Pytzamarama Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2006 Κατσε να δω αν καταλαβα σωστα... Υπαρχει ανθρωπος σε αυτο το ηλιακο συστημα που να θεωρει οτι το PS3 και το Wii ειχαν καλυτερο launch-lineup απο το 360???????
p3tran Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2006 ασε ρε junior. κοιτα να διαβαζεις εδω μπας και βαλεις λιγο μυαλο, και ασε τα καλα ξυπνητουρια για αλλους.... p.s. το Small Arms πολυ καλο! ενα βελτιωμενο alien hominid σε εκδοση ξυλο-360 με 4 player online massacre!! νομιζω αξιζει τα 9 ευροπουλα που κανει. 8)
privateer Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2006 Μα πως μιλαω , PRIVATEER εχεις δει πως μου μιλανε σε αλλα ποστ......????? Και μετα λες για εμενα.....ΟΚ παω πασω ...δεν ξαναγραφω εαν νομιζεις οτι σου χαλω το τοπικ.....Εχω τον καθενα να με αποκαλει ψευταρα και αλλα τετοια....για ψαξε και θα τα βρεις αλλα ξερω δεν θα κανεις τον κοπο......ΒΥΕ.... Wolfidis το ΚΑΜΕΟ το επελεξα καθαρα απο τεχνικο τομεα.....ΞΥΠΝΑΤΕ ΩΡΕ... An kapoios se apokalei pseyth apodeixetou to anti8eto me epixeirhmata xwris na anaferese stous ypoloipous edw mesa san pelates zwa kai zoulou. Epishs den eipa na mhn xanagrafeis alla na prosexeis tis ekfraseis sou kai na mhn prosbaleis tous synomilhtes sou.
viper2005 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2006 oops lathos ithela na pw to megalo mayro bug poy anoigei to stoma toy kai petaei ayta ta iptamena. efaga tin berserker twra mallon sto prwto prepei na eimai
ultralisk Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2006 2 voles an thimame kala exoskeletor,den nomizo na legontai etsi ta iptamena
Exoskeletor Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2006 ayto to skotonis me 2 boles apo ena oplo pou estiazei prota kai meta erxete mia bolh apto ourano, mono etsi. ta apla opla den tou kanoun tipota oso kai na baras (to idio isxyei kai gia ton berseker)
nzeppos Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2006 nzeppo αμα για ολα το επιχειρημα σου ειναι "δεν εχω τιμονι", "δεν εχω mouse", τοτε δωστο καλυτερα το 360. το gotham εχει καταπληκτικα αναλογικα κοντρολ, και σε θεματα racing ειναι απλως ασυναγωνιστο. ακομα και ενα χρονο μετα! οσο για τα γραφικα του -μιας και ειδα τις ΑΡΛΟΥΜΠΕΣ που εγραψε παλι ο spawn- οταν θα δειτε αλλο game με τοση λεπτομερεια εντος και εκτος πιστας, τα ξαναλεμε. Ρε συ, εγώ έγραψα ευθύς εξαρχής ότι τα επιχειρήματά μου είναι καθαρά υποκειμενικά. Το PGR3 είναι καλό παιχνίδι κι έχει πουλήσει πολύ. Απλώς εγώ έχω κόλλημα με τα καθαρά simulations (LFS, GTR, GTL κλπ) και κάτι NFS και PGR τα βαριέμαι. Τα γραφικά του PGR νομίζω ότι είναι ακόμα τα καλύτερα σε ραλάκι (μέχρι να βγουν τα mcrae και forza 2). το cod2 στο pc ειχε/εχει το clipping της αρκουδας, καθεσαι πισω απο τοιχους και φαινονται τα οπλα σου. Εμένα μέσες άκρες το ίδιο μου φάνηκε. Δεν έχει νόημα όμως να ασχολούμαστε με το 2 αφού έχει βγει το CoD3, το οποιο είναι παιχνιδάρα. Και στα γραφικά και σε όλα τα υπόλοιπα. το dead or alive -εκτος απο τις φανταστικες βελτιωσεις στα γραφικα- εχει παρα πολες βελτιωσεις στο gameplay, σε σημειο που ξαφνιαζει, ακομα και τους πιο φανατικους παιχτες των προηγουμενων Ε εντάξει, εγώ δεν είμαι φανατικός του είδους, το είπα, δεν μου έκανε καθόλου εντύπωση το DOA4, μια απ'τα ίδια μου φάνηκε. Μάλλον όμως εσύ έχεις δίκιο. τα γραφικα του Kameo ακομα παραμενουν αξεπεραστα, το δε gameplay του ακομα δεν το εχουν παρει χαμπαρι πολλοι (ειναι ARCADE και οχι ADVENTURE, δεν πρεπει να τρως ξυλο απο κανεναν εχθρο για να κανεις score) Τι να πω, μόνο αξεπέραστα δεν μου φάνηκαν. Μέσα σε μισή ώρα που κάθησα κι έπαιξα μετάνιωσα το 1,80 που έδωσα στο video club για να το νοικιάσω (και τα 3,50 του dual layer). Προσωπικά δεν μου άρεσε ούτε το Perfect Dark. Και αφού αυτοί ήταν ίσως οι δύο καλύτεροι launch τίτλοι του 360 και πούλησαν πολύ, τότε ή πολύ απαιτητικός είμαι ή απλά παράξενος. το oblivion εχει ΤΕΛΕΙΟ χειρισμο με το pad, σε σημειο που κραζανε οι pcηδες στο official forum οτι το παιχνιδι ΣΧΕΔΙΑΣΤΗΚΕ για το 360 και οχι για το Pc, Εαν είναι έτσι σου υπόσχομαι ότι θα το πάρω σήμερα κιόλας και θα το τσεκάρω. Μακάρι να είναι έτσι, γιατί στο PC μου ούτως ή άλλως δεν έπαιζε και τέλεια. τo Μοτο GP ειναι απλως το καλυτερο game με μηχανες, Δεν ασχολούμαι με μηχανές, ούτε σε computer games, ούτε και στην πραγματικότητα, αλλά αν αυτό είναι το καλύτερο bike simulator τότε μάλλον έχει πρόβλημα μεγάλο το είδος. Έχω παίξει όλα τα προηγούμενα motoGP σε PC και ήταν όλα ίδια. Και με μάπα A.I., σαν συγκρουόμενα ήταν. Η έκδοση του 360 είναι ίδια με του PC, γιατί λοιπόν να το αγοράσω? Το ότι είναι το καλύτερο game του είδους δεν πάει να πει ότι είναι και καλό. Και το xbox one είχε 2 Formula 1 "simulators", που ήταν μονόδρομος για την κονσόλα, αλλά πραγματικά για γέλια σε σχέση με τους αντίστοιχους τίτλους σε PC. και γενικα ελπιζω να καταλαβες οτι αυτα που λετε οτι το 360 δεν ειχε games ειναι απλως ...μπαρουφες. Άποψή σου. Εγώ απλώς είπα τη γνώμη μου και τι μου αρέσει εμένα. και οποιος λεει το αντιθετο' date=' να του υπενθυμισω οτι ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΘΑ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΜΕ AΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΒΑΣΗ ΤΗ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΜΑΣ, ΑΛΛΑ ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΑ.κοιταξτε το ps3 launch, εναν ολοκληρο χρονο μετα, ποσο πιο ΠΙΣΩ ειναι τα games του απο τα LAUNCH GAMES toy 360. [/quote'] Ε, εδώ επιτέλους συμφωνούμε, τα launch games του PS3, είναι πραγματικά για γέλια και είναι και ελάχιστα. Καμία σχέση με τα launch games του 360. Πρόσεξε όμως ότι σε όλα μου τα posts εγώ μιλάω αποκλειστικά για το 360. Εφόσον δηλώνω xbox fanboy πάει να πει ότι δεν ασχολούμαι καν με το αντίπαλο δέος, δεν μπαίνω καν στον κόπο να το σχολιάσω ή να το "κράξω". Αν κριτικάρω κάποια πράγματα για το 360, δεν το κάνω κακή τη πίστη, ούτε για να επαινέσω τρίτους. Άλλο αν κάποιοι που δε γουστάρουν το 360 το παίρνουν σαν βάση για να σχολιάσουν αρνητικά το 360, τότε πάω πάσο. Μετά από τόσα πράγματα που έχουμε πει εδώ πέρα, δεν θα ήθελα να ήμουν στη θέση του privateer, που ως καλός mod θα πρέπει να συμμαζέψει όλο αυτό το thread που σιγά σιγά ξεφεύγει.
Rebel21 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2006 paidia bravo to g@mis@te to topic kathe taleporimenos kathete kai grafei tin istoria tis zwis tou les kai emeis endiaferomste.meta petagonte kai kapoioi nerds pc kai ps3 fanboys ws pou i katastasi vgike ektos elenxou.euxaristw alla den tha parw.elpizw o mod na katharisei ligo i na midenisei to topic apo opws eixame kanei poio palia.
mihranalthaqafi Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2006 Paidia exw xenerwsei me to Viva Pinata... To game APLA TA SPAEI einai TELEIO exei TELEIO GAMEPLAY kai exei TOOOOOOOOOSA polla bugs... Ta misa antikeimena OPOTE thelei ta thimatai... borei na exafanistoun kai na min boreis na ta epilexeis.. Syberilamvanomenou tvn pinatas.. Eimai level 25 kai irthe to alogaki to horstachio meta apo toso kopo n to kanw resident, egine telika kai meta exafanistike apo tin othoni alla yparxei akoma ston kipo... Mou exafanizontai antikeimena,ktiria,pinatas,fyta ta PADA! akoma kai ena Sour Pinata Statue den fainetai stin othoni..Krima krima gia to game.. Den xerw an exete k eseis tetoia provlimata tha bw kai sta xena forum na dw.. Lete na ftaiei pou einai kopia? yparxei tetoia periptwsi...? Gia na min anaferw oti den to exw paixei oute mia fora kai na min mou exei kollisei meta apo 1 wra.. Ftaei i yperthermansi mallon alla MONO me to Viva Pinata kollaei... Gears,nba2k7,Pro Splinter Cell ola mia xara. Mia fora malista to anoiga kai to ekleina 5 fores epeidi mou kollage!!! Kai parolauta synexizw kai to paizw.. MAKARI MAKARI MAKARI MAKARI na vgei upadate patch na diorthwnoun ta provlimata.... Please re Rare kane to thauma sou... Gia ena poly kalo voithima gia to game psaxte edw http://www.pinataisland.info/index.php?title=Main_Page
Rebel21 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2006 Paidia exw xenerwsei me to Viva Pinata... To game APLA TA SPAEI einai TELEIO exei TELEIO GAMEPLAY kai exei TOOOOOOOOOSA polla bugs... [/url] egw to evala stin akri gia auton ton logo.tha perimeno to patch kai tha to euxaristithw se olo tou to megaleio.den leei na exafanizonte kathe ligo ta pinatas.
ultralisk Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2006 ayto to skotonis me 2 boles apo ena oplo pou estiazei prota kai meta erxete mia bolh apto ourano, mono etsi. ta apla opla den tou kanoun tipota oso kai na baras (to idio isxyei kai gia ton berseker) sosta exoskeletor....den dieukrinisa oti enoousa auto to oplo
Exoskeletor Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2006 ego ton berseker ton plakosa sto ksilo me ta xeria nzeppos kai ego ayta ta games pou eipes ta barethika se mia mera, de ksero giati. To mono pou me krathse oste na to termatiso htan to gow, sta alla panta kati mou eleipe Rebel21 ontos exei g@mithi to forum. de mporei o kathenas na exei thn apopsi tou? epeidh ena game exei paei kala sta review prepei soni kai kala na aresei se olous kai se osous den aresei eine epeidh eine wii h ps3 funs? ti kolimata eine ayta?
p3tran Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2006 To mono pou me krathse oste na to termatiso htan to gow, sta alla panta kati mou eleipe μηπως σου ελειπε ενα 360 πχ? α, και σημερα παιδες το 360 κλεινει ακριβως ενα χρονο! οχι και ασχημη συγκομοιδη γενικοτερα για μολις 12 μηνες.. 8)
Exoskeletor Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2006 oxi giati kai na to eixa den tha ta epeza To dead rising ti blakeia kiayth, pou esones to game over.. Poli arcade games mou fenontousan ta perisotera, les kai epeza ilektronika
privateer Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2006 Small arms poly wraia grafika alla o xeirismos den mou aresei. Poly dyskolo na stoxeueis me to dexi analog. Epishs giati h o8onh den kentrarei ston xarakthra sou.Wtf?
Προτεινόμενες αναρτήσεις