john2gr Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2007 Η beta έχει κλειδωμένα τα Very High settings (ενώ για το DX10 υπάρχουν και Ultra settings). Μερικοί εντυπωσιάστηκαν με τα High settings και έχουμε λέμε ακόμα μια βαθμίδα με επιλογές . Πέρα από τα textures στα σημεία που στάμπαρα (και το aliasing εννοείται στο οποίο υποφέρει και το GoW και όλα τα άλλα παιχνίδια σε σχέση με τα πρώιμα τους screenshots ) , μπορώ να πω ότι το παιχνίδι φτάνει το επίπεδο των πρώτων εικόνων του εν λόγω thread. Άντε να δούμε τι θα λέει με τα Very High. Αν βάλουν και sliders για το LOD (πράγμα που προτείναμε) τότε θα είναι super :D. Το demo που θα κυκλοφορήσει στις 25 του μηνός θα περιλαμβάνει την πρώτη πίστα του παιχνιδιού (κοινώς την ακτή, της οποίας HD videos μπορείτε να βρείτε στο Gametrailers). PS: Ο χάρτης της beta είναι normal size και τα videos είναι από αυτόν. Φανταστείτε πόσο θα είναι οι μεγαλύτεροι χάρτες που μας είπε ότι θα υπάρχουν η Crytek . Σε μεγαλύτερους εκτός από τα τανκ, θα συμμετέχουν και ελικόπτερα . Πανικός θα γίνει
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2007 Moderators Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2007 Απ'ότι φάνηκε από τα βίντεο, οι χάρτες είναι τεράστιοι. Άπλα για καταστροφές.
KilliK Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2007 εγω ελπιζω το παιχνιδι σε dx10 να ειναι ακομα πιο απιστευτο για να αποτελεσει τη βαση να ανεβει λιγο το επιπεδο στα games γιατι πολυ στασιμα εχουν μεινει τα τελευταια χρονια... αυτο σηκωνει μεγαλη κουβεντα
isspro Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2007 keys apo pou tha broume paidia? k mono ayto xreiazetai gia na paiksoume tin beta?
Panahs Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2007 Gameplay από την παγωμένη περιοχή: .... http://www.gametrailers.com/player/24890.html Αν οι τροπικές περιοχές είναι ωραίες, τότε αυτή εδώ μου φάνηκε ακόμα πιο ωραία και ενδιαφέρουσα. Το συγκεκριμένο βίντεο μου άφησε ένα τρελά κλειστοφοβικό και εντυπωσιακό συναίσθημα, αν και μικρό (ειδικά εκεί που κοιτάει ψηλά). Κάτι ανάμεσα σε Halo και Matrix ( ). Αυτό που φαίνεται έκδηλα είναι ότι οι άνθρωποι της Crytek έχουν δημιουργήσει μια ποικιλία περιοχών που αντί να κρατάει αμείωτο το ενδιαφέρον του παίκτη, μάλλον θα το ανεβάζει ακόμα πιο πολύ.... Ίδωμεν! Δεν ξέρω αν είμαι υπερβολικός, αλλά είχε καιρό να μου κάνει τέτοια αίσθηση βιντεάκι από παιχνίδι...
john2gr Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2007 Και μόλις βρήκαμε τον λόγο της ύπαρξης των low-res textures του παιχνιδιού :mrgreen: (περιμένουμε και την επιβεβαίωση από την Crytek). Το .pak αρχείο των textures είναι μόλις 27ΜΒ, πράγμα που σημαίνει ότι προφανώς δεν συμπεριλήφθηκαν τα high-res textures στην beta
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2007 Moderators Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2007 Πάλι καλά που στην προτελευταία pic, δεν έβγαιναν από πιο χαμηλά οι μπουρμπουλήθρες.
Exoskeletor Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2007 Guys anarotieme: ta high settings me directx 9 tha exoun diafora me directx 10 h mono sta ultra settings tha exei diafora?
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2007 Moderators Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2007 Το Dx10 θα έχει παραπάνω εφφέ γενικά. Δεν νομίζω μόνο σε Ultra να φαίνεται η διαφορά.
privateer Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2007 http://www.gametrailers.com/player/24890.html
S2Katana Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2007 Μια ερωτηση guys. Αν εχουμε βρει το installation ID στο ιντερνετ(κυκλοφορουν διαφορα), αλλα δεν εχουμε registration ID, μπορουμε να στειλουμε email στην ΕΑ ή οχι?
Wolfidis Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2007 Κυκλοφόρησε ένα κρακ κ καλά για την Βετα! Eίναι fake...
p3tran Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2007 Guys anarotieme: ta high settings me directx 9 tha exoun diafora me directx 10 h mono sta ultra settings tha exei diafora? ΓΕΝΙΚΑ το game θα εχει καλυτερα γραφικα απο αυτα που βλεπεις τωρα στη beta. ΓΕΝΙΚΑ
S2Katana Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2007 Κυκλοφόρησε ένα κρακ κ καλά για την Βετα! Eίναι fake... Nαι το ειδα, αλλα δεν... Αχ αυτο το registration key!:evil:
Προτεινόμενες αναρτήσεις