Προς το περιεχόμενο

XBOX 360 Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

S.O.S. Telika ta hd dvd einai region free???? Exw paragkeilei apo gnwsto to hd dvd add on apo US k bika sto amazon.co.uk k leei oti poulane k region 1 hd dvd k epatha plaka!!!! Telika ti paizei??? Tsaba to pira? Kaneis pou na to exei???????

• Απαντ. 8,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Χθές βράδυ κατέβασα το GROW2 και σήμερα πρίν μία ώρα έκατσα να το δώ.

Αρχίζω το παιχνίδι και στα 10 δευτερόλεπτα παιχνιδιού....... τετραγωνάκια στην οθόνη και κόλλημα.. Αρχίσαμε λέω

Restart και βουρ στο ψητό.... πάλι τα ίδια τώρα μάυρισε η οθόνη.

ΚΑΝΕΝΑ RING OF DEATH

Βάζω και ένα Μοτο gp Demo τα ίδια.

1. Η κονσόλα έπαιζε τέλεια χθες

2. Δεν είχε δίσκο μέσα της.

Βγάζω τροφοδοσίες και σκληρό, κάνω reboot τα ξαναβάζω και όλα καλά...

Επιπροσθέτως καθάρισα την cache του σκληρού, σε forums διάβασα ότι λύνει (??) παρόμοια προβλήματα.

Μακάρι να είναι εκεί η λύση για freeze χωρίς rings (που δεν είναι αλλά λέμε τώρα)

Eχεί κανείς παρόμοια εμπειρία ?

Πριν μια εβδομάδα "πέθανε" η δικιά μου κονσόλα με τα ίδια συμπτώματα που περιγράφεις.

Δεν μου έβγαλε ποτέ ring of death αλλά στα 10 λεπτά κόλλαγε. Και μετά δεν διάβαζε κανένα δισκάκι. Αιωνία του η μνήμη....:(

Δημοσ.
Χθές βράδυ κατέβασα το GROW2 και σήμερα πρίν μία ώρα έκατσα να το δώ.

Αρχίζω το παιχνίδι και στα 10 δευτερόλεπτα παιχνιδιού....... τετραγωνάκια στην οθόνη και κόλλημα.. Αρχίσαμε λέω

Restart και βουρ στο ψητό.... πάλι τα ίδια τώρα μάυρισε η οθόνη.

ΚΑΝΕΝΑ RING OF DEATH

Βάζω και ένα Μοτο gp Demo τα ίδια.

1. Η κονσόλα έπαιζε τέλεια χθες

2. Δεν είχε δίσκο μέσα της.

Βγάζω τροφοδοσίες και σκληρό, κάνω reboot τα ξαναβάζω και όλα καλά...

Επιπροσθέτως καθάρισα την cache του σκληρού, σε forums διάβασα ότι λύνει (??) παρόμοια προβλήματα.

Μακάρι να είναι εκεί η λύση για freeze χωρίς rings (που δεν είναι αλλά λέμε τώρα)

Eχεί κανείς παρόμοια εμπειρία ?

auto pou epathes pisteuw oti exei na kanei me to demo.an eleges oti sta ekane se kanoniko game tote isws na eixes prob.to graw2 exei arketa bugs.proswpika de mou maurise i othoni,alla kollise 2-3 fores to 360 sto graw

Δημοσ.

exo stili gia service to 360 edo kai 10 meres peripu,mpika sto site tis ups xeri kaneis eki pu lei ,Πληκτρολογήστε έναν Αριθμό Παρακολούθησης: pio arithmo vazume?

Δημοσ.
damis72 se afxaristo,gabrielconnor i ironies kai i exipnades komenes.

Κομμένες; I don't think so.

Αν εσύ δεν μπορείς να ασχοληθείς 1 λεπτό για την δουλειά σου, μην περιμένεις να σε βοηθήσει κάποιος άλλος.

Άντε τώρα πόσταρε μας καμιά εξυπνάδα για το πόσο μάπα είναι το 360:mrgreen: Μην αρχίσω τώρα να κάνω cross-post τις μπούρδες που πόσταρες στο myxbox και πήρες πόδι.

PS: Και χρωστάς και ένα ευχαριστώ απο δώ που ασχολήθηκα μαζί σου.

Τον αριθμό που σου άφησε η courrier όταν πήρε το δέμα σου.
Δημοσ.

Εγώ τον έχω καταλάβει τον PROFIL.

Το παιδί είναι των απόλυτων ψυχολογικών άκρων.

Όταν πρωτοπήρε το XBOX360, κυριολεκτικά μέθυσε από τον ενθουσιασμό του.

Τώρα, που του χάλασε, εκεί που πετούσε στα σύννεφα, έχει γκρεμοτσακιστεί ψυχολογικά.

PROFIL, σε καταλαβαίνω απόλυτα φίλε μου. Μου θυμίζεις τον εαυτό μου όταν είμαι μεθυσμένος .

Aλλά πρέπει να καταλάβεις ότι έγραψες πολλές χαζομάρες σε προηγούμενα πόστς σου και έτσι τα παιδιά είναι προκατυλλημένα απέναντί σου.

Να προσέχεις από δώ και πέρα τί ποστάρεις, να αποφεύγεις τις ακρότητες και μετά όλοι εδώ πέρα θα θέλουν να σε βοηθήσουν σε οποιοδήποτε πρόβλημά σου.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...