Daredevil Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 Το 360 μου (εκδοση με σκληρο κτλπ) εκει που επαιζε κανονικα το αναβω πριν κανα 4-5 μερες και δεν δειχνει τιποτα ενω ακουγετε ο ηχος. Δειχνει μια μπλε οθονη ενω το μηχανημα δουλευει κανονικα και ακουγετε ο ηχος κανονικοτατα να παιζει τα παιχνιδια. Δοκιμασα τις ενωσεις Scart (ναι δεν εχω την τυχη ακομα να το παιξω σε HD Tv) αλλα τιποτα. Restart, αλλα παιχνιδια, τα δοκιμασα ολα αλλα τιποτα. Δεν θυμαμαι να εχει postαρει κανεις αναλογο προβλημα στις προηγουμενες σελιδες για αυτο αν εχει συναντησει καποιος κατι αναλογο αν μπορει ας βοηθησει γιατι εχω φρικαρει. Εχω παραγγειλει 5-6 games, καρτα Live 12μηνη, και γενικα 300ευρω πραματα και δεν ψηνομε να δωσω αλλα 400 ευρω για να το ξαναγορασω. Pls Heeeelp p.s Το ειχα αγορασει απο φιλο που το ειχε παρει απο εξωτερικο οταν πρωτοκυκλοφορησε. Ξερει κανεις τι παιζει απο guarantee? Δεν εχει την αποδειξη μεσα, παιζει προβλημα αν στην τελικη χρειαστει να το παω για service? 3esyndese ta panta bgale to psu apo to reyma syndese ta kai 3anadokimase eixa pa8ei to idio kapoia stigmh
kaiowas Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 Ευχαριστω για τις απαντησεις Μηπως το διακοπτακι στο καλωδιο απο SD εχει παει στο HD; Για να πω την αληθεια αυτο δεν μου περασε καν απο το μυαλο, ετσι και ειναι αυτο θα παρω βραβειο 'retarded gamer of the year' Daredevil ειχα δοκιμασει αυτο που αναφερεις αλλα τιποτα. Ελπιζω να χω κανει την μ....κια που αναφερει ο Storm, να παρω και το βραβειο οχι τιποτα αλλο....
Wolfidis Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 Κορυφαιο ειναι Wolfidis.Ειναι λιγο ποιο ευκολο απο το προηγουμενο και λογω ευκρινειας γραφικων αλλα και επειδη σου δειχνει την περιοχη που θα καταληξει η ασπρη οποτε μπορεις να κανεις μεγαλα breaks.Κανε προπονηση και ελα να σε παιξω live (snooker εννοειται)..... ol rait!!!!! Alla to snooker einai ligo diskolo paixnidi (prepei na 3ereis ari8mitiki) giati oxi amerikaniko? (nta3ei den sistinw k 9balo pou einai teleiws founta) Pisteuw aurio - me8aurio ante to poli mexri to telos tis bdomadas na to exw k gw... Pantws to billiard pou exei sto arcade to 360 einai, to ligotero poy mporw na pw, asteio (oute tin kamera den mporeis na epile3eis an 8es na pai3eis me kapoion sto live oute tin diskolia sto simadi) etsi oloi paizoun me to "apo panw view" me oles tis boi8eies anoixtes kai to apotelesma einai na paizeis kati poy den einai mpiliardo alla kati allo.... to exoun kai panakribo tromara tous.... Petran ti leei to kainourgio billiardaki? Kalo? Ebales kamia mpala?
PROFIL Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 pedia xerete kanena magazi na pulai metaxirismena games.Tha vgi se platinum to moto gp 06?
Wolfidis Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 sini8ws sinikoiaka magazia pou poulane games exoun kai metaxeirismena
kaiowas Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 Ευχαριστω για τις απαντησεις Για να πω την αληθεια αυτο δεν μου περασε καν απο το μυαλο, ετσι και ειναι αυτο θα παρω βραβειο 'retarded gamer of the year' και ναι σηκωνω την κουπα πανηγυρικα!!! πρωτη φορα νιωθω τοσο ευτυχισμενος που αυτοαποκαλουμε retarded. tnx Stormwatch
PROFIL Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2007 pedia extes pu epeza pro 6 mu kolise,simera pu epeza fifa mu kollise pali,den ixe parusiasi mexri tora provlima,epireazi oti to exo 1080i? i tileorasi mu ine 1366 x 768..prepi na to exo sto 720?
Vagos_46 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2007 pedia extes pu epeza pro 6 mu kolise,simera pu epeza fifa mu kollise pali,den ixe parusiasi mexri tora provlima,epireazi oti to exo 1080i? i tileorasi mu ine 1366 x 768..prepi na to exo sto 720? με αναλυση 1366χ768 η τηλεοραση σου δεν αποδιδει 1080i. μονο οι τηλεορασεις με αναλυση 1920χ1080 μπορουν να αποδωσουν 1080i. anyway σου ευχομαι να μην ειναι απο αυτο τα κολληματα(χλωμο το βλεπω)
mini me Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2007 με αναλυση 1366χ768 η τηλεοραση σου δεν αποδιδει 1080i. μονο οι τηλεορασεις με αναλυση 1920χ1080 μπορουν να αποδωσουν 1080i. anyway σου ευχομαι να μην ειναι απο αυτο τα κολληματα(χλωμο το βλεπω) Edw den exeis dikio.. Oi tileorasi tou paidiou einai polu pithano na paizei 1080i afou oi perissoteres se tetoia analusi boroune.. 1080p einai pou den borei na paiksei k boroune mono oi 1920*1080.. :)
mihranalthaqafi Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2007 pedia extes pu epeza pro 6 mu kolise,simera pu epeza fifa mu kollise pali,den ixe parusiasi mexri tora provlima,epireazi oti to exo 1080i? i tileorasi mu ine 1366 x 768..prepi na to exo sto 720? einai protimotero na paizeis se 720p para se 1080i..to oti sou kollaei borei na ftaine alla pragmata.. einai swsta aerismeni i konsola? min tin exeis periorismeni se enan mikro xwro giati tha thermenetai eukola kai tha sou kollaei..
Socratis_g Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2007 pedia extes pu epeza pro 6 mu kolise,simera pu epeza fifa mu kollise pali,den ixe parusiasi mexri tora provlima,epireazi oti to exo 1080i? i tileorasi mu ine 1366 x 768..prepi na to exo sto 720? Είναι επειδή άνοιγες 10 βλακείες topics πριν 2 βδομάδες, και σου κλειδώνανε το ένα μετά το άλλο. Εμείς που είμαστε καλα παιδιά παίζει μια χαρά . Γιαυτό πρόσεχε την επόμενη φορά που θα γράψεις βλακεία, γιατί θα πάς να αγοράσεις καινούριο Χ360.
Vagos_46 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2007 Είναι επειδή άνοιγες 10 βλακείες topics πριν 2 βδομάδες, και σου κλειδώνανε το ένα μετά το άλλο. Εμείς που είμαστε καλα παιδιά παίζει μια χαρά . Γιαυτό πρόσεχε την επόμενη φορά που θα γράψεις βλακεία, γιατί θα πάς να αγοράσεις καινούριο Χ360. XaXaXa γεια σου ρε σωκρατη! :grin: :grin:
pinakas Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2007 Ρε Γ@@@ο, φίλος μου οδηγός απο την UPS μου είπε ότι κάθε μέρα έχουν 6-7 αποστολές για repair xbox 360. Τι να πώ, τόσο προβληματικές παρτίδες υπάρχουν? Καλό το service αλλά η συχνότητα βλαβών απαράδεκτη. Και μόνο η ιδέα με χαλάει ΤΕΣΠΑ
Προτεινόμενες αναρτήσεις