drakoribo7 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2007 εσεις τι θα κανατε?θα το παιρνατε τωρα TO X360 η αργοτερα?εκτος απο το dvd αλλαξαν και τιποτα αλλο πανω στην κονσολα?μιλαω σαν dvd ποιoτικα ποιο ειναι το καλυτερο και αν βγαζουν προβληματα?ποιο παιρνει το καλυτερο firmware για να παιζει τα ολα τα backup παιχνιδια του x360 αλλα και τα παιχνιδια του χβοχ του παλιου(δισκακια single layer)?TO NEO BENQ DVD ειναι καλυτερο απο τα προηγουμενα?450e ειναι καλα prenium φλασαρισμενο με 2 ασυρματους μοχλους και 1 παιχνιδι(μου δινει και 1 χρονο εγγυηση)?στο multirama το εχει με ενα παιχνιδι+προσοψη prenium 360e?αν το παρω απο multirama μπορω να το φλασαρω εγω(εχει την xmas edition)?υπαρχει περιπτωση να χαλασει αργοτερα και να το πεταξω?ευχαριστω παντως για ολα...........και συγνωμη αν γινομαι κουραστικος.......αλλα θελω να μαθω γιατι ακουγετε οτι το χ360 εχει πολλα προβληματα...........και ας ειμαι φανατικος με το χβοχ!!!
viper2005 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2007 oh noes its a ghost in the internets :-P
snik Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2007 drakoribo7 εχεις καταλαβει οτι 5 απο τα 6 μυνηματα που εχεις ειναι ιδια?Περιμενε και θα παρεις απαντηση αλλα με το επαναλαμβανεσαι το μονο που θα κερδισεις ειναι να σε αποφευγουν...
mini me Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2007 Περιμενε Lol.. K an perimeneis(liga xronakia akoma) tha vgei k to kainourgio xbox.. Tha nai polu gg!! :-D
Stormwatch Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2007 Τον fits13 μου θυμιζει.....παιζει να ειναι και ο ιδιος
p3tran Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 "φανατικος του xbox" και το 360 κυκλοφοραει στην αγορα 15 μηνες... ts-ts κοψε κατι ρε θυρα 7
kallair Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 Ήχο παίρνες ή από τα RCA (κόκκινο - κίτρινο) για Stereo ή μέσω οπτικής για Dolby digital. Η οπτική βρίσκεται στην βάση του βύσματος του καλωδίου Component, μία μαύρη τρυπούλα. sorry gia to offtopic pou tha anikso alla mou gennises kapoies aporioules. to ps2 kai genika tis konsoles mou tis exo sindesei me rca me to home cinema gia otan vlepo tainies. diladi adika to exo sindemeno etsi? ta avi pou exo me ac3 ixo (liga :-P) den exo proseksei pws paizoun. mono me to kalodio pou les mporo na exo dolby digital?
GabrielConnor Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 sorry gia to offtopic pou tha anikso alla mou gennises kapoies aporioules. to ps2 kai genika tis konsoles mou tis exo sindesei me rca me to home cinema gia otan vlepo tainies. diladi adika to exo sindemeno etsi? ta avi pou exo me ac3 ixo (liga :-P) den exo proseksei pws paizoun. mono me to kalodio pou les mporo na exo dolby digital? Για να συνδέσεις με οπτική πρέπει και κονσόλα σου να έχει το αντίστοιχο βύσμα, έτσι; Το PS2 δεν νομίζω να έχει, το Xbox360 ναι.
kallair Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 e tote to ps2 pos ipostirizei eksodo dolby digital gia tis dvd tainies tou k ta games?
kallair Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 ok to vrika. telika tha prepei na sindeso me optical to ps2. exei katw deksia visma. genika odigo sindeseis dolby gia oles tis konsoles tha vreite edw.
mihranalthaqafi Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 loipon epeidi polloi psaxnoun auto to vismataki pou boreis na syndeseis ta 5.1 ixeia sou me to 360 vrika apo pou boreite na to paraggeilete.. pigainte sto ebay.com kai grapste Logitech® 5.1 Game Console Adapter, synoliko kostos paei gyro sto 12ari euro, sigoura boreite na to vreite kai fthinotera edo apla prepei na psaxete.. den xero ana leitourgei me ola ta ixeia i mono me logitech...
p3tran Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2007 εχοντας ασχοληθει πλεον πολυ με το crackdown, επιβεβαιωνω τις αρχικες μου εντυπωσεις. κατα τη γνωμη μου το crackdown ειναι ενα game που τοποθετειται ψηλα εκει μαζι με το gears, το lost planet και μερικα αλλα. next gen all the f' way
MiltoZ Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2007 εχοντας ασχοληθει πλεον πολυ με το crackdown, επιβεβαιωνω τις αρχικες μου εντυπωσεις.κατα τη γνωμη μου το crackdown ειναι ενα game που τοποθετειται ψηλα εκει μαζι με το gears, το lost planet και μερικα αλλα. next gen all the f' way Για μένα το καλύτερο από αυτά που βγήκαν μετά το gears. Έξυπνο, διασκεδαστικό και το co-op έχει πλάκα. Το μόνο που του λείπει είναι η διάρκεια.
xrest Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2007 apla apisteuti paixnidara.proswpika to blepw san to pio fun game sto 360.apo pleuras diaskedaseis einai oti kalitero..
mihranalthaqafi Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2007 den tha to akoubaga kan to game giati to demo DEN me enthousiase alla tha to dokimaso giati ebisteuomai to gousto ton xriston tou insomnia sta games.. simera aurio tha to exei ferei o theios logika..
Προτεινόμενες αναρτήσεις