spown Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2006 -------------------------------------------------------------------------------- Καλά, και τα παιχνίδια του 360 που είχαν βγει από πέρσι μέχρι τα μέσα καλοκαιριού δεν ήταν και τίποτα της προκοπής, ελάχιστοι exclusive τίτλοι, που προσωπικά δεν μου έλεγαν και πολλά. Ενώ όσοι τίτλοι είχαν προέλθει από τα pc (βλ. Oblivion, CoD2 κλπ) είχαν, στην καλύτερη, τα ίδια γραφικά και φυσικά στο pc ήταν πιο playable (λόγω mouse). Άλλο αν ήθελες καλό hardware για να παίξουν σωστά. Όταν το πήρα το 360, πριν ενάμιση μήνα, δεν υπήρχε ούτε ένα παιχνίδι της προκοπής, για το οποια να άξιζε να δώσω 70 ευρώ. Μα ούτε ένα, 2 μέρες το έψαχνα. Μου έκανε πολύ μεγάλη εντύπωση, γιατί μέχρι τότε δεν παρακολουθούσα καθόλου την αγορά και βρέθηκα προ εκπλήξεως. Μόνο το Dead Rising φαινόταν να λέει κάτι, αλλά κι αυτό είχε βγει τέλη Αυγούστου-αρχές Σεπτέμβρη και τα περισσότερα εγχώρια μαγαζιά που έψαξα δεν το είχαν καν. Σιγά σιγά όμως πήρε τα πάνω της η κονσόλα. Μήπως και με το xbox one δεν έγινε το ίδιο? Σιγά σιγά βγήκαν παιχνιδάρες. ΠΕΣΤΑ ΡΕ ....ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΟΥΝ ΟΤΙ ΥΠΗΡΧΑΝ ΚΑΙ ΠΑΙΧΝΙΔΑΡΕΣ ΓΙΑ ΤΟ χβοχ 360 ΜΑΛΛΟΝ ΟΧΙ ΝΑ ΠΕΙΣΟΥΝ ΕΜΑΣ ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΑ 70 ΕΥΡΑ ΠΟΥ ΕΣΚΑΓΑΝ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΛΑΙΝΕ......Τωρα εβγαλε τιτλους αξιας που να αξιζουν το 70 ευρα......ΕΕΕΕΕΕΕ ΚΑΙ ΤΟ PS3 ΘΕΛΕΙ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΤΟΥ.....ΑΠΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ... __________________
Pytzamarama Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2006 Fatal Inertia και Blade Storm στο 360 SuperDupperKARALOL Που ειναι τα exclusives οεο...
damis72 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2006 @p3tran: Αν βγεί όντως το HDMI δεν είναι και σίγουρο ότι θα πάω να το χτυπήσω και αμέσως... Το μόνο που με απασχολεί είναι η επιλογή του να έχω "και" HDMI γιατί πλέον είναι το πιό αποδεκτό μέσο από τους κατασκευαστές HDΤV. Αν η μαμά MS το βγάλει τότε κανένα πρόβλημα και Χίλια μπραβο της που ακούει τους πελάτες της και την αγορά. Μην σπεύσετε να με βγάλετε Ανικανοποίητο από το 360... Είμαι 100% ικανοποίημένος καί από τα λεφτά που έδωσα και από αυτά που δίνω. EDIT: τι κούκλα είναι αυτό το μάυρο το 360 ....
Pytzamarama Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2006 παντως να λαβουμε υποψιν ενα καπως σοβαρο HDMI 10μ κανει κανα 180 ευρω... Θα μεινω στο component...
Bourdoulas Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2006 εγω θελω ενα τετοιο για 2ο 360: HDMI ή οχι δεν εχει διαφορα για μενα. ετσι κι αλλιως ειναι overhyped λογω ps3 αλλα και κατ'ουσιαν γιατι εχει κλειδωματα που βολευουν καποιους. οταν υποστηριχτει και απο τη m$ και χασει την "αιγλη" του (βλεπε 1080p), τοτε και μονο τοτε θα αρχισουνε να γραφονται τα πραγματα στην σωστη τους διασταση. edit: @damis αφου ομως σε βλεπω ζωηρο για HDMI, σου λεω οτι υπαρχουν εντονες φημες οτι η m$ θα βγαλει official καλωδιο μεχρι τα χριστουγεννα. η τιμη λεγεται οτι θα ειναι αναμεσα στα $50-$70. αν και οταν βγει, εγω το προτεινω μονο σε αυτους που εχουν προβληματα συνδεσης με τους αλλους τροπους.. Αυτό είναι το debug μηχάνημα που δίνει η microsoft στους developers και τα περιοδικά για να τρέχουν review codes.
nzeppos Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2006 παντως να λαβουμε υποψιν ενα καπως σοβαρο HDMI 10μ κανει κανα 180 ευρω...Θα μεινω στο component... Έχω την εντύπωση ότι ξεκινάνε από 45-50 ευρώ και άντε να φτάσουν μέχρι τα 100. Και κάπου είχα διαβάσει ότι το πρότυπο εγγυάται επικοινωνία μέχρι 5 μέτρα, από κει και πέρα έχει να κάνει και με τις συσκευές που συνδέεις. Οι περισσότεροι 5μετρα καλώδια παίρνουν που έχουν γύρω στα 25-40 ευρώ. Όπως και να'χει είναι πολλά λεφτά.
damis72 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2006 Τα HDMI Cables στο ebay έχουν από 5 $ ... και σχετικά με το quality... αν είναι μέχρι 2 μέτρα είτε πάρεις των 5 $ είτε πάρεις των 50$ ... μόνο η τσέπη σου θα καταλάβει τη μεγαλύερη διαφορά ... Δείτε πάντως κι αυτό για να καταλάβετε ότι δεν έχει και μεγάλες διαφορές από το Component... http://bluejeanscable.com/articles/dvihdmicomponent.htm
p3tran Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2006 σε αυτους που λενε οτι το 360 δεν ειχε games απο την πρωτη μερα: project gotham racing 3 call of duty2 kameo condemned amped 3 dead or alive 4 GRAW Fight night 3 oblivion nba 2k6 chromehounds moto gp test drive unlimited εβαλα μονο αυτα γιατι ειναι παιχνιδαρες που δεν χωραει αμφισβητιση. και μαντεψτε.. τα πρωτα 5-6 ητανε στα ραφια day1, και τα υπολοιπα λιγους μηνες μετα. μετα απο αυτα βγηκανε και saints row, dead rising, και πλεον ειμαστε στο σημειο που το 360 εχει games οπως το Gears και το Pinata, που πολυ απλα δεν συγκρινονται με οτιδηποτε υπαρχει πουθενα αλλου. το να λεει κανεις οτι δεν υπηρχαν καλα games στο 360 μεχρι προτεινος ειναι τελειως χαζαμαρα. καλυτερα games απο οπουδηποτε αλλου! zeppo, spown και λοιποι που πηρατε 360 στη μετα-flash εποχη, μην λετε κι οτι θελετε. και αν καποιο απο τα παραπανω δεν το εχετε βρει ακομα, να το βρειτε. και μιας και το θυμηθηκα: βγηκε patch για το Test Drive Unlimited, και πλεον οτιδηποτε προβλημα υπηρχε σε αυτο το massive online game διορθωθηκε. τα sessions του friendlist δεν χανονται, το εμποριο και τα challenges αποκατασταθηκαν, εγιναν μικροδιορθωσεις στα γραφικα, το game ειναι πιο smooth, κλπ κλπ το τεσταρα χτες, αγορασα και ενα ωραιo car pack που βγηκε, και προτεινω σε ολους που το εχουνε να μπουνε μεσα! εχουμε ανοιξει εδω και καιρο και ενα car club, το "club 400", το οποιο ειναι ΜΟΝΟ για γρηγορους Ελληνες. οποιος θελει ας στειλει application να τον παρουμε! p.s. το ξερω bourdoula οτι ειναι debug μηχανημα αυτο στη φωτο. εγω θελω ενα τετοιο μαυρο, και ας μην ειναι debug p.s.2 το small arms βγηκε στο live arcade. free trial και 800 points αγορα. check it out!
nzeppos Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2006 σε αυτους που λενε οτι το 360 δεν ειχε games απο την πρωτη μερα: project gotham racing 3 call of duty2 kameo condemned amped 3 dead or alive 4 GRAW Fight night 3 oblivion nba 2k6 moto gp test drive unlimited εβαλα μονο αυτα γιατι ειναι παιχνιδαρες που δεν χωραει αμφισβητιση. και μαντεψτε.. τα πρωτα 5-6 ητανε στα ραφια day1, και τα υπολοιπα λιγους μηνες μετα. μετα απο αυτα βγηκανε και saints row, dead rising, και πλεον ειμαστε στο σημειο που το 360 εχει games οπως το Gears και το Pinata, που πολυ απλα δεν συγκρινονται με οτιδηποτε υπαρχει πουθενα αλλου. το να λεει κανεις οτι δεν υπηρχαν καλα games στο 360 μεχρι προτεινος ειναι τελειως χαζαμαρα. καλυτερα games απο οπουδηποτε αλλου! zeppo, spown και λοιποι που πηρατε 360 στη μετα-flash εποχη, μην λετε κι οτι θελετε. και αν καποιο απο τα παραπανω δεν το εχετε βρει ακομα, να το βρειτε. Εγώ μίλησα επί προσωπικού επιπέδου, ότι πήγα να αγοράσω το 360 και κανένα παιχνίδι δεν μου φάνηκε της προκοπής. Δηλαδή να αξίζει να το πληρώσω 70 ευρώ μέχρι να μάθω τα flash-κόλπα. Οπότε οι απόψεις μου είναι απολύτως υποκειμενικές. Πάμε να τα δούμε ένα ένα. project gotham racing 3Πολύ καλό racing, σκέτο racing, σε καμία περίπτωση simulator. Έχοντας τερματίσει τα δύο προηγούμενα PGR, όσο έπαιξα μου φάνηκε μία από τα ίδια. Με πολύ καλά γραφικά, ίσως την καλύτερη in-car κάμερα που έχω δει (μαζί με του GTR2). Επειδή δεν παίζω racing παιχνίδια χωρίς τιμόνι, δεν είχα καμία όρεξη να αγοράσω και τιμόνι για 360 και πήγα πάσο (έχω ήδη 2 τιμόνια για PC και πάω και για το Logitech G25). Δεν το πήρα γιατί δεν είναι simulator (όπως τον εννοώ εγώ) και γιατί δεν είναι Forza Motorsport. Καλομάθαμε βλέπετε. call of duty2Για να έχω μια δεύτερη άποψη, το έπαιξα με ένα φίλο μου που έχει κι αυτός τερματίσει όλα τα CoD (έχουμε γράψει και άπειρες ώρες στο online) και δεν μας εντυπωσίασε καθόλου. Μου φάνηκε ακριβώς ίδιο με του PC, με τη διαφορά ότι σε κάποια σημεία έχει frame drops αλλά συμπεριφερόταν καλύτερα σε σκηνές με πολύ καπνό και πολλά decals. Δεν το πήρα γιατί το έχω και σε PC και όσο καλό κι αν είναι το joypad του 360, δεν συγκρίνεται με ποντίκι. Το CoD3 όμως το έχω λιώσει, φοβερό παιχνίδι κι ας έχει checkpoint όποτε το θυμάται, κι ας μη γίνεται να κάνεις skip τις intro scenes όταν φορτώνεις το παιχνίδι. kameoΤο "πήρα" και δεν με εντυπωσίασε καθόλου. Μου έφερε λίγο σε Beyond Good and Evil συν κάποια άλλα παιχνίδια του είδους. Ούτε τα γραφικά του μου άρεσαν. Το έπαιξα ελάχιστα. Δεν μου άρεσε. condemnedΤο είχα παίξει σε PC, μου άρεσε πολύ στην αρχή, από κάθε άποψη. Μετά από ένα σημείο το βαρέθηκα και το ίδιο διάβασα και στις περισσότερες κριτικές στο internet, ότι γινόταν λίγο μονότονο. Δεν το είδα καν σε 360 αλλά άκουσα ότι είχε φοβερά γραφικά. Δεν νομίζω να ήταν καλύτερα από του PC. Δεν το πήρα για ευνόητους λόγους. amped 3Δεν το έχω δει καν αλλά όσα reviews διάβασα δεν φάνηκε να έχει κάτι που να το κάνει να ξεχωρίζει. Μπορεί να κάνω και λάθος. Αλλά μετά από χιλιάδες χιλιάδων games που έχω παίξει, ασχολούμαι πλέον μόνο με παιχνίδια που είναι σίγουρο ότι θα αφήσουν εποχή. dead or alive 4Το έχω και δεν μου φάνηκε πολύ διαφορετικό από το DOA3 που το είχα στο xbox one. Επιπλέον δεν μου αρέσουν τα beat'em ups. GRAWΤο έχω κι αυτό και νομίζω μόνο στο online αξίζει. Γενικά δεν μου αρέσει η λογική των Ghost Recon, μόνο το πρώτο τελείωσα και από κει και πέρα δεν ασχολήθηκα ξανά. Τα γραφικά ήταν καλύτερα από το μέσο όρο αλλά επειδή το πήρα σε εποχή που μάζεψα κι άλλα 10 παιχνίδια, δεν είχα χρόνο να το δω. Νομίζω ότι είναι πολύ καλό παιχνίδι. Fight night 3Εδώ πάω πάσο, το παιχνίδι είναι φοβερό, έχει απίστευτα γραφικά, τόσο καιρό έπαιζα το demo και πρόσφατα πήρα και το full game και έμεινα με το στόμα ανοιχτό. Μου άρεσαν πάρα πολύ τα προηγούμενα Fight Nights, πολύ περισσότερο από το μονοδιάστατο Rocky. Δεν το είχα δει σε κάποια λίστα όταν έψαχνα για το 360 αλλιώς μάλλον θα το είχα πάρει. oblivionΑκόμα δεν έχω καταφέρει να βρω χρόνο να το παίξω στο PC. Οπού το παιχνίδι είναι "αλλιώς" με ποντίκι, έχει όλα αυτά τα ωραία mods και addons (τώρα πια και expansion) και δεν υπήρχε περίπτωση να το πάρω σε κονσόλα. nba 2k6Είχα λιώσει το 2k6 στο xbox one και στο 360 μου φάνηκε ακριβώς το ίδιο. Λίγο καλύτερα γραφικά (λόγω HD) αλλά και κάποιες προσθήκες (σχολιαστής στο παρκέ στο ημίχρονο κλπ). Θα άξιζε τα λεφτά του αν ήταν να το πάρω πολύ πριν το καλοκαίρι, δηλαδή πολύ πριν να βγει το 2k7. Και αν δεν είχα ήδη παίξει 15 σεζόν στο xbox one 2k6. moto gpΚατέβασα προχθες το demo και μου φάνηκε ακριβώς ίδιο με όλα τα προηγούμενα motoGP που έχουν βγει σε PC. Και τα οποια έχω σιχαθεί λόγω του απαράδεκτου A.I. test drive unlimitedΚι αυτό είναι πάρα πολύ καλό και πρωτότυπο (όσο πρωτότυπο μπορεί να είναι ένα ραλάκι). Ομολογώ ότι όταν ήταν να πάρω το 360 δεν ήξερα πολλά πράγματα για το ίδιο το παιχνίδι αλλά και για το τι παίζει στο xbox live. Αν τα ήξερα θα το είχα αγοράσει σίγουρα, δεν υπάρχει περίπτωση (κι ας μην είναι simulator). Είναι βέβαιο ότι σύντομα θα το πάρω, ειδικά τώρα που βγήκε και το patch που ανέφερες. Ηθικό δίδαγμα. Για ένα hard-core gamer και κάτοχο σχετικά "καλού" PC, το 360 έλεγε πολύ λίγα πράγματα. Μέχρι πρόσφατα. Αυτή είναι η γνώμη μου. Για κάποιον που δεν έχει PC (ή είναι παλιό και δεν θέλει να το αναβαθμίσει) το 360 ήταν και είναι λίρα εκατό. Απόλυτα υποκειμενικές απόψεις, μην αρχίσετε τα flames. Αυτά τα λέει άνθρωπος που δηλώνει MS και xbox fanboy. Μην πάει το μυαλό σας στο κακό, ότι θέλω να θάψω την κονσόλα ή τίποτα τέτοιο. Για μένα, όσον αφορά τις κονσόλες, δεν υπάρχει τίποτα άλλο εκτός από το 360, όπως τόσο καιρό δεν υπήρχε τίποτα άλλο εκτός από το xbox one.
alou Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2006 Ή ότι όσα δεν φτάνει η αλεπού πηδάει και τα πιάνει. Ποια κονσόλα πουλιέται χωρίς hdmi καλώδιο? ε πάμε στο "σπίτι" της να βάλουμε ένα καλώδιο να τους ψαρώσουμε. Κανένα νόημα βέβαια εκτός αν βγεί mini game 1080p σε dvd ή - το μόνο που φαντάζομαι ουσιαστικό - downloadable content σε 1080p απο marketplace (video).
privateer Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2006 @p3tran: Αν βγεί όντως το HDMI δεν είναι και σίγουρο ότι θα πάω να το χτυπήσω και αμέσως... Το μόνο που με απασχολεί είναι η επιλογή του να έχω "και" HDMI γιατί πλέον είναι το πιό αποδεκτό μέσο από τους κατασκευαστές HDΤV. EDIT: τι κούκλα είναι αυτό το μάυρο το 360 .... Telika apodeixthke oti einai photoshop. Oblivion: Knights of the Nine - Expansion Pack (800pts) Oblivion: Knights of the Nine Name: Knights of the Nine Price: 800 Points Available in: All Xbox Live Regions Dash Details: A fallen King has been unchained from the darkness of Oblivion to seek vengeance upon the Gods who banished him. Only a champion pure of heart can vanquish the evil that has been released upon the land. You must heed the call, reclaim the lost relics of the Divine Crusader, and return the Nine to glory. New dungeons, characters, quests, and mysteries await.
viper2005 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2006 σε αυτους που λενε οτι το 360 δεν ειχε games απο την πρωτη μερα: project gotham racing 3 call of duty2 kameo condemned amped 3 dead or alive 4 GRAW Fight night 3 oblivion nba 2k6 chromehounds moto gp test drive unlimited εβαλα μονο αυτα γιατι ειναι παιχνιδαρες που δεν χωραει αμφισβητιση. και μαντεψτε.. τα πρωτα 5-6 ητανε στα ραφια day1, και τα υπολοιπα λιγους μηνες μετα. μετα απο αυτα βγηκανε και saints row, dead rising, και πλεον ειμαστε στο σημειο που το 360 εχει games οπως το Gears και το Pinata, που πολυ απλα δεν συγκρινονται με οτιδηποτε υπαρχει πουθενα αλλου. το να λεει κανεις οτι δεν υπηρχαν καλα games στο 360 μεχρι προτεινος ειναι τελειως χαζαμαρα. καλυτερα games απο οπουδηποτε αλλου! zeppo, spown και λοιποι που πηρατε 360 στη μετα-flash εποχη, μην λετε κι οτι θελετε. και αν καποιο απο τα παραπανω δεν το εχετε βρει ακομα, να το βρειτε. dogmata kai simperasmata δεν χωραει αμφισβητιση : to oti ta apo panw games [oxi tis apoklistikotites] einai ta idia games poy tha ebriskes pantoy me kalitera grafika (klik klik double click kai pali klick) [genre panta] next gen gameplay games iparxoyn.... i mallon iparxei kai ligo poli to exoyme oloi me ton ena tropo i ton allo next gen graphics sigoyra kapoia games oxi ola giati i pleiopsifia twn games exoyn aplws kalitera graphics [kai ta games me nextgen graphics ta exoume me ton ena tropo i ton allo] isws oi loipoi na min exoyn krasi gia tosa klik klik double klik alla krisi exoun gia na poun oti kala games einai liga aytin tin stigmi sto 360. to mellon tha deiksei offtopic : sto play to alan wake to exoyn 5/1/2007 ....alitheyei?
nzeppos Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2006 Εγώ πάλι νομίζω ότι τα καλά 360 games είναι πλέον αρκετά (τουλάχιστον 20) και έρχονται κι άλλα, που θα αφήσουν κι αυτά εποχή. Σίγουρα αξίζει η αγορά της κονσόλας.
Wolfidis Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2006 σε αυτους που λενε οτι το 360 δεν ειχε games απο την πρωτη μερα: project gotham racing 3 call of duty2 kameo condemned amped 3 dead or alive 4 GRAW Fight night 3 oblivion nba 2k6 chromehounds moto gp test drive unlimited Poia prwti mera re Petran ? Egw perimena tosous mines na bgei to GRAW gia na parw 360!!!! (afou perimena k ligo akoma na to dw kai sto PC bebaia) To test drive prin ligous mines den bgike? Kai to chromehounds poli meta den bgike? Kala to amped 3 den itan kai toso paixnidara.... Sou exw pei toses fores na eisai antikimenikos!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις