Προς το περιεχόμενο

Τελικά τι παίζει με 3D καρτες και σχεδιαστικά προγράμματα;

myst77

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ρε παιδιά

τελικά έχουν διαφορά στη πράξη οι καρτες γραφικών σε προγράμματα τύπου Autocad κτλ ; ή μονο στα games ;

1) για παραδειγμα μια ταπεινή FX 5200 θα εχει διαφορα σε αυτό τον τομέα με μιά καλύτερη κάρτα;

2) η μνήμη της κάρτας παίζει ρόλο σε αυτά τα προγράμματα;

(φυσικά δεν αναφέρομαι για τις επαγγελματικές OpenGL κάρτες που βγαίνουν ειδικά γι'αυτά τα προγράμματα, παρα μόνο για τις κοινές που παίρνουμε συνήθως)

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Νομίζω πως μπορείς να κάνεις soft mod τις κάρτες της σειράς 6χχχχ (ή μπορεί και όλες τις nVidia) μέσω του RivaTuner για να αποκτήσουν επαγγελματικές δυνατότητες (Full openGL support). Δεν ξέρω κανέναν που να το έχει κάνει πάντως...

Δημοσ.

Δουλεύω Maya εδώ και κάτι χρόνια, και όταν πριν 3 χρόνια - νομίζω - άλλαξα την GF2Ti 64MB DDR μου σε R9500Pro 128MB DDR είδα μεγάλη διαφορά στο viewport manipulation (κάτι πού εχει να κάνει με το OpenGL).

Όσο για το softmod, το δοκίμασα μια φορά, μετατρέποντας την 9500 σε FireGL X1, χωρίς να δω διαφορά προς το καλύτερο.

Αυτά...

• 3 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

καλημέρα σε όλους.

Διαβάζω την τελευταία εβδομάδα ότι υπάρψχει τρόπος να γίνει softmod μετατροπή της HD3870 - 1GBram - σε FireGL8600. Έχει ακούσει κανένας κάτι τέτοιο ή έχει δοκιμάσει τίποτε και αν ναι μπορεί να γράψει πως γίνεται; ευχαριστώ.

ΥΓ.δεν βρήκα αλλο ιδιο θέμα στο site και είπα να συνεχίσω από εδώ!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...