Προς το περιεχόμενο

XBOX 360 Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 8,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Κοίτα, η αγορά είτε του quick charge είτε του play&charge είναι τουλάχιστον απαραίτητη, ειδικά αν παίζεις με παρέα και έχετε πάνω από ένα joypad. Είναι βέβαιο ότι σε σχετικά μικρό χρονικό διάστημα θα έχει αποσβεσθεί η δαπάνη.

Το quick charge έχει 30 ευρώ και νομίζω ότι αξίζει περισσότερο αν θέλεις να φορτίζεις γρήγορα την μπαταρία του joypad (μέσα σε 2 ώρες). Επειδή η μπαταρία μπορεί να σε αφήσει στα κρύα του λουτρού κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, καλό είναι να έχεις και μία δεύτερη για ευνόητους λόγους. Άρα θέλεις άλλα 40 ευρώ για τις 2 NiMH μπαταρίες. Εκτός κι αν έχεις πρόχειρες τίποτα απλές μπαταρίες, ίσα ίσα να τις χρησιμοποιείς όταν φορτίζεις την "κανονική". Σε περίπτωση που έχεις πολλά joypad, το quick charger είναι μάλλον μονόδρομος γιατί έχει τη δυνατότητα να γεμίζει ταυτόχρονα 2 μπαταρίες μέσα σε 4 ώρες.

Αντίθετα το play&charge δεν είναι τίποτα άλλο παρά ένα καλώδιο usb που συνδέεται πάνω στο joypad και το φορτίζεις ενώ παίζεις. Χρειάζεται όμως τουλάχιστον 4-5 ώρες φόρτισης και έχω την εντύπωση ότι πρέπει να είναι αναμένη και η κονσόλα. Το kit κοστίζει κάπου 15-20 ευρώ. Το πλεονέκτημά του σε σχέση με το quick charger είναι προφανώς η δυνατότητα που έχεις να παίζεις και να φορτίζεις ταυτόχρονα. Φυσικά πάνω στο καλώδιο συνδέεται μόνο ένα joypad τη φορά.

Προσωπικά έχω το δεύτερο kit, το play&charge και το προτιμώ κιόλας. Αν και έχω 2 joypad, πολύ σπάνια παίζω διπλά παιχνίδια, οπότε το δεύτερο pad πρακτικά μένει στο ράφι και χρησιμοποιεί κοινές μπαταρίες (τις είχε από τη μαμά του, με την αγορά της κονσόλας, τις μπαταρίες τις έχω 3 μήνες και δεν έχουν τελειώσει ακόμα!)

Η τελική απόφαση είναι προφανώς αποκλειστικά δική σου και θα πρέπει να προχωρήσεις στην αγορά ανάλογα με τις ανάγκες σου. Δηλαδη πόσες μπαταρίες θέλεις να έχεις, πόσα joypad διαθέτεις κλπ. Υπό αυτή την έννοια δεν υπάρχει "καλύτερο" πακέτο φόρτισης. Σε κάθε περίπτωση όμως πέραν των 20 ή 30 ευρώ που θα πρέπει να διαθέσεις για τα kits, υπολόγισε άλλα 20 ευρώ για την κάθε επαναφορτιζόμενη μπαταρία. Και ενδεχομένως να χρειάζεσαι παραπάνω από μία...

Δημοσ.
Erwtisi.. Exw katevasei(upothithetai) ena trailer.. An paw pali na to vrw sto marketplace einai tsekarismeno sunepws den borw na to ksanakatevasw, omws sta trailer opws k sto memory den einai POYTHENA!! Kamia idea??

Φυσικά και μπορείς να το ξανακατεβάσεις και ας είναι τσεκαρισμένο. Κατέβασε το πάλι γιατί απ'ότι φαίνεται δεν κατέβηκε σωστά.

Και κοίτα στο system-memory για ένα incomplete file και κάντο delete.

Δημοσ.

Παίδες εγώ που έχω ηχεία Creative 5.1 για PC ποιος είναι ο πιο οικονομικός τρόπος να τα συνδέσω με τo xbox360?

Τον αντάπτορα που χρησιμοποίησε ο mihranalthaqafi για τα LG μπορώ να τον βρω ξεχωριστά κάπου?Γιατί έψαξα αλλά δεν βρηκα τίποτα...

Δημοσ.

Μονο με οπτικο καλωδιο (κοιταξε αν ο ενισχυτης της Creative εχει οπτικη εισοδο)

Το παραπανω ανταπτορακι δεν δινει 5.1 ηχο σε καμια περιπτωση, ισως απλα μια αισθηση ψευδο-surround)

Υπολογισε γυρω στα 8-10 ευρω για ενα οπτικο καλωδιο....

Δημοσ.

Δυστυχώς δεν έχει οπτική είσοδο... :(

Μπορείς να μου προτείνεις κάποια 5.1 ηχεία με οπτική είσοδο?

Θα μπορώ να τα συνδέω εκτός από το xbox360 με DVDPlayer ή με LCD οθόνη με κάποια άλλη σύνδεση?

Δημοσ.

+1 κι από μενα για το Crackdown, το έβαλα λίγο να το χαζέψω στην αρχή, χωρίς να ξέρω τι παίζει. Και καθόμουν κι έπαιζα όλο το βράδυ, έλιωσα! Μετά δεν μπορούσα να ξυπνήσω για να πάω στη δουλειά.

Πολύ καλό παιχνίδι.

Δημοσ.

Kleinw to 360 apo to xeiristirio (oxi to asirmato) kai auto enw sbinei sinexizei na akougetai!!! (eixa panw to asirmato na fortizei kai sinexisai na anabei to lampaki tou asirmatou) To kanei otan einai panw to asirmato kai fwrtizei! Den kleinei to 360! Dld kleinei alla douleuei! Mas douleuei mou fainetai!

Δημοσ.
Kleinw to 360 apo to xeiristirio (oxi to asirmato) kai auto enw sbinei sinexizei na akougetai!!! (eixa panw to asirmato na fortizei kai sinexisai na anabei to lampaki tou asirmatou) To kanei otan einai panw to asirmato kai fwrtizei! Den kleinei to 360! Dld kleinei alla douleuei! Mas douleuei mou fainetai!

Genika i mono otan to exeis k fortizei?? Giati k mena otan exw to asurmato k fortizei to idio kanei.. San na "upoleitourgei".. :-D

Δημοσ.
ego pantos tha to piaso molis telioso ta paixnidia tis capcom.

to exo kanei preorder sto topiko game pantos.

profanws to exeis kanei preorder gia tin halo3 beta.na ksereis oti k sto copy perilambanete i beta mesa san epilogi otan ginei diathesimi.k gw giauto to logo de to katebaza k toxa kanei preorder.

pantws auto pou eipe k o nzeppos.to bala na to dw ligo,k to ekleisa meta apo 5 wres..pantws sta arnitika einai i pantelis elleipsi AA pou se polla simeia k eidika otan koitas makria fainetai para para polli asximo

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...