viper2005 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 well kai na to xaseis den egine k tpt to flashareis kai to briskeis to game alliws
p3tran Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 Euxaristo gia tis apantiseis....basika gnorizete episis an to bundle tis konsolas me to gears of war einai ontos LE kai na biasto na to paro i tha iparxei kai mesa sta xristougenna,opote na perimeno? λογικα bundles θα υπαρχουν ολη την περιοδο των γιορτων. παρ'ολα αυτα, οσο πιο γρηγορα το παρεις, τοσο πιο γρηγορα θα μπεις κι εσυ στην ψησταρι... εε στην gears online παρεα μας....
Blackjim Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 molis efaga kai mia apisteuti ksenera apo to 360... Eixa arketo kairo na paiksw to TDU , kai simera eipa na to valw ligo na to synexisw. Vazw to game , kanei to update tou , reboot i konsola kai pataw kanonika Continue Game. Kai me vgazei stin arxi arxi , me enan molis agwna me gold , ~16,000 kai mono ena Audi A3!!!!! oO Dld teleiws stin arxi!!! an einai dynaton. Exase to save sto opoio eixa panw apo 30-40 amaksia kai sxedon panw apo to 70% ton agwnwn me gold! apisteuti ksenera. Den allaksa oute ton skliro oute tpt allo. Ola idia opws epaiza prin apo kana mina. de kserw giati paixtike tetoia @#$@#. An to valei kaneis as mou pei an kanei to idio. to game einai apo ton "theio" alla de nomizw na exei kamia sxesi auto.
p3tran Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 εμενα μου εκανε το update προ ημερων χωρις κανενα προβλημα. και ειχα επισης αρκετο καιρο να ασχοληθω, περιμενα το patch. επισης, αν και το εχω αυθεντικο, bootαρα απο το θειο, σαν εσενα.. μηπως εγινε τιποτα αλλο "ατσουμπαλο" κατα την διαρκεια ρε jim?? ή αυτο ή εισαι jimοτακης!!! τεσπα, αμα πηρες και τιμονιερα αστο καμια βδομαδα ακομα, να βγει και το force feedback patch, και το πιανεις μια και καλη. εγω γι'αυτο το αφησα (ξανα )
Blackjim Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 εμενα μου εκανε το update προ ημερων χωρις κανενα προβλημα.και ειχα επισης αρκετο καιρο να ασχοληθω, περιμενα το patch. επισης, αν και το εχω αυθεντικο, bootαρα απο το θειο, σαν εσενα.. μηπως εγινε τιποτα αλλο "ατσουμπαλο" κατα την διαρκεια ρε jim?? ή αυτο ή εισαι jimοτακης!!! τεσπα, αμα πηρες και τιμονιερα αστο καμια βδομαδα ακομα, να βγει και το force feedback patch, και το πιανεις μια και καλη. εγω γι'αυτο το αφησα (ξανα ) ti na ekana re. tpt de peiraksa. me idio tag mpika , idio HDD ktl.na exw posa achievements kai na me ksekinaei me ena amaksi. ksenerwsa apisteuta gmt. ti mlkia pige kai ekane. de mporousan na exoun na kaneis osa saves thes!? ... to timoni kollise stin acs courier to perimenw kai simera. Alla to palioTDU mou ekane twra tin vlakeia. ante na ta ksanaperasw ola osa eixa anoiksei... :(
p3tran Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 ετσι, να πηζεις, για να φτιαχνεις χαρακτηρα!!
Blackjim Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 ετσι, να πηζεις, για να φτιαχνεις χαρακτηρα!! kala. an to kane kai se alla games tha eixe faei geri klwtsia...mia fora se ena game to sygxwrw... YG svise kana pm re
takis3 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2006 Η κάμερα για το 360 αξίζει?Μου φαίνεται λίγο περιτό να σε βλέπουν ή να βλέπεις τους άλλους την ώρα που πέζεις online.Δηλαδή θα κοιτάς την κάμερα και δε θα κοιτάς το παιχνίδι?Ποιά είναι η χρησιμότητά της? Ας μας πεί κάποιος που την έχει αν αξίζει.
Exoskeletor Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2006 kapoio review gia to blue dragon yparxei guys?
Rebel21 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2006 Viva Pinata afto to minima sto viva pinata koroidevei tin parakatw parousiasi tou paixnidiou Genji 2. http://youtube.com/watch?v=TQq6gm9R23o
MiltoZ Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2006 Η κάμερα για το 360 αξίζει?Μου φαίνεται λίγο περιτό να σε βλέπουν ή να βλέπεις τους άλλους την ώρα που πέζεις online.Δηλαδή θα κοιτάς την κάμερα και δε θα κοιτάς το παιχνίδι?Ποιά είναι η χρησιμότητά της?Ας μας πεί κάποιος που την έχει αν αξίζει. Koita... h kamera sto 360 einai perisotero gia na kaneis video chat me kapoion filo sou, h akoma kai me perisoterous mesw kapoiwn games pou thn yposthrizoun opws to WS Poker kai kapoia arcade opws to UNO. Epishs boreis na ftiaxeis to diko sou avatar, enw se kapoia paixnidia (px R6 Vegas/ WS Poker) boreis mesw tou DigiMask na valeis th fatsa sou ston in-game xaraxthra. Pistevw oti tha doume amoma pio endiaferouses efarmoges sto melon.
takis3 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2006 Koita... h kamera sto 360 einai perisotero gia na kaneis video chat me kapoion filo sou, h akoma kai me perisoterous mesw kapoiwn games pou thn yposthrizoun opws to WS Poker kai kapoia arcade opws to UNO. Epishs boreis na ftiaxeis to diko sou avatar, enw se kapoia paixnidia (px R6 Vegas/ WS Poker) boreis mesw tou DigiMask na valeis th fatsa sou ston in-game xaraxthra. Pistevw oti tha doume amoma pio endiaferouses efarmoges sto melon. Thanks Milto
clairvoyant Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2006 Έκανα μια ερώτηση στο thread του NBA 2K7, αλλά νομίζω πως εδώ ταιριάζει καλύτερα. Αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα με το XBox μου (μόνο με τα παιχνίδια NBA 2K7 και NHL 2007, θα αναφερθώ αναλυτικά στο NBA): κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, σε τυχαία διαστήματα, μια από τις αντανακλάσεις που εμφανίζονται στο παρκέ (και που κανονικά δείχνει τα γράμματα με το όνομα του σταδίου), χαλάει τελείως και το αποτέλεσμα είναι κάτι που μοιάζει με κακοσχεδιασμένο.. ουράνιο τόξο (με έμφαση στο μωβ και κίτρινο χρώμα). Η γραμμή πάει και έρχεται και απλά ... μου σπάει τα νεύρα (τουλάχιστον μέχρι πριν λίγη ώρα, αυτή ήταν η μόνη της επίδραση πάνω μου!). Πριν από λίγο βέβαια, αλλάζοντας κάμερα στο NBA 2K7, παρατήρησα και πολλαπλά frame drops τα οποία δεν ξέρω αν συσχετίζονται κάπως με το πρόβλημα.. Για να καταλάβετε καλύτερα τι εννοώ, μπορείτε να δείτε ένα πρόχειρο βιντεάκι που τράβηξα με το πρόβλημα, από εδώ: http://users.forthnet.gr/ath/alhimistis/nba2k_p1.avi Και για όσους έχουν real player, εδώ φαίνεται λιιιιίγο καλύτερα: http://users.forthnet.gr/ath/alhimistis/12122006.mp4 Το αξιοπερίεργο είναι πως αυτό συμβαίνει μόνο στα παιχνίδια που ανέφερα, σε όλα τα άλλα δεν αντιμετωπίζω το παραμικρό πρόβλημα. Any ideas?
Wolfidis Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2006 Έκανα μια ερώτηση στο thread του NBA 2K7, αλλά νομίζω πως εδώ ταιριάζει καλύτερα. Αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα με το XBox μου (μόνο με τα παιχνίδια NBA 2K7 και NHL 2007, θα αναφερθώ αναλυτικά στο NBA): κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, σε τυχαία διαστήματα, μια από τις αντανακλάσεις που εμφανίζονται στο παρκέ (και που κανονικά δείχνει τα γράμματα με το όνομα του σταδίου), χαλάει τελείως και το αποτέλεσμα είναι κάτι που μοιάζει με κακοσχεδιασμένο.. ουράνιο τόξο (με έμφαση στο μωβ και κίτρινο χρώμα). Η γραμμή πάει και έρχεται και απλά ... μου σπάει τα νεύρα (τουλάχιστον μέχρι πριν λίγη ώρα, αυτή ήταν η μόνη της επίδραση πάνω μου!). Πριν από λίγο βέβαια, αλλάζοντας κάμερα στο NBA 2K7, παρατήρησα και πολλαπλά frame drops τα οποία δεν ξέρω αν συσχετίζονται κάπως με το πρόβλημα.. Για να καταλάβετε καλύτερα τι εννοώ, μπορείτε να δείτε ένα πρόχειρο βιντεάκι που τράβηξα με το πρόβλημα, από εδώ: http://users.forthnet.gr/ath/alhimistis/nba2k_p1.avi Και για όσους έχουν real player, εδώ φαίνεται λιιιιίγο καλύτερα: http://users.forthnet.gr/ath/alhimistis/12122006.mp4 Το αξιοπερίεργο είναι πως αυτό συμβαίνει μόνο στα παιχνίδια που ανέφερα, σε όλα τα άλλα δεν αντιμετωπίζω το παραμικρό πρόβλημα. Any ideas? Mou fainetai san problima tis vga!
Προτεινόμενες αναρτήσεις