Προς το περιεχόμενο

Crysis

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
koroideyeis? :'( thelo 8800..

ela astieuome. (an kai paizw ligo me ton pono sou gia ti to game metraei)

molis to termatisi kanenas kolitos danisou tin karta tou!

exw lisis simera gia ola :)

Δημοσ.
Minimum Requirements:

Intel Pentium 4 @ 2.8 GHz or AMD equivalent

1GB RAM

nVidia GeForce 6800GT/256 or ATI Radeon 9800 Pro/256

Microsoft Windows DirectX 9.0c compatible sound card

HD free space 16GB

Χμμμ δεν είναι κάτιτις διαφορετικά από αυτά που είχαν δώσει παλιότερα;

Αν και εμένα δεν με απασχολεί και τόσο αφού θα είμαι με την 8800, αλλά γενικώς να ελπίζουμε για βελτιωμένο optimisation;

Aυτά είναι τα επίσημα.Εκείνα που είχαν βγει παλιότερα ήταν εκτιμήσεις ενός fan απ'το crysis-online forum.

Δημοσ.

Eννοείτε οτι αυθεντικό θα το πάρετε.

Μην ξανακούσω για θείους!! :evil:

...:-P

Πάντως όποιος το πάρει πειρατικό χάνει το φοβερό multiplayer,οπότε κακό του κεφαλιού του. :)

Δημοσ.

16GB. Έτσι πρέπει, να δούμε High-Res textures παντού :D :D. Όχι σαν τα 12GB του Stranglehold που βλέπεις σε όλα περίπου τα αντικείμενα μέτρια με χαμηλής ανάλυσης υφές :P

Δημοσ.
Eννοείτε οτι αυθεντικό θα το πάρετε.

Μην ξανακούσω για θείους!! :evil:

...:-P

Πάντως όποιος το πάρει πειρατικό χάνει το φοβερό multiplayer,οπότε κακό του κεφαλιού του. :)

E πολλοι ισως το κατεβασουν για να δουν αν αντεχει το pc τους και αν ναι, αξιζει να το αγορασουν για το multiplayer!:-D

Δημοσ.

Ναι και μετά θα πρέπει να έχετε μπαμπά τον Κόκκαλη.

Bάλε και τα Gears of War που θα σπέρνει στο Multiplayer, το World in Conflict, το Starcraft 2 ,το Pro 7 που μόνο με το Key του original μπορείς να παίξεις online, το Unreal Τοurnament 2007 και πόσα άλλα καλά games όπως έχω ξαναπεί σε άλλο μου post και βγήκε μια 8800 στο χαλαρό.

Πλάκα μας κάνετε ρε παιδιά. Αφού το ξέρετε ότι κανένας δεν δίνει τόσα λεφτά για παιχνίδια. Από τους 100 οι 4-5 το πολύ.

Δημοσ.

Dystyxws kai egw symfwnw pws o theios tha exei poly douleia fetos. E padws kanoun megalo lathos pou den dinoun mia open MP beta sto koino. An den deis pws axizei ena game sto MP pws tha to agoraseis?

Aaa kai osoi tha theloun apla na to dokimasoun pws trexei mporoun na katevasoun kai to demo den einai anagki na katevasoun 8 GB apo ton theio! Hrema!

Δημοσ.
Ναι και μετά θα πρέπει να έχετε μπαμπά τον Κόκκαλη.

Bάλε και τα Gears of War που θα σπέρνει στο Multiplayer, το World in Conflict, το Starcraft 2 ,το Pro 7 που μόνο με το Key του original μπορείς να παίξεις online, το Unreal Τοurnament 2007 και πόσα άλλα καλά games όπως έχω ξαναπεί σε άλλο μου post και βγήκε μια 8800 στο χαλαρό.

Πλάκα μας κάνετε ρε παιδιά. Αφού το ξέρετε ότι κανένας δεν δίνει τόσα λεφτά για παιχνίδια. Από τους 100 οι 4-5 το πολύ.

Aδιαφορώ πλήρως για τα GoW,Starcraft,Pro 7,κτλ...

Μονο Crysis και UT 3 αξίζουν για μένα,άντε και το Team Fortress 2 που το'χω βαλει στο μάτι τελευταία.

Α! Και όποιος έχει πιστώτική γλιτώνει έξοδα με το να παραγγείλει απο play.com ή play-asia.com. (γιατί αλλο 50 και άλλο 35 ευρώ)

;)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...