xvagos Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 notorious, το δοκίμασες με κάποιο άλλο παιχνίδι; Επίσης, κοίτα την ημερομηνία παραγωγής της κονσόλας -αν είναι το 2006 τότε πρέπει να πάρεις τηλ την MS.
notorious20 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 den exo allo game ayti ti stigmi file mou.. .tha to paw piso sto kotsovolo giati 2 ores to exo kai den mou paizei..
notorious20 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 itan telika to game!! piga sto kotsovolo kai mou evale to pes6 kai epaize.. dokimasame kana dio kai ola kala..thanks gia tis apantiseis pantos paides!! apo simera eimai eytixsmenos katoxos xbox... estw kai core..
snik Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 παιδια εχει κανεις καμια ιδεα τι μπορει να φταιει με την συνδρομη...γιατι μου εχει σπασει τα νευρα απο χτες και το θεμα ειναι πως δεν μπορω να την στειλω πισω.Γιαυτο αν ξερετε please βοηθηστε με.
mihranalthaqafi Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 otan les den sou douleuei ti ennoeis? tin vazeis kai sou leei invalid code?gia dokimase na ftiaxeis ena kainourgio account kai vale meta ton kwdiko.. episis i karta auti einai san to xysto? tin xyneis gia na vreis ton kwdiko opws tis kartes ananewsis xronou omilias? an oxi mipws exei xrisimopoiithei kai sou poulisane xrisimopoiimeni karta? gia partous tilefwno autous pou stin poulisane i steile email.. episis pare til tin microsoft na deis ti paizei.. dwstous ton kwdiko kai pes tous na sou poun ti tous grafei to systima logika tha tous exoun kataxwrimenous kai an einai idi xrisimopoiimenos tha sto poun.. padws mou mirizei poustia na sou paixane autoi pou stin poulisane...
snik Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 invalid code μου λεει...ναι σαν ξυστο ηταν αλλα δεν την πηρα εγω.εχει παει ενας γνωστος μου εξωτερικο και του ειπα να μου παρει μια.Εκει την πηρε απο γνωστο μαγαζι(δηλαδη μεγαλη αλυσιδα) και του ειπα να την ξυσει και να μου δωσει τον κωδικο.Τωρα στην microsoft αν τηνπαρω τηλεφωνο μηπως μου πει τιποτα επειδη δεν υποστιριζει την ελλαδα το live? και δοκιμασα να κανω καινουριο account αλλα τιποτα.
mihranalthaqafi Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 1on mipws to xrisimopoiise o gnwstos sou? 2on pare tin Microsoft kai rwta aplws an douleuei autos o kwdikos pes oti meneis kai agglia kai apla prospathises na tin energopoiiseis tin syndesi alla sou leei invalid code.. 3on kai kyriotero...MIPWS SOU YPAGOREPSE LATHOS TON KWDIKO????gia xanarwta ton...
pinakas Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 Καλησπέρα Γνωρίζει κανένας που μπορώ να βρώ ελλάδα το wireless headset της M$? ή ένα αντίστοιχο που έχει η logitech.
Hal9000 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 Καλησπέρα Γνωρίζει κανένας που μπορώ να βρώ ελλάδα το wireless headset της M$? ή ένα αντίστοιχο που έχει η logitech. Της MS αμφιβάλλω αν θα το βρείς πουθενά επειδή δεν γίνονται εισαγωγή προιόντα του Xbox Live από τη στιγμή που δεν υποστηρίζεται επίσημα η υπηρεσία στη χώρα μας. Το ίδιο ισχύει και για την κάμερα Xbox Live Vision. Βέβαια άνετα μπορείς να το παραγγείλεις από το εξωτερικό. Παρεπιμπτόντως πολύ καλό και δε μου παρουσιάζει κάποιο πρόβλημα μέχρι στιγμής.
snik Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 1on mipws to xrisimopoiise o gnwstos sou?2on pare tin Microsoft kai rwta aplws an douleuei autos o kwdikos pes oti meneis kai agglia kai apla prospathises na tin energopoiiseis tin syndesi alla sou leei invalid code.. 3on kai kyriotero...MIPWS SOU YPAGOREPSE LATHOS TON KWDIKO????gia xanarwta ton... 1ον μπα δεν την ενεργοποιησε γιατι ειναι συγγενικο προσωπο και τον εμπιστευομαι αλλα και παλι δεν εχει xbox για να την περασει 2ον θα το δοκιμασω και θα σας πω 3ον μπα δεν μου ειπε λαθος κωδικο γιατι μου το εστειλε και σε φωτογραφια και τον ειδα με τα ματια μου. Αντε να δουμε τι θα μας πει η microsoft τωρα
ChrisAce Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2007 1ον μπα δεν την ενεργοποιησε γιατι ειναι συγγενικο προσωπο και τον εμπιστευομαι αλλα και παλι δεν εχει xbox για να την περασει2ον θα το δοκιμασω και θα σας πω 3ον μπα δεν μου ειπε λαθος κωδικο γιατι μου το εστειλε και σε φωτογραφια και τον ειδα με τα ματια μου. Αντε να δουμε τι θα μας πει η microsoft τωρα Αν έβαλες email τις hotmail.com μήπως έχεις επιλέξει απο το προφιλ του email σαν χώρα Ελλάδα; Κάτι θυμάμαι παίζει με αυτό μιας που η MS δεν υποστηρίζει επίσημα την Ελλάδα οσο αφορά το live.
snik Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2007 yahoo εχω βαλει...ασχετο αλλα ξερει κανεις το τηλ της microsoft για να μην ψαχνω τα sites?
mihranalthaqafi Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2007 00800-44-12-8732 sigoura einai kathari i photo me ta noumera mipws sou exei xefygei kati gia xanades tin.. otan sou eipe o filos gia to mail gia koitaxe stis rythmiseis tou mail sou sto yahoo exeis dilwsei ellada san xwra.. asxeto giati den anoigeis ena hotmail live account na dokimaseis me auto...dilwse san xwra tin agglia..
Προτεινόμενες αναρτήσεις