DrFreeman Δημοσ. 27 Μαΐου 2006 Δημοσ. 27 Μαΐου 2006 Οχι δεν το εχουν αποκλεισει αλλα φανταζει αρκετα μακρινη λυση αν και εφοσον θα υπαρξει εκδοση τελικα. Τα λεγομενα του υπευθυνου Cevit Yerli στο Interview ηταν οτι αυτη την στιγμη δεν ειναι καν στα σχεδια τους και δεν εχουν θεσει πλανο για εκδοση κονσολων. Αν παρεις το Far Cry Insticts και ποσο καιρο μετα βγηκε σαν παραδειγμα τοτε μαλλον θα καθυστερησει πολυ εαν και εφοσον αποφασισουν να το βγαλουν...Το HL2 εχει μια απιστευτη engine απο πλευρας υποστηριξης ολων των καρτων γραφικων αλλα απο τεχνικης αποψης δεν θα το τοποθετουσα με τπτ πιο πανω απο το Far Cry ακομα και αν εβγαινε μαζι αυτο. Το HL2 δεν ειναι το κορυφαιο FPS απο πλευρας γραφικων ουτε ηταν τοτε' date=' ειναι η γενικοτερη εικονα του παιχνιδιου που ειναι τοσο ισορροπημενη σε ολους τους τομεις που σε κανει να το θεωρεις κορυφαιο.Αυτο που ενιωσα οταν πρωτοειδα τυχαια το demo του Far Cry ενα βραδυ στο νετ (που ουτε καν ειχε ακουστει) δεν το χω ξανανιωσει για αλλο παιχνιδι απο γραφικης πλευρας.. Ειναι λογικο ενα παιχνιδι που θα εχει dx9 σκελετο να ειναι βαρυ παιδια, και καλο ειναι να βγαινουν τετοια παιχνιδια που μας κανουν να νιωθουμε οτι δεν ειμαστε πλεον ρομαντικοι που ασχολουμαστε ακομα με το pc gaming.. Ειμαι 100% σιγουρος οτι θα μας αφησει αναυδους για μια ακομη φορα η Crytek. Βλεποντας τι DX9 characteristics χρησιμοποιουν στα demo εχω παθει πλακα και το περιμενω σαν τρελλος.[/quote'] Συμφωνώ πως το Crysis θα είναι ότι καλύτερο από τεχνικής απόψεως όπως δείχνουν τα πράγματα. Συγκρίσεις με το GRAW μόνο ως αστείο μπορώ να τις δεχτώ... Από εκεί και πέρα μεταξύ HL2 και FC, το πρώτο υπερείχε στο animation και στην αληθοφάνεια του κόσμου, ενώ το δεύτερο στα εντυπωσιακά outdoor σκηνικά του.
Wolfidis Δημοσ. 27 Μαΐου 2006 Δημοσ. 27 Μαΐου 2006 john2gr Στατικές ηλιαχτίδες έχουν πολλά παιχνίδια πχ το Splinter Cell αλλά στο Halo1 οταν κοιτούσες τον ήλιο πίσω από κάποιο δέντρο έβλεπες ακριβώς αυτό που συζητάμε.. φυσικά και το Crysis δεν μπορεί να είναι συγκρίσιμο με το Halo και οποιοδήποτε άλλο εφόσον θα το έχουμε σε κανα χρονάκι στα χέρια αλλά πιστευω ότι το GRAW στο 360 έχει τα καλύτερα γραφικά που έχουμε δει ως τώρα σε παιχνίδι (που να κυκλοφορεί) Το μοναδικό μειονέκτημα είναι τα 30 fps και το υπερβολικό tearing σε ορισμένες πίστες. Δεν υπάρχουν, κάπως low res textures στην έκδοση για το 360. Και οσον αφορά τους τεράστιους αντιπάλους του Crysis αυτόν που είδα ήταν σε κάποιο αεροπλανοφόρο νομίζω δεν είχε ζούγκλα γύρω γύρω. littlelouievegos και εγώ το περιμένω αλλά έχω κάρτα AGP… και από επεξεργαστή άσε… οπότε…. δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει δουλειά.
N1ghtW0lf Δημοσ. 27 Μαΐου 2006 Δημοσ. 27 Μαΐου 2006 littlelouievegos και εγώ το περιμένω αλλά έχω κάρτα AGP… και από επεξεργαστή άσε… οπότε…. δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει δουλειά. aaaax, asta na pane, to idio problhma exw kai egw, kai fantazomai polloi akoma...
john2gr Δημοσ. 5 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2006 14 minutes of gameplay footage http://www.totalcry.com/forum/showthread.php?p=406
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 7 Ιουνίου 2006 Moderators Δημοσ. 7 Ιουνίου 2006 Καμποσο off-topic αλλά όταν φτάσει η εποχή που τα γραφικά θα είναι πράγματι "αληθινά" (γιατί πάντα υπάρχουν περιθώρια), τι θα κάνουν οι κατασκευαστές καρτών κλπ?
john2gr Δημοσ. 7 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2006 Τι ακριβώς είναι το υπερβολικό; Τέτοια γραφικά είχε και στην Ε3 άλλωστε το Crysis γι αυτό και απέσπασε από όλους τον τίτλο των καλύτερων γραφικών (όχι από αρτιστικής πλευράς,τον τίτλο αυτό τον πήρε το Bioshock).Γι αυτό και δικαιολογώ τα κάποια κολλήματα που είχε με μια Χ1900ΧΤΧ,με μια DX10 κάρτα φαίνεται ότι θα πετάει με τόσο φωτορεαλιστικά γραφικά
papadakn Δημοσ. 7 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2006 με μια DX10 κάρτα φαίνεται ότι θα πετάει με τόσο φωτορεαλιστικά γραφικ Εννοείς με μια super high-end dx10 κάρτα. Γιατί και η ati x300 dx9.0 κάρτα είναι αλλά όποιος δοκιμάσει να τρέξει dx 9.0 τίτλο θα απογοητευτεί...
john2gr Δημοσ. 7 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2006 Ε σαφώς μιλάω για την high-end version του R600,μην έχουμε και αυταπάτες. Εδώ ζορίζεται η Χ1900ΧΤΧ,χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
Wolfidis Δημοσ. 7 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2006 Τι ακριβώς είναι το υπερβολικό; Τέτοια γραφικά είχε και στην Ε3 άλλωστε το Crysis γι αυτό και απέσπασε από όλους τον τίτλο των καλύτερων γραφικών (όχι από αρτιστικής πλευράς,τον τίτλο αυτό τον πήρε το Bioshock).Γι αυτό και δικαιολογώ τα κάποια κολλήματα που είχε με μια Χ1900ΧΤΧ,με μια DX10 κάρτα φαίνεται ότι θα πετάει με τόσο φωτορεαλιστικά γραφικά Ennow oti ta grafika auta den ta eida se kapoio videaki an kai katevasa efta oktw videakia.... Einai in game? Gameplay? Koita, makari na einai gia aytous pou 8a mporoyn na ta apolausoun....
john2gr Δημοσ. 7 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2006 Το πρώτο screenshot θα το θυμάσαι από το GDC demo του Crysis,όταν η κάμερα πετούσε για να δείξει τα volumentric clouds (στο παιχνίδι θα μπορέσεις να οδηγήσεις και ελικόπτερο ή αεροπλάνο και θα πετάς μέσα από τα σύνεφα). Η δεύτερη εικόνα είναι λογικά το σπίτι που καταστρέφεται στο video του TotalCry που post-αρα πιο πάνω.Το θέμα είναι ότι ακόμα δεν έχει βγει Direct Feed σε high resolution,όλα τα videos είναι από κάμερα και λογικό είναι να χάνει πολύ το video (ακόμα και τα HD του Gamespot).Γι αυτό δεν τα έχεις δει,χρειαζόμαστε επειγόντως HD gameplay footage,ακούς Crytek?LOL
Wolfidis Δημοσ. 7 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2006 nai to prwto to 8ymama, poy edeixne kai enalagi nixtas meras kai tis diafores skies an den kanw la8os mesa se ena dwmatio.
Bigi444444 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2006 Αν ψάξετε στο youtube για βιντεάκια από την Ε3 θα βρείτε αρκετά.Χάνει βέβαια η ποιότητα, αλλά είναι εύκολα αντιληπτό ότι τα γραφικά θα σκοτώνουν και είναι όπως τα βλέπουμε.Το δεκατετράλεπτο βίντεο πάντως ακόμα να το δω, δε βρίσκω το κουράγιο παρόλο που θέλω! Πάντως για το παιχνίδι αυτό χαλαρά πούλαγα την αγαλματένια μου κορμάρα για να το τρέξω! Will work for crysis!
N1ghtW0lf Δημοσ. 8 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2006 http://www.insomnia.gr/vb3/showpost.php?p=1111407&postcount=71 se exw prolabei!
Προτεινόμενες αναρτήσεις