Προς το περιεχόμενο

XBOX 360 Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

gia sas paidia

exo mia crt (16:9) 28 50hz jvc tileorasi k ena crt (4:3) 17 sony monitor tou pc mou.pou tha mou proteinate na sindeso to xbox360 mou??roto os pros to thema poiotitas analisis kirios.gia to monitor tha xreiasto k vga kalodio logika e??

euxaristo

• Απαντ. 8,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Ρε παιδιά ποιός έχει από δω το τιμονάκι? το πήρε ένας φίλος μου και εμφανίζει το εξής: Με το που ξεκινάει το παιχνίδι και ενεργοποιήτε η ανάδραση, το σημείο 0 του τιμονιού μετακινείτε στα αριστερά με αποτέλεσμα το τιμόνι να μην είναι στην ευθεία αλλά λίγο προς τα αριστερά. Είναι φυσιολογικό αυτό? Όπως επιπλέον σε μερικά παιχνίδια (π.χ carbon) η απόκριση είναι εκνευριστηκά αργή.

να το αλλαξει αμα δεν κεντραρει σωστα!!

οσο για το nfs, ετσι ειναι, μουφα.. πλεει αρκετα σε σχεση με το gotham.

αλλα και χωρις τιμονι, με Pad, παλι την ιδια διαφορεα εχουνε στα κοντρολ!

snik,

το μονο που πρεπει να κανεις ειναι να πας στο dashboard του 360 και απο εκει να "δεις" οτι directory εχεις shared στο pc.

δεν χρειαζεται να μεταφερεις τα τραγουδια στο 360. τα παιζει απο εκει που βρισκονται με playlists κλπ.

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους και καλές γιορτές.Θα ήθελα τη βοήθειά σας παίδες σε 2 ζητήματα που αφορούν το Xbox360 το οποίο αγόρασα πριν από λίγες μέρες.

Πρώτον έχω διαπιστώσει ότι εκπέμπει μεγάλη θερμότητα κυρίως στο πίσω μέρος του.Είναι φυσιολογικές αυτές οι θερμοκρασίες? Και το ρωταάω γιατί αν ψήνεται τώρα που είναι χειμώνας το καλοκαίρι τι θα γίνει?????

Δεύτερον το έχω συνδέσει με το monitor του PC και θα ήθελα να ρωτήσω τι μπορώ να κάνω για να μην βάζω και βγάζω τα καλώδια κάθε φορά που είναι να χρησιμοποιήσω το ένα ή το άλλο? Υπάρχει κανένα switcher που μπορώ να χρησιμοποιήσω? Thx !!!

Δημοσ.

Επανερχομαι σε μια παλαιοτερη ερωτηση ...

Μηπως εχει βρει κανεις εντω Ελλαντα κανενα component κουτι απο 2 εισοδους σε 1 εξοδο ??? (για να εχουμε και Xbox360 και Wii συνδεδεμενα ??)

Δημοσ.
Καλημέρα σε όλους και καλές γιορτές.Θα ήθελα τη βοήθειά σας παίδες σε 2 ζητήματα που αφορούν το Xbox360 το οποίο αγόρασα πριν από λίγες μέρες.

Πρώτον έχω διαπιστώσει ότι εκπέμπει μεγάλη θερμότητα κυρίως στο πίσω μέρος του.Είναι φυσιολογικές αυτές οι θερμοκρασίες? Και το ρωταάω γιατί αν ψήνεται τώρα που είναι χειμώνας το καλοκαίρι τι θα γίνει?????

Δεύτερον το έχω συνδέσει με το monitor του PC και θα ήθελα να ρωτήσω τι μπορώ να κάνω για να μην βάζω και βγάζω τα καλώδια κάθε φορά που είναι να χρησιμοποιήσω το ένα ή το άλλο? Υπάρχει κανένα switcher που μπορώ να χρησιμοποιήσω? Thx !!!

και μενα φιλε μου ειναι ζεστο απο πισω αρα φυσιολογικο θα ειναι

οσο για την αλλη σου απορια αν βρεις κατι πες μου γιατι και εγω ψαχνω κατι τετοιο

Δημοσ.
και μενα φιλε μου ειναι ζεστο απο πισω αρα φυσιολογικο θα ειναι

οσο για την αλλη σου απορια αν βρεις κατι πες μου γιατι και εγω ψαχνω κατι τετοιο

Switch για vga - αν καταλαβα καλα - υπαρχει παντου ...

Δημοσ.

Φίλε telegames δεν νομίζω ότι ένα απλό switch θα κάνει την δουλειά γιατί από τα λίγα που έχω ψάξει, τα switcerακια βγάζουν καλώδια για keyboard kai mouse.Οπότε δεν ξέρω αν κάνει για την περίπτωση του Xbox

Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα,

Εδώ και μερικές μέρες είμαι κάτοχος ενός xbox360.

Την κονσόλα την έχω συνδέσει σε μια 29" philips CRT (απο τις καλές με natural motion κλπ)

Βέβαια έχω δεί και το gears of war σε HD και στην δική μου.

Η διαφορά είνα εμφανής, πιο λαμπερά γραφικά γενικά.

Τώρα παίζω το ΝΒΑ 2Κ7 και στην τηλεόραση δεν μπορώ να διακρίνω τα γράμματα, φαίνονται μικρά και λίγο άσχημα,

Παίζει ρόλο η τηλεόραση? ότι δεν είναι HD.

Τι οπτική διαφορά πάιζει για εσάς ένα παιχνίδι σε CRT se σχέση με μία HD?

(Τεχνικά την καταλαβαίνω την διαφορά) αλλά με ενδιαφέρει να μάθω τις απόψεις σας.

Δημοσ.

Η διαφορά είναι απλή φίλε (όσο αφορά το GOW αλλά και άλλα παιχνίδια αυτού του επιπέδου), σε μια απλή TV παίζεις απλώς ένα ωραίο παιχνίδι σε μια HD παίζεις ένα έργο τέχνης. Και για όσους αμφιβάλουν ας ρίξουν μια ματιά στο GOW στην πίστα όπου βρέχει και ας παρατηρήσουν το νερό πως κυλάει στους κορμούς των δέντρων. Είχα σταματήσει το παιχνίδι και παρατηρούσα το συγκεκριμένο φαινόμενο και γω δεν θυμάμαι για πόση ώρα.

Δημοσ.

Τι οπτική διαφορά πάιζει για εσάς ένα παιχνίδι σε CRT se σχέση με μία HD?

(Τεχνικά την καταλαβαίνω την διαφορά) αλλά με ενδιαφέρει να μάθω τις απόψεις σας.

I diafora einai T_E_R_A_S_T_I_A.. Den borw na sou tonisw POSO megali einai... Stin xeiroteri pare VGA kalwdio na paizeis stin othoni tou pc sou...

Δημοσ.

Για να συνδεθώ live τι χρειάζεται, μπορεί κάποιος να με ενημερώσει? Από hardware ενοώ.. Εντάξει το καλώδιο υπάρχει αλλά πρεπεί να αγοράσουμε extra κάποιο router? Αυτό που έχω αρκεί?? Thx!!

Δημοσ.
Για να συνδεθώ live τι χρειάζεται, μπορεί κάποιος να με ενημερώσει? Από hardware ενοώ.. Εντάξει το καλώδιο υπάρχει αλλά πρεπεί να αγοράσουμε extra κάποιο router? Αυτό που έχω αρκεί?? Thx!!

Πρέπει να συνδέσεις το 360 μέσω καλώδιου δικτύου στο router σου.

Αν έχεις ήδη router απλά τραβάς ένα καλώδιο δικτύου από μία ελεύθερη θύρα ethernet προς το 360 σου.

Δημοσ.
gia sas paidia

exo mia crt (16:9) 28 50hz jvc tileorasi k ena crt (4:3) 17 sony monitor tou pc mou.pou tha mou proteinate na sindeso to xbox360 mou??roto os pros to thema poiotitas analisis kirios.gia to monitor tha xreiasto k vga kalodio logika e??

euxaristo

Έχω την εντύπωση πως καλύτερη ανάλυση θα βγάλει το monitor (για τη χρήση του οποίου θα χρειαστείς το vga καλώδιο)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...