Προς το περιεχόμενο

Crysis

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μόλις είδε ο κολλητός μου το Crysis. Παρόλο που γενικώς δεν γουστάρει να κάθεται να βλέπει games που παίζουν οι άλλοι (βαριέται), στο Crysis με παρότρυνε κι όλας να παίξω όλο τον γύρο μιας ώρας. Εννοείται ότι στα kills με την μπουνιά πέθανε στο γέλιο :D :D

Δημοσ.

κυκλοφορει στο νετ μια εκδοση των 4465mb... ξερει κανεις τιποτα, αν ειναι full εκδοση (οπως υποψιαζομαι) ή κατι αλλο.. ?

edit:

οκ, το εβγαλα

Δημοσ.
κυκλοφορει στο νετ μια εκδοση των 4465mb... ξερει κανεις τιποτα, αν ειναι full εκδοση (οπως υποψιαζομαι) ή κατι αλλο.. ?

malon megalos papas einai me bash ayta pou lene opws:

-I just downloaded about 10mb and opened the ISO with MagicISO. VideoTS and AudioTS which means this is a bullshit fake file that is a movie.

-the real game will be over 16GBs, just so you all know. i knew this was fake when i saw "4465MB" instead of "16xxMB" or more.

-crysis havenʽt even gone gold yet, so ofcourse itʽs a FAKE

Δημοσ.

Μερικά άτομα δίνουν ρεσιτάλ στην Beta. Έχουμε ξεκλειδώσει πολλά "ειδικά" εφέ όπως ambient occlusion, sunshafts (ηλιαχτίδες), Parralax Occlusion Mapping και DynamicBranching με Geometry Instancing για κάπως καλύτερες επιδόσεις. Τα γραφικά δείχνουν ακόμα καλύτερα (ναι είναι αισθητή η διαφορά την οποία την παρατήρησα κυρίως στα textures). Σε 3.5 βδομάδες (και με τα tweaks που standard θα βγουν και για το SP μέρος) θα δείτε για τι πράγμα μιλάμε ;)

Δημοσ.

john2gr για δωσε κανενα server που μπαινεις (ή IP) μπας και σε πετυχω μεσα.

PS. Οποιος εχει account στο BitSoup εχω ανεβασει την beta χωρις key φυσικα αν το θελει κανεις για κατεβασμα.

• Moderators
Δημοσ.

Άντε να μαζευόμαστε! :D

Είδα και τον akpe πριν λίγες μέρες. ;)

Γενικά δεν βλέπω πολλούς έλληνες, όσους έχω δει από το Insomnia κι έναν grof.

Εγώ προσωπικά σε όποιο βρω από multiplay.co.uk πως λέγεται και είναι με 24 ή 32 άτομα max. Μπαίνω σαν [HEAT]GRLSOV, εσύ μπαίνεις σαν hight3ch;

Δημοσ.

Ναι GhostRiderLSOV σαν HighT3ch μπαινω εδω και καιρο αλλα αποφευγω τους τιγκαρισμενους servers. Αληθεια το Day/Night cycle δεν υποτιθεται οτι ισχυε για ολους τους dx10 servers. Ετσι ειχαν πει αρχικα - αλλα εγω δεν εχω δει κατι παρα το γεγονος οτι παιζω σε dx10 servers.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...