Προς το περιεχόμενο

Crysis

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ.

Στο πρώτο batch ήταν για συγκεκριμένα άτομα και το Founder's Club (το περισσότερο χρήμα subscription του Fileplanet). Τα υπόλοιπα θα είναι και για απλούς (το κανονικό χρήμα) subscribers. Για απλούς registered users, όχι.

Αν δεν κάνω λάθος...

Δημοσ.
Στο πρώτο batch ήταν για συγκεκριμένα άτομα και το Founder's Club (το περισσότερο χρήμα subscription του Fileplanet). Τα υπόλοιπα θα είναι και για απλούς (το κανονικό χρήμα) subscribers. Για απλούς registered users, όχι.

Αν δεν κάνω λάθος...

Οκ, tnx.:)

Δημοσ.

Ρε παιδία έχω αρχίσει και ανησυχώ για τις απαιτήσεις του Crysis μετά από τα videos που βλέπω.

Δεν πιστεύω να έχω πρόβλημα στην χαμηλή και χοντροκομμένη για εσάς (wide screeners άνω των 1600x1200)1280x1024 ανάλυση αλλά βολική πολύ για την οθόνη μου με όλα full.

Δημοσ.

Μια χαρα ειναι 1280χ1024...{εγω και με 1024χ768 ειμαι κοολ}τωρα οποιοι θελουν να παιξουν Crysis στα γραφικα που ειδαμε σε προηγουμενα video..ΚΑΙ θελουν και επισης 1600χ1200 ειναι πολυ ΛΟΛ,,:-D

Δημοσ.
Ρε παιδία έχω αρχίσει και ανησυχώ για τις απαιτήσεις του Crysis μετά από τα videos που βλέπω.

Δεν πιστεύω να έχω πρόβλημα στην χαμηλή και χοντροκομμένη για εσάς (wide screeners άνω των 1600x1200)1280x1024 ανάλυση αλλά βολική πολύ για την οθόνη μου με όλα full.

θα παιζεις μια χαρα σε αυτη την αναλυση. το πολυ-πολυ να βγαλεις 1-2 εφε απο τα πολυ ultra.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...