ultralisk Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2007 Επειδή δεν με ξέρεις με το spprod --> SP Nightelf GR ela re Nightelf....mono 4 posts?
spprod Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2007 ela re Nightelf....mono 4 posts? Όντως φίλε . Δεν γράφω γενικά αλλά μπαίνω και παρακολουθώ καθημερινά ... Είδατε τα καινούργια Map ?
privateer Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2007 Είναι φίλε . Βγαίνουν και 2 multiplayer maps την Τετάρτη . Επειδή δεν με ξέρεις με το spprod --> SP Nightelf GR Kalws ton mr shotgun ;-)
ultralisk Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2007 Kalws ton mr shotgun ;-) kai vale :razz: Όντως φίλε . Δεν γράφω γενικά αλλά μπαίνω και παρακολουθώ καθημερινά ... Είδατε τα καινούργια Map ? eida skorpies eikones....eidika o enas xartis fainete apisteutos :-o ......ante na xithei kai ekei ligo aima :twisted:
xvagos Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2007 takis3 το ίδιο είχα πάθει και εγώ σε κάποιο παιχνίδι. Πρέπει να πας σε SD από HD mode που είσαι και εκεί να κάνεις την αλλαγή από 50Ηz σε 60Hz και μετά πήγαινε σε HD. Κουφό αλλά εμένα με δούλεψε...
telegamesvg Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2007 Γνωριζει κανεις αυτο το HD-DVD για το 360 πoτε θα κυκλοφορησει στην Ευρωπη??? Αν δεν κανω λαθος τα HD-DVD's δεν ειναι region locked , οποτε μπορουμε αν θελουμε να παρουμε και usa HD-DVD για το 360 ??? Τελικα βρηκα την απαντηση μονος μου ..... Ειναι Region free .......και δουλευει σε ολες τις χωρες ...Το θεμα ειναι ΠΟΤΕ θα το δουμε και στην Ελλαδιτσα μας ??
damis72 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2007 Ρε σεις να σας ρωτήσω κάτι αν ξέρει κανείς; Μαζί με κάτι παιχνίδια που έχω πάρει δίνουν και κάρτα για 48άωρο XBOX Live ... Αυτή ανανεώνει την συνδρομή που έχεις (έστω και για 2 μέρες) ?
xvagos Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2007 damis72 το ίδιο αναρωτιέμαι και εγώ. Όμως δοκίμασα να το κάνω αλλά δεν το δέχετε. Πληρώνω με credit card.
damis72 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2007 Τελικά όντως δεν το δέχεται ... είναι για καινούργιες συνδέσεις λέει ... Μπορείς να φτιάξεις καινούργιο account και να το χρησιμοποιήσεις. Αν το θέλει κανείς για να δοκιμάσει το Live ας το γράψει να του το δώσω... χαμένο θα πάει.
Wolfidis Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2007 Mia sintomi erwtisi : To Pinata eftia3e ta diafora problems pou eixe me ta antikimena ktl pou e3afanizontousan? Bgalane patch telika?
p3tran Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2007 ανοιξα το 360 μου και μου κανει DASHBOARD UPDATE>??>? ξερει κανεις τι ειναι αυτο ή μας πιασανε στον υπνο?
Merlin_o_magos Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2007 Μάθε και πές μας..Δεν νομίζω να είναι πάντως κάτι κακό όλο και κάτι θα είχε ακουστεί
Προτεινόμενες αναρτήσεις