Προς το περιεχόμενο

XBOX 360 Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
τώρα κατάφερα να βρώ χρόνο για το gears of war και δίνω τα ρέστα μου δεν ξέρω τι να πω για το παιχνίδι απλά κορυφαίο!!!!!

το ξέρω είναι λίγο αργά για εντυπώσεις αλλά έχω μείνει χαζός με το παιχνίδι είναι έτη φωτός μπροστά

Welcome to the addiction called GOW!:mrgreen:

• Απαντ. 8,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
υπαρχει ανθρωπος που ψαχνει ενα commando/ikari/ τετοιο στυλ game?παρακμη

εγω και pacman γουσταρω να παιξω καμια φορα, και galaga και απ'ολα.

ειμαι εγω παρακμιακος, ή μηπως εσυ τρολαρεις?

p.s. Deus, καλως ηρθες στην ψησταρια μας!! ανοιγουμε καθε βραδυ και σερβιρουμε το πιο φρεσκο κρεας :D

Δημοσ.

peidia na sas rotiso kati

Exo ena router kai exo sindesei ekei stin mia ethernet to pc mou kai stin alli to 360.Etsi i sindesi moirazetai kai sta 2,pos mporo na sindeso to pc me to 360?Thelo na metafero merika tragoudia ston skliro tou 360

edt

exo windows xp pro me service pack 2

Δημοσ.
molis efaga kai mia apisteuti ksenera apo to 360...

Eixa arketo kairo na paiksw to TDU , kai simera eipa na to valw ligo na to synexisw.

Vazw to game , kanei to update tou , reboot i konsola kai pataw kanonika Continue Game.

Kai me vgazei stin arxi arxi , me enan molis agwna me gold , ~16,000 kai mono ena Audi A3!!!!! oO

Dld teleiws stin arxi!!! :(

an einai dynaton. Exase to save sto opoio eixa panw apo 30-40 amaksia kai sxedon panw apo to 70% ton agwnwn me gold!

apisteuti ksenera.

Den allaksa oute ton skliro oute tpt allo. Ola idia opws epaiza prin apo kana mina.

de kserw giati paixtike tetoia @#$@#. :(

An to valei kaneis as mou pei an kanei to idio.

to game einai apo ton "theio" alla de nomizw na exei kamia sxesi auto.

Απ' ότι έχω διαβάσει αρκετός κόσμος στο TDU έχει χάσει το save του. :( Για κάνε κανένα search στο forum του TDU μήπως υπάρχει κανένα fix αν και χλωμό το βλέπω.

Δημοσ.
ψιτ!! γ@μει το Assault Heroes.

οσοι ψαχνατε ενα commando/ikari/ τετοιο στυλ game, θα σας ερθει κουτα!!

Για ετοιμάσου για κανένα coop. :-D

Όντως το παιχνιδάκι πολύ καλό.

Δημοσ.
Γιατί να ψάξεις τις τιμές και να μη ψάξεις τις πωλήσεις καλύτερα ?

Δεύτερος τίτλος σε πωλήσεις στο amazon.co.uk και play.com πίσω από το gow. Καμία σχέση με awful όπως καταλαβαίνεις. Και για να μη τα ισοπεδώνουμε όλα, το παιχνίδι είναι μια χαρά. Μπορούσε να είναι πολύ καλύτερο για next gen αλλά μη το θάβεις κιολας.

Το μια χαρα πως το βλεπεις δλδ!??!? Στα 100 τι του δινεις?

Σε γραφικα?

Σε λειτουργιες?

Σε Licences?

Στο ποσα γηπεδα εχει πχ?

Στο Online του που μεχρι στιγμης ηταν αστα να πανε? ( και ειναι και 1v1 only )

Gameplay αψογο εχει , ολα τα αλλα ομως ειναι πολυ κατο του μετριου.

Ενα 90/100 και ολα τα αλλα 40/100...

Τι να θαψω , κι εγω pes6 παιζω. Εχω κανα λογο να το θαψω?

Αλλα συγκρινε το σε ολα αυτα με το ΦΙΦΑ07. το πιο απλο που μπορεις να κανεις. και πες μου μετα αν εχουν διαφορα.

Και ξαναλεω , το οτι σε διαφορα μαγαζια πεφτει η τιμη του , το διαβασα απο αλλους , δεν ειναι η δικια μου εντυπωση.

Προσωπικα απλα δε το αγορασα γιατι δεν το αξιζει.

btw , τις πωλησεις που τις βλεπεις εσυ? τις εχουν public να τις βλεπει ο καθενας?!?

Δημοσ.

Βρε παιδιά μην τρελαθούμε κι΄όλας... όλοι συμφωνούν ότι τα Pro Evo έχουν το καλύτερο gameplay... και φυσικά εξελίσεται, χειρότερο δε μπορεί να γίνει από παλιότερες εκδόσεις... ε σ΄αυτην την περίπτωση μιλάμε για το καλύτερο gameplay + το καλύτερο animation... σίγουρα έχει και τις ελείψεις του και σίγουρα αυτή που ενοχλεί ειναι το save replay (όπως έχει αναφερθεί πολλές φορές εδώ) όμως ακόμα κι΄έτσι, είναι το καλύτερο... μέχρι το επόμενο.

υ.γ. κατά την γνώμη μου αν συγκρίνει κάποιος το gameplay του FIFA07 με το PES6 δεν πρόκειται καν να μπει στη διαδικασία να συγκρίνει μετά οτιδήποτε άλλο.

Δημοσ.
αρκετα με το proevo.. μπορουμε να πουμε οτι ειναι το καλυτερο ποδοσφαιρακι, αλλα επιδεχεται βελτιωσεις στα επουσιωδη.

οσο για τον blackjim, τον ευχαριστουμε πολυ για το πολυ καλο .pdf, αλλα του λεμε και ξερα οτι δεν το πηρε originale γιατι ειναι ΜΕΓΑΛΟΣ πειρατης!! :P και οχι γιατι δεν αξιζει

Π3τραν , σε ολα τα αλλα games λεγε οτι θες. Αλλα το προ δε το μυριζεις ουτε απο χιλιομετρο , γι αυτο μη μου λες οτι "αξιζει" :P :p :P

Εδω αγορασα το fifa06 WC :P

Δημοσ.
Το μια χαρα πως το βλεπεις δλδ!??!? Στα 100 τι του δινεις?

Σε γραφικα?

Σε λειτουργιες?

Σε Licences?

Στο ποσα γηπεδα εχει πχ?

Στο Online του που μεχρι στιγμης ηταν αστα να πανε? ( και ειναι και 1v1 only )

Gameplay αψογο εχει , ολα τα αλλα ομως ειναι πολυ κατο του μετριου.

Ενα 90/100 και ολα τα αλλα 40/100...

Τι να θαψω , κι εγω pes6 παιζω. Εχω κανα λογο να το θαψω?

Αλλα συγκρινε το σε ολα αυτα με το ΦΙΦΑ07. το πιο απλο που μπορεις να κανεις. και πες μου μετα αν εχουν διαφορα.

Και ξαναλεω , το οτι σε διαφορα μαγαζια πεφτει η τιμη του , το διαβασα απο αλλους , δεν ειναι η δικια μου εντυπωση.

Προσωπικα απλα δε το αγορασα γιατι δεν το αξιζει.

btw , τις πωλησεις που τις βλεπεις εσυ? τις εχουν public να τις βλεπει ο καθενας?!?

Το ότι θεωρείς το gameplay άψογο και βγάζεις το παιχνίδι χάλια δε συμβαδίζει. Εσύ μπορεί να θέλεις όλους τους τομείς να είναι πολύ καλοί αλλά αυτό δυστυχώς δε γίνεται για την ώρα και αμφιβάλλω αν γίνει στο μέλλον. Το fifa που έχει και τα Licenses και τα γραφικά και τα γήπεδα και το online γιατί δε μου κάνει καμία μα καμία εντύπωση ? Και πιστεύω δεν είμαι η εξαίρεση στο κανόνα. Παιχνίδι ποδοσφαίρου είναι και στο gameplay ξεκινά και τελειώνει η κάθε σύγκριση. Οι υπόλοιποι τομείς σίγουρα έχουν πρόβλημα αλλά δεν είναι ο κύριος λόγος αγοράς του παιχνιδιού. Συμφωνώ απολύτως ότι μπορούσε να κάνει πολλά περισσότερα στη συγκεκριμένη έκδοση. Μόνο και μόνο ότι αφαιρεί δυνατότητες που είχε το pes 5 δείχνει αρκετά.

Το online που είναι το αμέσως επόμενο που κοίταω μετά το gameplay, δεν έχει προβλήματα ειδικά μετά το patch για τα ranked matches. Ξέρω για τους cheaters (loosers), για την έλλειψη 2x2 αλλά δε το βλέπω σημαντικό παράγοντα να με αποτρέψει από την αγορά του παιχνιδιού.

'Οταν δύο από τα μεγαλύτερα eshops έχουν το συγκεκριμένο παιχνίδι δεύτερο σε πωλήσεις τρείς μήνες μετά τη κυκλοφορία του, τότε το μόνο που μπορείς να υποθέσεις είναι ότι μόνο awful δε τα πηγαίνει.

Δημοσ.
Το ότι θεωρείς το gameplay άψογο και βγάζεις το παιχνίδι χάλια δε συμβαδίζει. Εσύ μπορεί να θέλεις όλους τους τομείς να είναι πολύ καλοί αλλά αυτό δυστυχώς δε γίνεται για την ώρα και αμφιβάλλω αν γίνει στο μέλλον. Το fifa που έχει και τα Licenses και τα γραφικά και τα γήπεδα και το online γιατί δε μου κάνει καμία μα καμία εντύπωση ? Και πιστεύω δεν είμαι η εξαίρεση στο κανόνα. Παιχνίδι ποδοσφαίρου είναι και στο gameplay ξεκινά και τελειώνει η κάθε σύγκριση. Οι υπόλοιποι τομείς σίγουρα έχουν πρόβλημα αλλά δεν είναι ο κύριος λόγος αγοράς του παιχνιδιού. Συμφωνώ απολύτως ότι μπορούσε να κάνει πολλά περισσότερα στη συγκεκριμένη έκδοση. Μόνο και μόνο ότι αφαιρεί δυνατότητες που είχε το pes 5 δείχνει αρκετά.

Το online που είναι το αμέσως επόμενο που κοίταω μετά το gameplay, δεν έχει προβλήματα ειδικά μετά το patch για τα ranked matches. Ξέρω για τους cheaters (loosers), για την έλλειψη 2x2 αλλά δε το βλέπω σημαντικό παράγοντα να με αποτρέψει από την αγορά του παιχνιδιού.

'Οταν δύο από τα μεγαλύτερα eshops έχουν το συγκεκριμένο παιχνίδι δεύτερο σε πωλήσεις τρείς μήνες μετά τη κυκλοφορία του, τότε το μόνο που μπορείς να υποθέσεις είναι ότι μόνο awful δε τα πηγαίνει.

Θεωρω το gameplay αψογο ( 90/100 ας πουμε ) και ολα τα αλλα κατω του μετριου ( 45/100 ). Τι δεν συμβαδιζει!?!?

Συνολο στο pro6 ας πουμε 70/100.

Μη με αναγκασεις να βαλω photos απο Fifa07 και Pes6. Το προ ειναι ... ρετρο μπροστα στο αλλο.

Για σενα μπορει το gameplay να μετραει 80% ξερω γω σε ενα game. Για μενα οχι. Ολα μετρανε. Tι παει να πει οτι ειναι ποδοσφαιρακι και πρεπει να εχει μονο gameplay?? To βρισκω χαζο αυτο.

Δες το NBA 2K7 δηλαδη. Τα εχει ΟΛΑ πολυ καλα. Ανετα δινω 9αρι εκει ( κριτης θα γινω σε λιγο :P )

Πως τα εχει ολα αυτο δλδ? μπασκετακι ειναι. Ποια η διαφορα!?

Για το Online που λες , εγω μονο ως host μπορω να παιξω. Αλλιως πεταει το "match room no longer exists"...

Και μην πουμε τι εχουν κανει οι αλλοι...

917953954972957945101yp2.th.jpg

917953954972957945102jt7.th.jpg

no comments

Δημοσ.

egw to fifa oute pou asxolithika mazi tou.den to exw paixei katholou plin tou demo.to mono elatwma pou vriskw sto pro einai to goal replay.sto online egw den eixa kapoio provlima. adiaforo gia to souidiko prothlima i gia ta alla kolpa tou fifa.

to pes tha mporouse na einai kalitero alla den einai.twra an thes katse kai apolafse to alliws min paizeis katholou kai as stamatisoume na to psaxnoume to thema .den vgazei pouthena apla.

kai to nba2k7 exei provlimata opws elipes roster kai alla.ti na kanoume diladi na vgoume sto dromo na diadilosoume.einai ligo apati to pes alla to kako egine kai twra einai arga.

Δημοσ.
To nba2k7 to exeis agorasei?
οχι. Οταν βγηκε η PAL δε το ειδα να το εχει κανενα μαγαζι εδω.

Ναι , αν το βλεπα εκεινες τις μερες σε μαγαζι θα το αγοραζα.

Βεβαια δεν ηξερα οτι ειναι τοσο καλο , το 2k6 δε με ειχε τρελανει τοσο πολυ. Αλλα το 2k8 πχ αν ερθει την πρωτη μερα θα το αγορασω οπωσδηποτε.

Το forza2 πχ θα το αγορασω αν ερθει γρηγορα. ;)

Αλλα εδω κατω δεν ερχονται και ολα τα games. Ή αργουνε να ερθουν :(

egw to fifa oute pou asxolithika mazi tou.den to exw paixei katholou plin tou demo.to mono elatwma pou vriskw sto pro einai to goal replay.sto online egw den eixa kapoio provlima. adiaforo gia to souidiko prothlima i gia ta alla kolpa tou fifa.

to pes tha mporouse na einai kalitero alla den einai.twra an thes katse kai apolafse to alliws min paizeis katholou kai as stamatisoume na to psaxnoume to thema .den vgazei pouthena apla.

kai to nba2k7 exei provlimata opws elipes roster kai alla.ti na kanoume diladi na vgoume sto dromo na diadilosoume.einai ligo apati to pes alla to kako egine kai twra einai arga.

Aν δε θες να το ψαχνεις μη διαβαζεις τα μυνηματα. απλο.

Το οτι βαριεσαι/δε σε νοιαζει να το ψαξεις εσυ , δε σημαινει οτι δε πρεπει να το συζητανε οι υπολοιποι...

Δημοσ.

Kala ayth h dikaiologia gia emena einai entelws geloia. Amfibalw an pei8eis ton eayto sou me ayta pou les poso mallon emas. :P

Me thn logikh sou pote den 8a pareis original kati afou panta sta torrentadika ta games bgainoun grhgorotera apo ta magazia.

Kai sthn telikh otan katebazeis kati kai sou aresei poly pas kai to agorazeis gia na deixeis thn yposthrixh sou ston developer. Pws perimeneis na bgei to nba2k8 an patwsei to nba2k7 stis pwlhseis?

8a protimousa na eleges anoixta xerete paidia egw katebazw kopies mono kai den me endiaferoun ta original para na mou les tetoies dikaiologies ths plakas :P

Δημοσ.
Kala ayth h dikaiologia einai entelws geloia. Amfibalw an pei8eis ton eayto sou me ayta pou les poso mallon emas. :P

Me thn logikh sou pote den 8a pareis original kati afou panta sta torrentadika ta games bgainoun grhgorotera apo ta magazia.

Kai sthn telikh otan katebazeis kati kai sou aresei poly pas kai to agorazeis gia na deixeis thn yposthrixh sou ston developer. Pws perimeneis na bgei to nba2k8 an patwsei to nbak27 stis pwlhseis?

8a protimousa na eleges anoixta xerete paidia egw katebazw kopies mono kai den me endiaferoun ta original para na mou les tetoies dikaiologies ths plakas :P

Πρεπει να δικαιολογηθω για το αν αγοραζω τα παιχνιδια!?!?!

πλακα κανεις? σου χρωσταω τπτ δλδ και πρεπει να σε πεισω??

εγω σχολιαζα το αν ειναι καλο ή οχι το παιχνιδι. Δεν θελω να πεισω κανενα για να το αγορασει ή οχι. Δικο του θεμα ειναι, προσωπικο. Εκτος αν του δινεις εσυ τα 70? να το αγορασει...

ΥΓ , σχεδον ολα τα κατεβασα. 3-4 αγορασα στην αρχη. Και τα οποια σε καμια περιπτωση δεν αξιζαν 70?. Για μενα παντα.

Μη μου λες οτι δε το λεω "ανοιχτα". Ελεος , δες το αλλο τοπικ με περι χακινγκ ρε...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...