myst77 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2006 ρε παιδιά τελικά έχουν διαφορά στη πράξη οι καρτες γραφικών σε προγράμματα τύπου Autocad κτλ ; ή μονο στα games ; 1) για παραδειγμα μια ταπεινή FX 5200 θα εχει διαφορα σε αυτό τον τομέα με μιά καλύτερη κάρτα; 2) η μνήμη της κάρτας παίζει ρόλο σε αυτά τα προγράμματα; (φυσικά δεν αναφέρομαι για τις επαγγελματικές OpenGL κάρτες που βγαίνουν ειδικά γι'αυτά τα προγράμματα, παρα μόνο για τις κοινές που παίρνουμε συνήθως) Ευχαριστώ
snot Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2006 Eixa mia fx5200 kai twra mia 6600gt se rhino 3d kai autocad den eida kamia veltiwsh.
@byZo Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2006 Νομίζω πως μπορείς να κάνεις soft mod τις κάρτες της σειράς 6χχχχ (ή μπορεί και όλες τις nVidia) μέσω του RivaTuner για να αποκτήσουν επαγγελματικές δυνατότητες (Full openGL support). Δεν ξέρω κανέναν που να το έχει κάνει πάντως...
Marcos_Aurilius Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2006 Δουλεύω Maya εδώ και κάτι χρόνια, και όταν πριν 3 χρόνια - νομίζω - άλλαξα την GF2Ti 64MB DDR μου σε R9500Pro 128MB DDR είδα μεγάλη διαφορά στο viewport manipulation (κάτι πού εχει να κάνει με το OpenGL). Όσο για το softmod, το δοκίμασα μια φορά, μετατρέποντας την 9500 σε FireGL X1, χωρίς να δω διαφορά προς το καλύτερο. Αυτά...
Instructor Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 καλημέρα σε όλους. Διαβάζω την τελευταία εβδομάδα ότι υπάρψχει τρόπος να γίνει softmod μετατροπή της HD3870 - 1GBram - σε FireGL8600. Έχει ακούσει κανένας κάτι τέτοιο ή έχει δοκιμάσει τίποτε και αν ναι μπορεί να γράψει πως γίνεται; ευχαριστώ. ΥΓ.δεν βρήκα αλλο ιδιο θέμα στο site και είπα να συνεχίσω από εδώ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.