p3tran Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2006 νομιζω πως το gamertag info βρισκεται και σε αλλα μερη εκτος απο το δισκο σου. γι'αυτο αλλωστε και εχεις προσβαση στα στοιχεια του απο το νετ. χωρις να ειμαι σιγουρος 1000%, λεω dont worry.
telegamesvg Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2006 Λιγο ...ετεροχρονισμενο ,αλλα ....ΦΟΒΕΡΟ το Lost Planet !!! Kαι απο γραφικα και απο gameplay !!!! κακιουλα ...: για δες καιρο που διαλεξε να βγει το Resistance !!! νομιζω πως το gamertag info βρισκεται και σε αλλα μερη εκτος απο το δισκο σου.γι'αυτο αλλωστε και εχεις προσβαση στα στοιχεια του απο το νετ. χωρις να ειμαι σιγουρος 1000%, λεω dont worry. Εννοειται ...γι'αυτο μπορεις να το κανεις recover σε οποια κονσολα θες ...
p3tran Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2006 Λιγο ...ετεροχρονισμενο ,αλλα ....ΦΟΒΕΡΟ το Lost Planet !!! Kαι απο γραφικα και απο gameplay !!!! κακιουλα ...: για δες καιρο που διαλεξε να βγει το Resistance !!! ασε.. χτες ημουνα σε ενα σπιτι και ειχαμε διπλα-διπλα ενα ps3 και ενα 360. resistance στο ps3, lost planet στο 360.. το τι σχολια ακουσα απο φανατικους του ps3 οταν μπερδευτηκαν και νομιζαν οτι το lost planet ετρεχε στο ps3 δε λεγεται.... :mrgreen:
The_Sheep Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2006 meta apo ligi enasxolisi me to Lost Planet exo na po ta parakato -iperoxa grafika, sigoura apo ta pio stathera frame rates pou iparxoun, tromera efe se ekrikseis kai se kapnous ktlp, sigoura next gen -ala oso afora sto gameplay, den ksero , mou fanike epanalamvanomeno kai pragmatika ,eimai FOVERA apogoiteymenos apo tin AI ton extron. eidika oi snow pirates einai pio ilithioi kakoi pou exo sinantisei (eidika de ama exeis to sniper einai telios geloio). ola kala me ta grafika ktlp alla otan den iparxei i paramikri challenge gia na skotoseis kapio exthro , mou tin dinei apisteyta. apo auti tin apopsi den anikei oxi apla stin next gen , alla oute kan stin proigoumeni genia(i AI ton extron tou halo 1 ! einai eti fotos mprosta apo tous stupid pirates) . To katalavaino oti to game einai arcade style kai stirizetai stin posotita ton extron kai oxi stin poiotita alla to na skotono lemmings den mou leei kati.
p3tran Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2006 μπες Online προβατο να σε κουρεψω! online has better A.I. επιπλεον, ξερει κανεις πως μπαινει σε hard difficulty? ολο normal με αφηνει..
MiltoZ Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2006 Μάλον θα το έχω κι εγώ στα χέρια μου σήμερα το Lost Planet. Σε έναν φίλο πάντως που το έπαιξα, μου φάνεικε πολύ καλύτερο από αυτό που περίμενα. Μάλον το είχα υποτιμήσει και τα demos δε με είχαν ενθουσιάσει καθόλου. Τελικά όμως είναι game που αξίζει να ασχοληθώ. ΥΓ. Θέλω ένα καλό rpg τώραααα.... :twisted:
snik Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2006 να ρωτησω κατι...οι καρτες για το live αν παρω μια απο Καναδα θα παιζει εδω?
Socratis_g Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2006 Eνα καλό rally στυλ WRC ή Gran tourismo να δω πότε θα βγει.... Τα διαστημοπλοια(που πιάνουν 300άρες) του PGR3 είναι βαρετά και πιο πολύ αξίζουν για τα γραφικά τους.
MiltoZ Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2006 Eνα καλό rally στυλ WRC ή Gran tourismo να δω πότε θα βγει....Τα διαστημοπλοια(που πιάνουν 300άρες) του PGR3 είναι βαρετά και πιο πολύ αξίζουν για τα γραφικά τους. Άντε να δούμε αυτό το ριμάδι το forza2 πότε θα μας κάνουν την χάρη να το βγάλουν. Αυτό θα είναι μάλλον και το πρώτο πραγματικά next gen racer και στο live θα γίνεται το έλα να δείς!
Toufas Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2006 emena pantos mou arese para poli to pgr3 kai piga kai to agorasa xtes. mia erotisoula....me pio prog kanete convert ta divx/xvid se arxeia pou ta pezei to xbox?
duende Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2006 re paides h timh tou sklirou apo tote pou vgike h konsola exei pesei katholou? einai ligo tsimpimenos o atimos..
ultralisk Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 re paides h timh tou sklirou apo tote pou vgike h konsola exei pesei katholou?einai ligo tsimpimenos o atimos.. mpa...i timi tou sinexizei akathekta :evil:
Daredevil Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 emena pantos mou arese para poli to pgr3 kai piga kai to agorasa xtes.mia erotisoula....me pio prog kanete convert ta divx/xvid se arxeia pou ta pezei to xbox? winavi converter
xvagos Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 Χθες μου τελείωσε η Gold συνδρομή στο Live! και τώρα δεν μπορώ να κάνω καθόλου sign in!!! Απλός μου βγάζει να κάνω update την συνδρομή μου. Εγώ θέλω να γυρίσω στην Silver, γίνεται ή όχι; Δηλαδή πρέπει να κάνω άλλο tag;
Merlin_o_magos Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 Παιδιά μια ερώτηση..Θέλω να σταματήσω την gold member συνδρομή μου στο live .Τι ακριβώς πρέπει να κάνω? Πρέπει να το κάνω μόνο μέσα απο το xbox ? Πήγα στο xbox.com εβαλα τα στοιχεία μου άλλα αυτό μου βγάζει να κάνω game tag ενώ είδη έχω. Ευχαριστώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις