Rebel21 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2007 apo tin stigmi pou kaneis tin sindesi me ta dipla jack tou xbox(kokkino.aspro) den einai dinaton na exeis 5.1 ixo.kai genika apo tin stigmi pou den exeis decoder mia apefthias sindesi 5.1 ixeiwn sto xbox360 einai axristi.
mihranalthaqafi Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2007 sigoura....alla me to syggekrimeno budget einai top agora...
p3tran Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2007 νομιζω καποιο μαγαζι (το ιδιο?) ειχε το "καλο" σετακι προσφορα στα 200ε αντι 300+ που ειχε παλιοτερα. αυτο ειναι πιο top αγορα για το 360. παρ'ολα αυτα, και αυτο που πηρες -για τα χρηματα του- δεν ειναι ασχημο.
mihranalthaqafi Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2007 apo tin stigmi pou kaneis tin sindesi me ta dipla jack tou xbox(kokkino.aspro) den einai dinaton na exeis 5.1 ixo.kai genika apo tin stigmi pou den exeis decoder mia apefthias sindesi 5.1 ixeiwn sto xbox360 einai axristi. den xero akrivos ti grafeis alla ego akouo kai apo ta 6 ixeia (5+sub) mallon se kati allo tha anaferesai..
Wolfidis Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2007 den xero akrivos ti grafeis alla ego akouo kai apo ta 6 ixeia (5+sub) mallon se kati allo tha anaferesai.. Den anaferomouna sto suround pou les alla gia digital sima mesw optikis inas!!!
Toufas Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2007 den xero akrivos ti grafeis alla ego akouo kai apo ta 6 ixeia (5+sub) mallon se kati allo tha anaferesai.. ta ixia sou kanoune multiply ton ixo den ginete me 2 eksodous (left kai right) na vgazeis 5.
p3tran Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2007 den xero akrivos ti grafeis alla ego akouo kai apo ta 6 ixeia (5+sub) mallon se kati allo tha anaferesai.. ναι, αυτη τη στιγμη ακους κατι σαν 4 ή 6 speaker stereo. καλο ειναι. απλα εχει κι αλλο.
drakoribo7 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2007 εσεις τι θα κανατε?θα το παιρνατε τωρα η αργοτερα?εκτος απο το dvd αλλαξαν και τιποτα αλλο πανω στην κονσολα?μιλαω σαν dvd ποιoτικα ποιο ειναι το καλυτερο και αν βγαζουν προβληματα?ποιο παιρνει το καλυτερο firmware για να παιζει τα ολα τα backup παιχνιδια του x360 αλλα και τα παιχνιδια του χβοχ του παλιου(δισκακια single layer)?450e ειναι καλα prenium φλασαρισμενο με 2 ασυρματους μοχλους και 1 παιχνιδι(μου δινει και 1 χρονο εγγυηση)?στο multirama το εχει με ενα παιχνιδι+προσοψη prenium 360e?αν το παρω απο multirama μπορω να το φλασαρω εγω(εχει την xmas edition)?υπαρχει περιπτωση να χαλασει αργοτερα και να το πεταξω?ευχαριστω παντως για ολα...........και συγνωμη αν γινομαι κουραστικος.......!!!
fabiawrc Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2007 drakorivo μαλον πρεπει να βρεις γυναικα αμεσα. τα logitech x530 ειναι φοβερα ηχεια για τα 70 ευρω που ζητανε.σε οποιδηποτε δωματιο θα παιξουν δυνατα και καθαρα και θα χαρειτε 5.1.τα εχω και εγω και εχω μεινει πολυ ευχαριστημενος. τωρα εχουν βγει τα 540 αλλα πανε στα 90.
nzeppos Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2007 Πολύ εντυπωσιακές οι φωτογραφίες του Forza2. Δυστυχώς όμως σε ένα ραλάκι (και μάλιστα ραλάκι που δικαίως θέλει να αποκαλείται και simulator) είναι τουλάχιστον έγκλημα να μην υπάρχει in-car κάμερα. Και φυσικά αυτό είναι το μεγαλύτερο μειονέκτημα του Forza2. Ασυγχώρητο κατ'εμέ, όποιες και να είναι οι γνωστές δικαιολογίες της εταιρείας. Οι ωραίες εξωτερικές φωτογραφίες αρκούν μάλλον για τους εποχιακούς φίλους των rally sims και όχι για τους hard core fans του είδους. Βασικά όμως δεν ήθελα να γράψω για το Forza2, απλώς παρασύρθηκα. Ήθελα να γράψω για αυτό το ανέκδοτο που λέγεται "Α.Ι. στο NBA 2k7". Έχοντας παίξει εκτεταμένα σχεδόν όλα τα NBA 2k που έχουν βγει, έχω να πω ότι το τελευταίο είναι το καλύτερο σε όλους τους τομείς, εκτός... ...εκτός από το Α.Ι. Είπα, με τα πολλά, να ξεκινήσω μια Association καριέρα σε Superstar και το παιχνίδι είναι πραγματικά για γέλια. Έχω βαρεθεί να χάνω 50-25 σε κάθε αγώνα (περίοδοι 4 λεπτών). Ο υπολογιστής σπανίως χάνει τρίποντο αν το σουτ είναι ελεύθερο. Γενικά σπανίως χάνει ελεύθερο περιφερειακό σουτ, πράγμα που κάνει την ζώνη σχεδόν άχρηστη. Τουλάχιστον στα προηγούμενα 2k μπορούσες να "ταμπουρωθείς" με μια ζώνη 2-3 και να ελπίζεις ότι δεν θα μπαίνουν τα μακρινά σουτ. Πράγμα που συνήθως γινόταν (όπως και στην πραγματικότητα). Αντίθετα στο 2k7 μετά από ένα σημείο βαριέσαι και να μαρκάρεις, αφού δεν έχει κανένα αποτέλεσμα. Οι καλοί Α.Ι. παίκτες δεν χάνουν σουτ, έχω βαρεθεί να παίζω εναντίον κάτι Lebron, McGrady, Anthony, Iverson και σία και οι τύποι να έχουν 15/20 σουτ σε κάθε αγώνα. Σκοράρουν ακάθεκτοι είτε με πίεση, είτε ελεύθεροι, είτε σουτάροντας με fade away, είτε πετώντας τη μπάλα ανάποδα... Η ζώνη έχει κάποια μικρά αποτελέσματα αλλά δεν είναι δυνατόν να γυρνάω σε ζώνη 2-3 ή 3-2 και να βγαίνει συνέχεια το δυάρι και να μπουμπουνάει από τα 8 μέτρα (ειδικά ο James το κάνει συνέχεια, έλεος!) Η έννοια του επιθετικού rebound δεν υπάρχει, είναι είδος προς εξαφάνιση. Αντίθετα στα αμυντικά rebound αν και είχα μεγάλο πρόβλημα στην αρχή, βελτιώθηκα αρκετά στη συνέχεια. Ο αντίπαλος point μπορεί να κάνει πραγματικά ό,τι θέλει, να μπαινοβγαίνει στη ρακέτα, να κάνει βόλτες το γήπεδο πέρα δώθε, να τρυπώνει στη base line και να φτάνει μέχρι την άλλη μεριά. Η έννοια της βοήθειας πρακτικά δεν υπάρχει, οι υπόλοιποι παίκτες (εκτός από αυτόν που ελέγχω) απλώς δεν μαρκάρουν. Από τη στιγμή που θα μπει παίκτης στη ρακέτα, το φάουλ είναι σχεδόν η μόνη λύση, διαφορετικά είναι αδύνατον να παίξεις άμυνα, γιατί οι υπόλοιποι αμυντικοί δεν βοηθάνε καθόλου, ούτε και χρησιμοποιούν το σώμα τους. Το double team έχει μεν αποτέλεσμα αλλά επειδή οι αντίπαλοι συνήθως μπουμπουνάνε λες και είναι ο... Mullin με τον Reggie Miller μαζί, με το που θα γίνει η παγίδα αυτός που έχει τη μπάλα θα κάνει το split out και είναι το τέλος, περιφερειακό σουτ και καλάθι. Το θέμα είναι ότι όλα αυτά τα ωραία (και άλλα πολλά που έχω σημειώσει αλλά δεν έχω όρεξη να κάθομαι να αναλύω) δεν γίνονται σε κάθε αγώνα. Πολλές φορές το A.I. απλώς...χαζεύει και γίνεται σοβαρός αγώνας. Αλλά μπορεί ανά πάσα στιγμή να "τρελαθεί" και να κάνει ένα 20-0 (το έχω πάθει 3 φορές στους τελευταίους 10 αγώνες) και μετά δεν έχει πλέον νόημα. Τελοσπάντων, βαριέμαι να κάτσω να γκρινιάζω γι'αυτό το πράγμα, πήγε στο ράφι και περιμένω να βγει (επιτέλους) κανά παιχνίδι της προκοπής, ελπίζω αύριο να έχω το Crackdown.
Toufas Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2007 drakorivo μαλον πρεπει να βρεις γυναικα αμεσα. τα logitech x530 ειναι φοβερα ηχεια για τα 70 ευρω που ζητανε.σε οποιδηποτε δωματιο θα παιξουν δυνατα και καθαρα και θα χαρειτε 5.1.τα εχω και εγω και εχω μεινει πολυ ευχαριστημενος. τωρα εχουν βγει τα 540 αλλα πανε στα 90. an den pareis ixo apo tin optiki ina, den tha akouseis 5.1
Wolfidis Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2007 ligo vareto to nba street.to animation einai kalo kai to framerate tou paixnidiou stathero.oi kiniseis exoun terastia pikoilia.ta grafika exoun tin klasiki fwtini avra olws twn sports games tis EA.den tha to ftiaxoun pote teleiwse.ola einai fwtina les kai tous apagagoun exwghinoi. Ta grafika exoun mia kapoia beltiwsi alla tipota to idiaitero kai sigoura to apotelesma adikei to 360, kai pragmati sinexizei na einai afisika fwtino (alla afisiko einai olo to paixnidi) Twra apo gameplay egw xalastika arketa. Ws opados tou eidous "arcade basketakia" anemena kati kalo alla auto re c einai out of space. Pleon den iparxei sout pou na min mporei na kopei me tapa!!! Oso kai an ka8isterisei na pidi3ei o amintikos gia na kopsei to sout, an telika sikw8ei, to tapwnei me xaraktiristiki eukolia. Ousiastika an o antipalos einai agripnos den mporeis na baleis ka8ali soutarontas. Pisteuw oti xa8ike i "isoropia" poy eixan ta proigoumena street alla kai ta cult NBA Jam pou kateme einai a3eperasta... :evil: Em re nzeppos ta 8es k c. Den bazeis live na deis aspri mera (ena mina se eixa friend request alla esi pera brexei) :mrgreen:
mini me Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2007 Erwtisi.. Exw katevasei(upothithetai) ena trailer.. An paw pali na to vrw sto marketplace einai tsekarismeno sunepws den borw na to ksanakatevasw, omws sta trailer opws k sto memory den einai POYTHENA!! Kamia idea??
Rebel21 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2007 Ta grafika exoun mia kapoia beltiwsi alla tipota to idiaitero kai sigoura to apotelesma adikei to 360, kai pragmati sinexizei na einai afisika fwtino (alla afisiko einai olo to paixnidi) einai klasiko fainomeno twn games tis EA me apokorifoma to fifa07 pou i fwtini avra pou lew vgazei mati.san agioi einai oi paixtes to fwtostefano mono lipei.
Προτεινόμενες αναρτήσεις