mixalisss Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2006 Tom Clancys Rainbow Six Vegas USA XBOX360-NiG [REGION FREE] ante paides kalo paiximo
mihranalthaqafi Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2006 Εγώ μίλησα επί προσωπικού επιπέδου, ότι πήγα να αγοράσω το 360 και κανένα παιχνίδι δεν μου φάνηκε της προκοπής. Δηλαδή να αξίζει να το πληρώσω 70 ευρώ μέχρι να μάθω τα flash-κόλπα. Οπότε οι απόψεις μου είναι απολύτως υποκειμενικές. Πάμε να τα δούμε ένα ένα. project gotham racing 3Πολύ καλό racing, σκέτο racing, σε καμία περίπτωση simulator. Έχοντας τερματίσει τα δύο προηγούμενα PGR, όσο έπαιξα μου φάνηκε μία από τα ίδια. Με πολύ καλά γραφικά, ίσως την καλύτερη in-car κάμερα που έχω δει (μαζί με του GTR2). Επειδή δεν παίζω racing παιχνίδια χωρίς τιμόνι, δεν είχα καμία όρεξη να αγοράσω και τιμόνι για 360 και πήγα πάσο (έχω ήδη 2 τιμόνια για PC και πάω και για το Logitech G25). Δεν το πήρα γιατί δεν είναι simulator (όπως τον εννοώ εγώ) και γιατί δεν είναι Forza Motorsport. Καλομάθαμε βλέπετε. call of duty2Για να έχω μια δεύτερη άποψη, το έπαιξα με ένα φίλο μου που έχει κι αυτός τερματίσει όλα τα CoD (έχουμε γράψει και άπειρες ώρες στο online) και δεν μας εντυπωσίασε καθόλου. Μου φάνηκε ακριβώς ίδιο με του PC, με τη διαφορά ότι σε κάποια σημεία έχει frame drops αλλά συμπεριφερόταν καλύτερα σε σκηνές με πολύ καπνό και πολλά decals. Δεν το πήρα γιατί το έχω και σε PC και όσο καλό κι αν είναι το joypad του 360, δεν συγκρίνεται με ποντίκι. Το CoD3 όμως το έχω λιώσει, φοβερό παιχνίδι κι ας έχει checkpoint όποτε το θυμάται, κι ας μη γίνεται να κάνεις skip τις intro scenes όταν φορτώνεις το παιχνίδι. kameoΤο "πήρα" και δεν με εντυπωσίασε καθόλου. Μου έφερε λίγο σε Beyond Good and Evil συν κάποια άλλα παιχνίδια του είδους. Ούτε τα γραφικά του μου άρεσαν. Το έπαιξα ελάχιστα. Δεν μου άρεσε. condemnedΤο είχα παίξει σε PC, μου άρεσε πολύ στην αρχή, από κάθε άποψη. Μετά από ένα σημείο το βαρέθηκα και το ίδιο διάβασα και στις περισσότερες κριτικές στο internet, ότι γινόταν λίγο μονότονο. Δεν το είδα καν σε 360 αλλά άκουσα ότι είχε φοβερά γραφικά. Δεν νομίζω να ήταν καλύτερα από του PC. Δεν το πήρα για ευνόητους λόγους. amped 3Δεν το έχω δει καν αλλά όσα reviews διάβασα δεν φάνηκε να έχει κάτι που να το κάνει να ξεχωρίζει. Μπορεί να κάνω και λάθος. Αλλά μετά από χιλιάδες χιλιάδων games που έχω παίξει, ασχολούμαι πλέον μόνο με παιχνίδια που είναι σίγουρο ότι θα αφήσουν εποχή. dead or alive 4Το έχω και δεν μου φάνηκε πολύ διαφορετικό από το DOA3 που το είχα στο xbox one. Επιπλέον δεν μου αρέσουν τα beat'em ups. GRAWΤο έχω κι αυτό και νομίζω μόνο στο online αξίζει. Γενικά δεν μου αρέσει η λογική των Ghost Recon, μόνο το πρώτο τελείωσα και από κει και πέρα δεν ασχολήθηκα ξανά. Τα γραφικά ήταν καλύτερα από το μέσο όρο αλλά επειδή το πήρα σε εποχή που μάζεψα κι άλλα 10 παιχνίδια, δεν είχα χρόνο να το δω. Νομίζω ότι είναι πολύ καλό παιχνίδι. Fight night 3Εδώ πάω πάσο, το παιχνίδι είναι φοβερό, έχει απίστευτα γραφικά, τόσο καιρό έπαιζα το demo και πρόσφατα πήρα και το full game και έμεινα με το στόμα ανοιχτό. Μου άρεσαν πάρα πολύ τα προηγούμενα Fight Nights, πολύ περισσότερο από το μονοδιάστατο Rocky. Δεν το είχα δει σε κάποια λίστα όταν έψαχνα για το 360 αλλιώς μάλλον θα το είχα πάρει. oblivionΑκόμα δεν έχω καταφέρει να βρω χρόνο να το παίξω στο PC. Οπού το παιχνίδι είναι "αλλιώς" με ποντίκι, έχει όλα αυτά τα ωραία mods και addons (τώρα πια και expansion) και δεν υπήρχε περίπτωση να το πάρω σε κονσόλα. nba 2k6Είχα λιώσει το 2k6 στο xbox one και στο 360 μου φάνηκε ακριβώς το ίδιο. Λίγο καλύτερα γραφικά (λόγω HD) αλλά και κάποιες προσθήκες (σχολιαστής στο παρκέ στο ημίχρονο κλπ). Θα άξιζε τα λεφτά του αν ήταν να το πάρω πολύ πριν το καλοκαίρι, δηλαδή πολύ πριν να βγει το 2k7. Και αν δεν είχα ήδη παίξει 15 σεζόν στο xbox one 2k6. moto gpΚατέβασα προχθες το demo και μου φάνηκε ακριβώς ίδιο με όλα τα προηγούμενα motoGP που έχουν βγει σε PC. Και τα οποια έχω σιχαθεί λόγω του απαράδεκτου A.I. test drive unlimitedΚι αυτό είναι πάρα πολύ καλό και πρωτότυπο (όσο πρωτότυπο μπορεί να είναι ένα ραλάκι). Ομολογώ ότι όταν ήταν να πάρω το 360 δεν ήξερα πολλά πράγματα για το ίδιο το παιχνίδι αλλά και για το τι παίζει στο xbox live. Αν τα ήξερα θα το είχα αγοράσει σίγουρα, δεν υπάρχει περίπτωση (κι ας μην είναι simulator). Είναι βέβαιο ότι σύντομα θα το πάρω, ειδικά τώρα που βγήκε και το patch που ανέφερες. Ηθικό δίδαγμα. Για ένα hard-core gamer και κάτοχο σχετικά "καλού" PC, το 360 έλεγε πολύ λίγα πράγματα. Μέχρι πρόσφατα. Αυτή είναι η γνώμη μου. Για κάποιον που δεν έχει PC (ή είναι παλιό και δεν θέλει να το αναβαθμίσει) το 360 ήταν και είναι λίρα εκατό. Απόλυτα υποκειμενικές απόψεις, μην αρχίσετε τα flames. Αυτά τα λέει άνθρωπος που δηλώνει MS και xbox fanboy. Μην πάει το μυαλό σας στο κακό, ότι θέλω να θάψω την κονσόλα ή τίποτα τέτοιο. Για μένα, όσον αφορά τις κονσόλες, δεν υπάρχει τίποτα άλλο εκτός από το 360, όπως τόσο καιρό δεν υπήρχε τίποτα άλλο εκτός από το xbox one. To 360 pou to kanete oloi bash gia ta paixnidia tou toulaxiston stin arxi, min xehnate oti auti tin stigmi i microsoft exei attach rate konsola ana paixnidi 5,2! kai stin arxi eixe peripou 2 pou itan para poly kalo gia arxi. To 360 perase mia dyskoli periodo apo dekemvrio mexri martio pou vgikan mazemena 3-4 kala games (GRAW, OBLIVION, BURNOUT, FAR CRY) alla genikotera gia ta dedomena tou ta paei mia xara.. Aditheta i Sony sto launch tis stin ameriki vgike me AKOMA pio liges konsoles 100.000 adi gia 200.000 pou eixe pei(afou tis eixe kopsei apo 400.000 pou eixe pei) kai twra tous lene stin ameriki sta magazia oti apo martio twra xana i kainourgia partida. Kai oson afora to attach rate paixnidiwn...kratitheite,......................................................................................................... KATW APO 1...!!!!!!!! kala akousate poulane pio polles konsoles ap oti paixnidia.. diladi yparxoun xiliades ps3 pou ta agorasan xwris paixnidia.. kai min peite gia ebay giati akoma kai auto na isxyei giati na min pane na paroune proatavolika ta paixnidia kai otan paralavoun tin konsola tous apo to ebay na ta paixoun? Mexri stigmis poly kako launch apo tin Sony ta diathesima modela einai apeiroelaxista se sxesi me tin zitisi kai oso auto k an kanei to mixanima rare kai dyseureto i alitheia einai oti para polloi katanalwtes den tha perimenoun 4 mines gia na paroun konsola eidika na perimenoun kai meta ta xristougenna.. auto odigei olo kai perissoterous xristes sto 360 kai dinei olo kai perissotero market share stin Microsoft. Tha vgaloun monoi tous ta matia mou fainetai.. Kati analogo ypologizw na symvei kai stin Eurwpi.. To Ps3 akoma den axizei tha doume tou xronou pou exei ftasei oson afora provlimata, titlous, syberifora, axia, kai tote tha doume gia agora.. Kai kati teleutaio to na vasizetai i epityxia tis konsolas sou apo to nex format war einai poly vlakwdes. An patwsei to Blu ray i Sony tin gamise an patwsei omws to hd dvd I microsoft aplws den tha poulisei 1 add-on.. Den einai xazo na vasizetai i tyxi tis konsolas sou apo to an tha paei o kathe asxetos na agorassei blu ray adi gia hd dvd? I microsoft exei pio safe strategy..
Daredevil Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2006 Ase pou 3exases to PGR3 pou itan launch title kai paixnidara!!!! project gotham racing 3=PGR3 call of duty2 kameo condemned amped 3 dead or alive 4 GRAW Fight night 3 oblivion nba 2k6 chromehounds moto gp test drive unlimited και μαντεψτε.. τα πρωτα 5-6 ητανε στα ραφια day1, και τα υπολοιπα λιγους μηνες μετα.hehehehehe den prose3es malon kala to post
spown Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2006 Kala P3TRAN εχεις εκτροχιαστει εντελως..... Μαλλον πρεπει να σου κανω ενα φρεσκαρισμα μνημης....Μεχρι και τα xbox fanboys τσινισανε με αυτα που γραφεις...cool man....
spown Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2006 Δεν εχει σημασια η ηλικια....παιζω παιχνιδια απο το 1987 οταν και ειχα AMSTRAD .....ΥΣΤΕΡΑ amiga και αλλα πολλα μετα..... prevateer ειναι επιλογη σου αυτα που συμβαινουν εδω μεσα????γνωμη μου πρεπει να μπει ΦΡΕΝΟ....
privateer Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2006 Ontws einai epilogh mou pou den thn exeis kanei akomh me ton tropo pou milas stous ypoloipous edw mesa. An synexiseis etsi syntoma 8a allaxei
spown Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2006 Δηλαδη το 5, 6 , 7 , 8, 9 μηνες μετα μετρανε στο lanch .....Κατσε να περασουν και στο PS3 τοσο και βλεπουμε.......Μην ειστε μηδενιστες...... ΑΜPED 3 - ΜΑΠΑ (Ασταθεια frame rate) CONDEMNED - Ατμοσφαιρικο ωραιο παιχνιδι αλλα στα γραφικα μια μηχανη γραφικων FEAR ΕΙΧΕ....Ασταθεια rate...... PGR 3 - ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ Αλλα στα γραφικα εκτως απο τα αμαξια ολα τα αλλα στην διετα....τα σπιτια σαν χαρτοκουτα και 30 φραμες, και αργη ανανεωση σπιτιων ..... PERFECT DARK ΑΠΛΑ ΑΙΣΧΟΣ τρελα προβληματα DEAD OR ALIVE - ΑΔΙΑΦΟΡΟ ΚΑΜΕΟ - ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΟΥΠΕΡ με διαφορα το καλυτερο Και διαφορα παιχνιδια απο PC .....
Wolfidis Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2006 hehehehehe den prose3es malon kala to post GRRRRRR... :twisted: To PGR3 to ida kai to dior8wsa alla den imoun arketa grigoros To GRAW poso meta bgike? ? ? ? e? e? (pantws oxi tin prwti mera) oute to Test Drive fisika!!!
p3tran Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2006 nzeppo αμα για ολα το επιχειρημα σου ειναι "δεν εχω τιμονι", "δεν εχω mouse", τοτε δωστο καλυτερα το 360. το gotham εχει καταπληκτικα αναλογικα κοντρολ, και σε θεματα racing ειναι απλως ασυναγωνιστο. ακομα και ενα χρονο μετα! οσο για τα γραφικα του -μιας και ειδα τις ΑΡΛΟΥΜΠΕΣ που εγραψε παλι ο spawn- οταν θα δειτε αλλο game με τοση λεπτομερεια εντος και εκτος πιστας, τα ξαναλεμε. το cod2 στο pc ειχε/εχει το clipping της αρκουδας, καθεσαι πισω απο τοιχους και φαινονται τα οπλα σου. το dead or alive -εκτος απο τις φανταστικες βελτιωσεις στα γραφικα- εχει παρα πολες βελτιωσεις στο gameplay, σε σημειο που ξαφνιαζει, ακομα και τους πιο φανατικους παιχτες των προηγουμενων τα γραφικα του Kameo ακομα παραμενουν αξεπεραστα, το δε gameplay του ακομα δεν το εχουν παρει χαμπαρι πολλοι (ειναι ARCADE και οχι ADVENTURE, δεν πρεπει να τρως ξυλο απο κανεναν εχθρο για να κανεις score) το oblivion εχει ΤΕΛΕΙΟ χειρισμο με το pad, σε σημειο που κραζανε οι pcηδες στο official forum οτι το παιχνιδι ΣΧΕΔΙΑΣΤΗΚΕ για το 360 και οχι για το Pc, τo Μοτο GP ειναι απλως το καλυτερο game με μηχανες, και γενικα ελπιζω να καταλαβες οτι αυτα που λετε οτι το 360 δεν ειχε games ειναι απλως ...μπαρουφες. και οποιος λεει το αντιθετο, να του υπενθυμισω οτι ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΘΑ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΜΕ AΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΒΑΣΗ ΤΗ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΜΑΣ, ΑΛΛΑ ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΑ. κοιταξτε το ps3 launch, εναν ολοκληρο χρονο μετα, ποσο πιο ΠΙΣΩ ειναι τα games του απο τα LAUNCH GAMES toy 360. και μετα ελατε να μου ξαναπειτε (spown)
Wolfidis Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2006 Spown poso xronwn eisai? apo auto 8a katalabeis spown ηλαδη το 5, 6 , 7 , 8, 9 μηνες μετα μετρανε στο lanch .....Κατσε να περασουν και στο PS3 τοσο και βλεπουμε.......Μην ειστε μηδενιστες......ΑΜPED 3 - ΜΑΠΑ (Ασταθεια frame rate) CONDEMNED - Ατμοσφαιρικο ωραιο παιχνιδι αλλα στα γραφικα μια μηχανη γραφικων FEAR ΕΙΧΕ....Ασταθεια rate...... PGR 3 - ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ Αλλα στα γραφικα εκτως απο τα αμαξια ολα τα αλλα στην διετα....τα σπιτια σαν χαρτοκουτα και 30 φραμες, και αργη ανανεωση σπιτιων ..... PERFECT DARK ΑΠΛΑ ΑΙΣΧΟΣ τρελα προβληματα DEAD OR ALIVE - ΑΔΙΑΦΟΡΟ ΚΑΜΕΟ - ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΟΥΠΕΡ με διαφορα το καλυτερο Και διαφορα παιχνιδια απο PC ..... Katalabes? Ti na leme twra..... ?
spown Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2006 Μα πως μιλαω , PRIVATEER εχεις δει πως μου μιλανε σε αλλα ποστ......????? Και μετα λες για εμενα.....ΟΚ παω πασω ...δεν ξαναγραφω εαν νομιζεις οτι σου χαλω το τοπικ.....Εχω τον καθενα να με αποκαλει ψευταρα και αλλα τετοια....για ψαξε και θα τα βρεις αλλα ξερω δεν θα κανεις τον κοπο......ΒΥΕ.... Wolfidis το ΚΑΜΕΟ το επελεξα καθαρα απο τεχνικο τομεα.....ΞΥΠΝΑΤΕ ΩΡΕ...
viper2005 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2006 sto gears of war ta seeders poses boles theloyn apo ton doriforo?
Exoskeletor Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2006 ta seeders eina ayta ta petoumena? theloun arketes, se poio epipedo pezeis? akoma kai sto proto poles thelane
mihranalthaqafi Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2006 Μα πως μιλαω , PRIVATEER ....Εχω τον καθενα να με αποκαλει ψευταρα και αλλα τετοια..ΞΥΠΝΑΤΕ ΩΡΕ... Ma poios milaei etsi??? Exw ton kathena na me apokalei pseutara!! Den yparxei periptwsi na milame gia atomo panw apo 15 xronwn, i poly apla 15 xronwn sto myalo.. Synexise etsi kai tha deis gia pote tha gineis ban.. Xehnas tis @#$% pou eleges gia to viva pelates kai oti einai oloi zwa kai na boun ston kipo sou? gia na doume poso asteio tha einai otan den tha boreis na xanakaneis post... Vgike to Rainbow Six Vegas REGION FREE!!! Akoma mia paixnidara sto roster tou 360!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις