Προς το περιεχόμενο

XBOX 360 Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 8,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Παιδιά μπορεί κάποιος να μου πει πως απο Gold πάω σε Silver; Δοκίμασα όλες τις ρυθμίσεις αλλά δεν κάνουν τίποτα, τι παίζει;

Δημοσ.

OK!καλη χρονια σε ολους καταρχας.Εχω φαει τρελο πακετο με την συνδεση στο live. Εχω gold membership απο το πρωτο χβοχ και παω χτες επιτελους να την κανω link/recover στο 360. Συνδεομαι λοιπον ολα καλα, βρισκει το προφιλ μου (Ηεχ) και μου ζηταει verification του λογαριασμου μεσω καποιων συγκεκριμενων στοιχειων και δη της πιστωτικης καρτας με την οποια ειχα αγορασει την συνδρομη προ 10 μηνων (η συνδρομη ληγει 6/3/07). Τοτε ομως ειχα χρησιμοποιησει την πιστωτικη ενος φιλου ο οποιος στο μεταξυ εκοψε την καρτα και φυσικα δεν μπηκε στον κοπο να αποστηθισει τον 16ψηφιο κωδικο της!!!!τι κανω τωρα?Την πατησα για τα καλα ετσι?

Καλη χρονια stormwatch man!

Δημοσ.

Παίδες καλη χρονιά σε όλους και καλοί πολίτες στις σειρούλες (ένας μήνας έμεινε) !!! Γνωρίζει κανένας αν είναι φυσιολογικό για το driver του Xbox να κάνει έναν θόρυβο σαν να γδέρνει τα dvd? Μάλον όχι... Και να φανταστείτε ότι δεν το έχω ούτε ένα μήνα.Ενώ όλα άρχισαν καλά με to GOW, μόλις έβαλα το Oblivion ξεκίνησε. Πριν από κάποια μάχη ή όταν έπεφτα από ένα ψηλό σημείο έκανε το συγκεκριμένο θόρυβο. Μάλον παραδίδει το πνεύμα του. Αν έχει κανείς κανένα τηλέφωνο για την εγγυηση ας το στείλει ρε αδέρφια...

Δημοσ.
Παίδες καλη χρονιά σε όλους και καλοί πολίτες στις σειρούλες (ένας μήνας έμεινε) !!! Γνωρίζει κανένας αν είναι φυσιολογικό για το driver του Xbox να κάνει έναν θόρυβο σαν να γδέρνει τα dvd? Μάλον όχι... Και να φανταστείτε ότι δεν το έχω ούτε ένα μήνα.Ενώ όλα άρχισαν καλά με to GOW, μόλις έβαλα το Oblivion ξεκίνησε. Πριν από κάποια μάχη ή όταν έπεφτα από ένα ψηλό σημείο έκανε το συγκεκριμένο θόρυβο. Μάλον παραδίδει το πνεύμα του. Αν έχει κανείς κανένα τηλέφωνο για την εγγυηση ας το στείλει ρε αδέρφια...

00800-44-128732

Καλείς Αγγλία ...

Δημοσ.

pedia exo ena forito me 15widescreen.. exei tis eksodous pou fainontai stin parakatw eikona...

laptopoi2.png

mporo na sindesw to xbox se ayto kai na paizw me tin othoni toy foritoy gia kaliteri analisi?ti kalodio tha xriasto gia na to kanw?an ginetai...

Δημοσ.

me to lost planet egw psilo apogoiteftika.to paixnidi einai ligo overhyped.den nomizw oti axizei 95.einai exairetika mikro kai eukolo.se kapoies pistes mporeis na pas ston arxigo se tria lepta an paixeis eksipna.ta backrounds epanalamvanonte kai einai apla se kapoia simeia akoma exei merika bugs se grafika kai xeirismo.tha tou evaza ena 8.5.xexorizw to fovero animation kai ta effe ekrixewn kai kapnou pou einai ta korifaia tis epoxis mas kai to kalo framerate.

einai eknevristiko otan pigena na mpw sto mech viastika kai patontas to b anti na kanw enter eperna to oplo tou mech.xerei kaneis se poia pista skotwnw tin giant moth gia na parw to achievement "MOTH HUNTER"?

Δημοσ.
me to lost planet egw psilo apogoiteftika.to paixnidi einai ligo overhyped.den nomizw oti axizei 95.einai exairetika mikro kai eukolo.se kapoies pistes mporeis na pas ston arxigo se tria lepta an paixeis eksipna.ta backrounds epanalamvanonte kai einai apla se kapoia simeia akoma exei merika bugs se grafika kai xeirismo.tha tou evaza ena 8.5.xexorizw to fovero animation kai ta effe ekrixewn kai kapnou pou einai ta korifaia tis epoxis mas kai to kalo framerate.

einai eknevristiko otan pigena na mpw sto mech viastika kai patontas to b anti na kanw enter eperna to oplo tou mech.xerei kaneis se poia pista skotwnw tin giant moth gia na parw to achievement "MOTH HUNTER"?

το lost planet δεν ειναι το super-hitech-sophisticated-fps.

ειναι ενα oldschool arcade shooter που χρησιμοποιει τα καλουδια της νεας τεχνολογιας για να δειχνει μοντερνο.

νομιζω οτι για αυτο που ειναι, ειναι απλα τελειο!

το moth πρεπει να ειναι εκεινο το μεγαλο εντομο στο τελος της 3ης ή 4ης πιστας..

Δημοσ.

Μια φορα θα συμφωνισω με εσενα p3tran...Ετσι οπως το θετεις ειναι σωστο....Εγω παντως το βαρεθηκα πολυ γρηγορα.......... Εαν ηταν να του εβαζα βαθμολογια θα του εβαζα 8 ...γιατι δεν προσφερει κατι νεο αλλα ενα συνεχομενο και επαναλαμβανομενο πυροβολιτο......Παντως εκτιμω παρα πολυ το γενικο animation του παιχνιδιου το οποιο κυμαινεται σε αριστα επιπεδα....επισης εκτιμω το frame rate που ειναι σταθερο και υψηλο.....

Αυτα εχω να πω αι επισης καποια θεωρατα textures σε bosses που εντυπωσιαζουν.....

Παντως τωρα που εμαθα οτι ειναι μικρο θα το βαλω μπρος σιγα σιγα ....Ειμαι MISSION 3 στο τελος προς 4.....ποσες Missions ειναι συνολικα?????

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...