσόλα με τα προβλήματα του 360. Είναι γνωστό και μην προσπαθήτε να αποδείξετε το αντίθετο ότι τα 360 είναι προβληματικά στο hardware. κάντε google to xbox 360 problems ή http://en.wikipedia.org/wiki/Xbox_360_technical_problems και εμένα μου αρέσουν τα παιχνίδια του 360, αλλά σαν προβλήματα κατέχει την πρωτιά, μην λέμε και ότι θέλουμε...
mixalisss Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 mesa se mia to poli 2 bdomades tha exeis piso to neo sou 360 emena toso ekane pantos min anisixeis
spown Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 MIXALISS ποιο νεο σου 360 χαχαχαχαχαχαχαχα....καλο αστειο και αυτο το χιλιο μεταχειρισμενο και χιλιοπαιγμενο χβοχ 360........Ενα φιλαρακι μου που το εστειλε του ηρθΕ πισω και το καινουριο ηταν παλι τρελα προβλιματικο.....Και εν τελει εμεινε 1.5 μηνα χωρις κονσολα.....Αρε MICROSOFT με τα service σου......P3tranako το προβλημα με την δικια σου κονσολα το εθαψες διακριτικα βλεπω οπως θαβει και ο peter Moore τις κονσολες του......ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ.....
KilliK Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 οντως η κατασταση με τα προβληματα του χβχ2 ειναι ανεξελεγχτη.σε εμενα δεν εχει παρουσιασει καποιο προβλημα σε κοληματα ή χαλασμενα γραφικα,αλλα μου γρατζουναει τα dvd παρολο που η κονσολα ειναι σταθερη και τα δισκακια ολοκαινουργια.ηδη το gow μου βγαζει μερικες φορες reading error...
mixalisss Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 file spown ti na po emena se mia bdomada eixe paei eixe erthei kai epeze mia xara kai opos eida itan kainourgia paragogis to diko mou itan 2005 kai ayto itan mesi 2006 apo kei kai mera den me niazei an itan metaxirismeno n oxi apo ti stigmi pou to eixa piso kai douleue kai douleuei mia xara mi to matiaso min eiste re paidia koblexikoi ola bgazoun provlimata kai amaxi pas na pareis kai sou bgainei to neas paragogis problimatiko tixera einai ayta.min katakrininoume esti gia na katakrinoume xanoume tin ousia
spown Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 Καλα αυτο με την MICROSOFT δεν ειναι τυχερα ...οταν βγαινει επισημα και παραδεχεται οτι οι κονσολες 2005 ειναι για τα σκουπιδια και καποια στιγμη θα ψοφισουν......τυχερο ειναι αυτο!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις