nzeppos Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2006 Μόνο ένα quick save να είχε, τίποτα άλλο... ακόμα και οι παλιοί gamers έχουν ξεσυνηθίσει να πρέπει να ξαναπαίζουν τη μισή πίστα από την αρχή (ή τον τελευταίο κακό ξανά και ξανά) σε περίπτωση που τους σφάξουν. Αυτό το σκουλήκι στην τρίτη αποστολή, τι ήταν αυτό ρε παιδιά, ένιωθα σαν Fremen μόνο που ο Dune αντί για άμμο είχε χιόνι και καιρό μπούζι.
p3tran Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2006 Μόνο ένα quick save να είχε, τίποτα άλλο... be a better player
nzeppos Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2006 Μα τι better player, τώρα π.χ. έχω κολλήσει στον αρχηγό της πέμπτης (?) αποστολής, αυτό το τεράστιο έντομο που πρέπει να το βαράς στην κοιλιά. Δεν το έβγαλα με την τρίτη και τα έχω πάρει, δεν έχω υπομονή και χρόνο να κάτσω να παίζω μέχρι να καταφέρω να το σφάξω. Αυτός ήταν και ο λόγος που παράτησα το Ninja Gaiden. Τέλοσπαντων το παιχνίδι είναι πάρα πάρα πάρα πάρα πάρα πολύ καλό.
xrest Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2006 nzeppo cod3 sto veteran exeis paiksei?file se ena simeio na kollas oxi gia pempti fora,alla gia 3 sinexomeni mera.to lost planet einai walk in a park:) alla exeis dikio gia ta quick saves.prepei epitelous na ta baloun,opws k sto pc.to dead rising itan ena apo ta games pou m espasan ta neura,opws k to cod3 etc
nzeppos Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2006 Το έχω τελειώσει το CoD3, προφανώς όχι στο veteran αλλά μπορώ να φανταστώ τι εννοείς. Δυστυχώς, εν αντιθέσει με φίλους και γνωστούς, δεν έχω την υπομονή να κάθομαι να παίζω συνέχεια ένα σημείο που έχω κολλήσει, μέχρι να το περάσω με κάθε κόστος. Αν πάθαινα αυτό που λες στο CoD3 είναι βέβαιο ότι θα το παράταγα ή θα έβαζα πιο εύκολο επίπεδο για το συγκεκριμένο σημείο... Το quicksave δεν υπήρχε πάντα, κάποια στιγμή αποφάσισαν να το εισάγουν κι έγινε αμέσως must (ειδικά στα FPS). Για κάποιο λόγο επικράτησε. Τα πράγματα πάντως δεν είναι τραγικά στο Lost Planet γιατί έχει τα checkpoints του και συνήθως αν καταλάβεις τι πρέπει να κάνεις τότε το περνάς αμέσως. Απλώς όσο πάει και δυσκολεύει και έχω αρχίσει να ανησυχώ.
Rebel21 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2006 paidia ti paixnidara einai auto to lost planet.ta kalitera effe ekrixewn oln twn epoxwn kai to kalitero animation.eidika otan ena entomo xtipaei to edafos kai o wayne xanei to vimatismo tou apla prepei na to deis gia na to pistepseis.overall to gears exei kalitera grafika omws. paratirise kaneis provlimata sync sto lost planet eidika stin arxi sta cutscenes?
Exoskeletor Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2006 Diafono gia to quick save. Xanete olh h magia tou paixnidiou. Opoios eine palios gamer k eidika milao se aytous pou pezane 5-6 ores sinexeia gia na ftasoun se ena kako na to termatisoun tote katalabenes th paei na pei entash. Apo tote pou bghkan ta quick save xathike h mageia (to mono arnhtiko pou yphrxe palia eine oti den ikseres th na kaneis otan eprepe na figeis)
Narayan Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2006 Χρόνια Πολλά παιδιά Μπορεί κάποιος που έχει ανάλογη εμπειρία να μου πει ποιός φορητός δίσκος συνεργάζεται με το 360; Έχω δοκιμάσει ένα Icy Box και ένα ViPower αλλά τζίφος Οι Lacie που είναι και φθηνοί συνεργάζονται;
Rebel21 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2006 den nomizw oti ta quick saves kollane stis consoles.kai einai gnwsto oti oi giaponezoi merikes fores kanoun kapoia simeia ipervolika diskola sta games tous.
fanpan Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2006 Έχω συνδέσει το XBOX με το μονιτορ του PC με το HD cable αλλά δεν ξέρω πως να πάρω ήχο από τα 5.1 ηχεία που έχω.Τις δυο εξόδους που έχει το καλώδιο για τον ήχο τις βάζω τις βάζω στο βίσμα που τις μετατρέπει σε μια και αυτή με τη σειρά της στα ηχεία. Με αυτό τον τρόπο πέρνω ήχο μόνο απο τα δυο μπροστινά και το woofer.Τι μ@@κία κάνω?
hexenlord Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2006 παιδια εχω ενα προβληματακι. Προς το παρον η τηλεοραση μου ειναι μια Sony vega 32' 100Hz 16:9. Παιζω δυστυχως ακομη σε scart (οχι το καλωδιο scart αλλα το extension στο οποιο ενωνονται τα τρια χρωματιστα καλωδιακια, τα composite) και οταν βαζω απο το ντασμπορντ pal 60Hz ολα ειναι μια χαρα εκτος απο το γεγονος οτι το καδρο ειναι 4:3. Οταν το βαζω widescreen δεν το παιρνει με τιποτα!!Πρεπει να κατεβασω την ανανεωση στα 50Ηz και τοτε αλλαζει σε 16:9 το καδρο, η κινηση ομως εγινε υπορβολικα jerky.Τι γινεται ρε παιδια?Στο πρωτο χβοχ ειχα το advanced scart cable και 60Ηz kai widescreen και ολα ηταν κομπλε! Sorry για τις νηπιακες ερωτησεις αλλα τωρα το πηρα (χβοχ360) και ακομα ψαχνομαι!
mixalisss Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2006 stin triti pista me ta skoulikia it kanoume re paidia?prepei na ta skotosoume ola giana proxorisoume?giati exo ekneuristei...?! help
Rebel21 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2006 stin triti pista me ta skoulikia it kanoume re paidia?prepei na ta skotosoume ola giana proxorisoume?giati exo ekneuristei...?!help egw skotosa to ena kai meta to deftero to apefiga.an paixeis prosektika einai poli aplo egw to skotosa me tin prwti to skouliki.kali sinexeia.
Exoskeletor Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2006 Opoios ksanapei kapoio spoiler ton skotosa
Wolfidis Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2006 Apo MP ti leei to lost planet? Exei lag?
Προτεινόμενες αναρτήσεις