Wolfidis Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2006 Me ola ta asteria full quality sto room pou mpainw, ti amerikanous kai blakeies mou les esi twra..... Sou milaei enas Veteran sto CoD.... sebasmos re....... 8-)
Miltien Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2006 Ayto einai re to eyxaristw gia tis ametrites fores pou sou exw kanei heal kai exw mazepsei ta myala sou apo to patwma? Kai gia oses fores sou exw ferthei me storgh otan eisai antipalos kai de se exw vasanisei kopsei komatakia anatinaxei otan se exw sta gonata? E, eisai axaristos!
p3tran Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2006 @wolfidis: veteran στο cod 2 ειναι και η θεια μου η Μελπωμενη. @miltoz: βλεπω τα παραισθησιογονα τελικα κανουν δουλιτσα, ε?
jimbrav Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2006 ioti opoios biazetai skontaftei nai alla idi exoume edo kai ena xrono to 360..
damis72 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2006 Αν βγεί πάντως 360 με HDMI (αθόρυβο - κρυό κλπ) εντός του Δεκέμβρη-Γενάρη είναι το επόμενο must buy... και το παλιό πάει για πούλημα ... χαλαρά ... 250 ευρώ είναι καλά? @P3tran: Οτι λέγαμε για το HDMI και το revision.2 .... χαχαχαχα ....
nzeppos Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2006 επ!! τι π#*στια ειναι αυτη παλι?? οι ιαπωνεζοι παιρνουνε τα χριστουγεννα το 360 το blue dragon + αλλο game $250, και τωρα θα παιρνουνε και HD DVD + Lost Planet ΠΑΛΙ $100 φτηνοτερα?? ατιμη microsoft!!! Πέστα ρε! Αφού ούτως ή άλλως το 360 δεν πρόκειται να πουλήσει εκεί πέρα, τι σκίζονται? Και τζάμπα να το δώσουν ελάχιστοι θα το πάρουν, οι Ιάπωνες ως γνωστόν είναι...αλλού. Σε πάρα πολλά πράγματα. Στο 360 θα κολλήσουν? Φέρτε τα όλα εδώ ρε, πουλήστε Ευρώπη και Αμέρικα και δεν θα μείνει ούτε καλώδιο απούλητο. Κάθε φορά τα ίδια.
p3tran Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2006 εγω θελω ενα τετοιο για 2ο 360: HDMI ή οχι δεν εχει διαφορα για μενα. ετσι κι αλλιως ειναι overhyped λογω ps3 αλλα και κατ'ουσιαν γιατι εχει κλειδωματα που βολευουν καποιους. οταν υποστηριχτει και απο τη m$ και χασει την "αιγλη" του (βλεπε 1080p), τοτε και μονο τοτε θα αρχισουνε να γραφονται τα πραγματα στην σωστη τους διασταση. edit: @damis αφου ομως σε βλεπω ζωηρο για HDMI, σου λεω οτι υπαρχουν εντονες φημες οτι η m$ θα βγαλει official καλωδιο μεχρι τα χριστουγεννα. η τιμη λεγεται οτι θα ειναι αναμεσα στα $50-$70. αν και οταν βγει, εγω το προτεινω μονο σε αυτους που εχουν προβληματα συνδεσης με τους αλλους τροπους..
telegamesvg Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2006 Ρε παιδια , ξερει κανεις που μπορω να βρω ακουστικα για το 360 ...εχω φαει τον τοπο και δεν βρισκω πουθενα ....
jimbrav Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2006 Ρε παιδια , ξερει κανεις που μπορω να βρω ακουστικα για το 360 ...εχω φαει τον τοπο και δεν βρισκω πουθενα .... apo ellada den ksero... an agoraseis tin kamera exei mesa nomizo kai to headset. des kai edo.. http://discoazul.com/category73_119/default.html?sort=1a&page=4
viper2005 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2006 nai alla idi exoume edo kai ena xrono to 360.. kai enas xronos kai elipsi paixnidiwn min ksexniwmaste
jimbrav Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2006 kai enas xronos kai elipsi paixnidiwnmin ksexniwmaste elipsi games den tha to elega.... aplos tora vgikan ta top.
nzeppos Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2006 Καλά, και τα παιχνίδια του 360 που είχαν βγει από πέρσι μέχρι τα μέσα καλοκαιριού δεν ήταν και τίποτα της προκοπής, ελάχιστοι exclusive τίτλοι, που προσωπικά δεν μου έλεγαν και πολλά. Ενώ όσοι τίτλοι είχαν προέλθει από τα pc (βλ. Oblivion, CoD2 κλπ) είχαν, στην καλύτερη, τα ίδια γραφικά και φυσικά στο pc ήταν πιο playable (λόγω mouse). Άλλο αν ήθελες καλό hardware για να παίξουν σωστά. Όταν το πήρα το 360, πριν ενάμιση μήνα, δεν υπήρχε ούτε ένα παιχνίδι της προκοπής, για το οποια να άξιζε να δώσω 70 ευρώ. Μα ούτε ένα, 2 μέρες το έψαχνα. Μου έκανε πολύ μεγάλη εντύπωση, γιατί μέχρι τότε δεν παρακολουθούσα καθόλου την αγορά και βρέθηκα προ εκπλήξεως. Μόνο το Dead Rising φαινόταν να λέει κάτι, αλλά κι αυτό είχε βγει τέλη Αυγούστου-αρχές Σεπτέμβρη και τα περισσότερα εγχώρια μαγαζιά που έψαξα δεν το είχαν καν. Σιγά σιγά όμως πήρε τα πάνω της η κονσόλα. Μήπως και με το xbox one δεν έγινε το ίδιο? Σιγά σιγά βγήκαν παιχνιδάρες.
mixalisss Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2006 re paidia xerete pote bgainei to rainbow ? official release elege gia 20 dekembri!! akoma na to bgaloune?! akiro ithela na po 20 noembri
Safe_chef Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2006 Παιδιά το εξωτερικό Drive του 360 δεν είναι λύση. Οι περισσότεροι developers θα βγάλουν τα παιχνίδια σε εκδόσεις DVD και ελάχιστοι σε HD-dvd (εκτός αν βγαίνουν 2πλες εκδόσεις) με τη λογική το ότι οι περισσότεροι χρήστες που έχουν Xbox δεν έχουν αγοράσει το extra Drive και έτσι δεν συμφέρει οικονομικά την εταιρία παραγωγής να βγάλει ένα παιχνίδι για μεμονωμένο κοινό. Απ'την άλλη μεριά το Ps3 έχει βασικό drive blue ray δίνοντας στους Developers τη δυνατότητα να επιλέξουν ελεύθερα το Format του παιχνιδιού αν θα είναι σε DVD ή Blue Ray ανάλογα με τον όγκο και τα δεδομένα του παιχνιδιού (φανταστείτε HD video σε σκηνές στα παιχνίδια του PS3, στο 360 θα υπάρχει μεγάλος περιορισμος). Για να καταλάβετε για τι διαφορά μιλάμε είναι σαν να λέμε ότι το Χ360 παίζει μόνο CD και το PS3 παίζει DVD. η αναλογία DVD:CD είναι περίπου 1:6 ανάλογα και ΒlueRay : DVD που νομίζω είναι και αυτό 1:6 ή 1:7 Σκεφτείτε λίγο τι δεδομένα θα χωράνε σε ένα δισκάκι BR. Κι αν δεν το χωράει το μυαλό σας συγκρίνετε CD με DVD... To 360 είναι το παρόν, το Ps3 είναι το μέλλον. Δε θέλω να δημιουργήσω vs αναφέρομαι σε απλή λογική!
Προτεινόμενες αναρτήσεις