privateer Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2007 den tha to akoubaga kan to game giati to demo DEN me enthousiase alla tha to dokimaso giati ebisteuomai to gousto ton xriston tou insomnia sta games.. simera aurio tha to exei ferei o theios logika.. An den sou arese to demo den nomizw na sou aresei kai to final game afou einai akribws to idio. Emena h eleipsh estw mias ypotypwdous istorias me tis analoges apostoles pou exw synh8hsei se tetoiou eidous games me xalase pantws. Apo oti diabazw einai kai poly mikro (7-8 wres)
p3tran Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2007 δεν εχει mission mode το story. ειναι καθαρα free-roam havoc & exploration. ακομα και οταν ανακαλυψεις και καθαρισεις ολους τους bosses, εχει επιλογη να εισαι στην πολη με crime ON (της πουτ@νας-havoc mode) και crime OFF (exploration-stunt mode) solo/co-op. εχει και ανα πασα στιγμη kill the boss mode solo/co-op με χρονους κλπ. εμενα μου πηρε το story 3 μερες full στο πιο ευκολο level. εχω καμια 60 agility orbs να βρω και καμια 150αρα μπλε, καθως και αρκετους rooftop-car αγωνες. o χαρακτηρας μου ειναι maxed out, και η πολη ειναι πολυ ευχαριστη ετσι. πολυ καλο 8)
tmjuju Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2007 ok to vrika. telika tha prepei na sindeso me optical to ps2. exei katw deksia visma.genika odigo sindeseis dolby gia oles tis konsoles tha vreite edw. TNX for the link!
alou Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2007 από http://support.microsoft.com/kb/908874 Προσωπικά είχα ΧΒΟΧ Live για την περίοδο που δίνει το φουλ πακέτο του 360 και δεν χρειάστηκε να ανοίξω πόρτες. Έχω το D-Link G604T, το οποιο δεν είναι 360 certified ενώ έχει ενεργοποιημένο και firewall και ΝΑΤ. Για να μην υπάρχουν προβλήματα σύνδεσης στο live πρέπει στα τεστ του 360 το ΝΑΤ να είναι open. Μερικές φορές, και τα port που χρειάζονται να ανοίξεις βγαίνει moderate / strict οπότε τσεκάρεις και το firmware του router σου να είναι 360 compatible (υπάρχει περίπτωση να χρειαστεί αλλαγή ακόμα και σε παλιότερη έκδοση), οι περισσότερες εταιρίες αναφέρουν ποια είναι και ποια δεν είναι.
xvagos Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2007 Δεν ξέρω πάντως το Crackdown από ότι κατάλαβα από το demo και τα πρώτα reviews, μου φαίνεται ανεπαρκές. Χωρίς story, missions, unlockables, mini games, submissions, on-line versus, μέσα σε μερικές ώρες καθαρού game θα έχει τελειώσει. Μάλλον θα περιμένω να πέσει στα 30? και βλέπουμε...
nzeppos Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2007 Αν συγκρίνετε το Crackdown με τα GTA τότε εντελώς φυσιολογικά είναι χαμένο από χέρι (άλλωστε τίποτα δεν μπορεί να συγκριθεί με τα GTA). Σε σχέση όμως με άλλα παιχνίδια του είδους, μου άρεσε πολύ περισσότερο (βλέπε Driv3r, True Crime κλπ). Δεν είναι για να το πάρετε πολύ στα σοβαρά, περισσότερο είναι για να περνάει η ώρα και σε αυτόν τον τομέα το Crackdown τα καταφέρνει μια χαρά. Δυστυχώς είναι όντως πάρα πολύ μικρό, ειδικά αν δεν μπείτε και στον κόπο να μαζεύετε orbs και να προσπαθείτε να βρείτε πώς θα σκαρφαλώσετε σ'αυτόν τον τεράστιο ουρανοξύστη γιατί "σαν να γυαλίζει κάτι στην κορυφή".
StavrosD Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2007 Λέω να πάρω ένα XBOX, αλλά δεν παίζω racing,SIMS, FPS. Τι επιλογές έχω σε παιχνίδια ώστε να αξίζει; Έχω ήδη PS2, Gamecube και ΧΒΟΧ 1, οπότε ας προτείνετε κάτι που δεν υπάρχει σε αυτά.
The_Sheep Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2007 na rotiso kati an to exei psaksei kaneis perisotero... logika to .."spasmeno" crackdown exei mesa kai thn beta apo to HALO 3 kai apo oti diavazo den iparxei kanena key gia na tin kaneis "register" , Once the Halo 3 beta has been activated (start date is still TBD) you simply go to the Downloads menu in Crackdown to download the Halo 3 beta. After that, you will need to launch the Halo 3 beta from within Crackdown. You will need an Xbox 360 with a hard drive and an Xbox Live Gold account. opote mallon tha einai arketes perisoteres xiliades atoma apo ayta pou perimenoun!
MiltoZ Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2007 Δεν ξέρω πάντως το Crackdown από ότι κατάλαβα από το demo και τα πρώτα reviews, μου φαίνεται ανεπαρκές. Χωρίς story, missions, unlockables, mini games, submissions, on-line versus, μέσα σε μερικές ώρες καθαρού game θα έχει τελειώσει. Μάλλον θα περιμένω να πέσει στα 30? και βλέπουμε... Εγώ με 5 άτομα που έχουμε συζητήσει για το Crackdown συμφωνούμε όλοι ότι είναι παιχνιδάρα. Μπορεί να μην έχει το βάθος του GTA και των άλλων, αλλά το gameplay τα σπάει.
Socratis_g Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2007 Συγνώμη ρε παιδιά πως μπορώ να βγάλω τη πιστωτική μου κάρτα απο το gamertag μου?? Πηγαίνω--->http://live.xbox.com---> Account Management--->Billing and Contact Info Management. Και δεν μπορώ να την αποσυνδέσω καπου
p3tran Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2007 η καρτα σου και η ψυχη σου ανηκουν πλεον στο bill gates :twisted: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: περα απο την πλακα, οτι και να κανεις απο το dashboard, παρε τηλεφωνο τη microsoft και ζητα αποσυνδεση καρτας απο λογαριασμο, και για να κοιμασαι και ησυχος παρε και την καρτα και ζητα να μην δεχονται χρεωσεις απο την m$
Socratis_g Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2007 Τα σφάλματα που μου βγάζει: Οσοι πιστοί βοηθήσατε μπαίνω εδω για να βρώ κάπου ρυθμίσεις με πληρωμη αλλά και πάλι σκ@τ@ Kαι στα καπάκια τρώω και αυτο το κολλημένο άκυρο!! : :-( :-( :?: :?: :?: :?: :?: :?: To τελευταίο με προειδοποιεί για ολική καταστροφή!! Παίζει ρόλο που οταν εφτιαχνα το προφίλ, επειδή δεν βρήκα greece έβαλα uk? Και υπάρχει ασυμφωνία με τη κάρτα?
mixalisss Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2007 nai re uparxei asimfonia me ti karta giati den perneis tis etoimes kartes 3 h 12 mines ego aytes exo uparxoun kai se ellinika site kai se site tou exoterikou ego apo agglia perno
MiltoZ Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2007 Μερικά βιντεάκια από το Crackdown: Huge Crackdown Explosion w/ a van flipping 10 things to do in CRACKDOWN http://www.gametrailers.com/umwatcher.php?id=42426 Και λίγο boss fight: http://www.xboxyde.com/stream_3562_en.html
Προτεινόμενες αναρτήσεις