akpe Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 ;1787518']Παιδια το activation code πιστευω οτι μπορει να βρεθει πολυ ανετα...Εχουμε το registration code + το unlock request code(στο manual activation).Ena mail λειπει στο [email protected][/email'] με τα παραπανω στοιχεια και να ζηταμε να μας στειλουν το unlock response code.Μας το στελνουν(Γιατι τα στοιχεια που στελνουμε ειναι αληθη) το συμπληρωνουμε - παιζουμε.Θα το εστελνα αλλα ειμαι με συνδεση wind non stop plus μεσω proxy και δεν μπορω να στειλω τπτ....Αν θελει και μπορει καποιος ας το κανει... Θα δοκιμάσω, αν και νομίζω πως το registration code δεν έχει καμία σχέση με το key που βάζουμε στο installation. I'll let you know how it goes.
john2gr Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2007 Ναι και νομίζεις ότι τρώνε κουτόχορτο εκεί πέρα και δεν θα δουν ότι 100 χρήστες έχουν το ίδιο registration code ή ότι έχουν δώσει χρησιμοποιημένο ή ότι έχουν δώσει άκυρο (key που δεν υπάρχει σε αυτά τα οποία έδωσαν αυτοί);
akpe Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2007 Ναι και νομίζεις ότι τρώνε κουτόχορτο εκεί πέρα και δεν θα δουν ότι 100 χρήστες έχουν το ίδιο registration code ή ότι έχουν δώσει χρησιμοποιημένο ή ότι έχουν δώσει άκυρο (key που δεν υπάρχει σε αυτά τα οποία έδωσαν αυτοί); Crysis είναι αυτό. Worth a try Άλλωστε εμμέσως πλην σαφώς τους προσέφερα και το δεξί νεφρό μου
Sed22 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2007 Crysis είναι αυτό. Worth a try Άλλωστε εμμέσως πλην σαφώς τους προσέφερα και το δεξί νεφρό μου LoL:mrgreen::mrgreen:
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2007 Moderators Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2007 Νέο preview από το IGN με 2 βιντεάκια στο χιόνι και τους εξωγήινους. http://pc.ign.com/articles/819/819715p1.html Grab and smash. Για τα βίντεο σε πιο καλή ανάλυση. http://media.pc.ign.com/media/694/694190/vids_1.html
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2007 Moderators Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2007 Btw, John2gr (για να μην σε πρήζω άλλο ), πιστεύεις ότι το παιχνίδι θα είναι το next big thing στα FPSs ;
john2gr Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2007 Σε τεχνικό τομέα δεν μπορώ να ξέρω ακόμα. Η build που παίζουμε, αναφέρθηκε ότι είναι 6 μηνών οπότε το demo λογικά θα είναι πολύ καλύτερο σε αυτό τον τομέα. Το gameplay της beta από την άλλη είναι ισορροπημένο, εθιστικό και το κυριότερο διασκεδαστικό. Δεν βάζω χέρι στην φωτιά να πω <<Ω Μι Γκι. Τι απίστευτο, τα σπ@ει, δεν υπάρχει καλύτερο>> κλπ κλπ, είναι νωρίς άλλωστε και προτιμώ να δω τι θα λέει και το SP μέρος με τις καταστροφές, να δω τα Very High γραφικά, να δω τις τελικές απαιτήσεις και το ΑΙ. Η nanosuit πάντως γ@μεί και από εκεί που έλεγα <<Μάλιστα, nanosuit. Θα το βιάσουν το MP>> τώρα λέω <<Nanosuit και τα μυαλά στα κάγκελα. Maximum strength και μπουνιές για humiliation>>
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2007 Moderators Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2007 Η απάντηση σου με καλύπτει απόλυτα και με πορώνει περισσότερο.
john2gr Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2007 http://stage6.divx.com/user/Rhino26/video/1631293/crysis-multiplayer-beta Ωραίο video για να πάρετε μια γεύση
activex Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2007 opios exei tin mp beta as mou stili pm. nomizw oti brethike lisi me to activation den to dokimasa akoma alla lene oti piani..
Sed22 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2007 http://stage6.divx.com/user/Rhino26/video/1631293/crysis-multiplayer-beta Ωραίο video για να πάρετε μια γεύση Ειδα το βιντεο αυτο..οχι ολο,,αλλα πηρα μια αποψη..ρε παιδια..ειναι δυνατον μια 8800gts να το δειχνει ετσι....Δεν ξερω αλλα τα γραφικα που ειχε το συγκεκριμενο βιντεο ητανε ΑΠΙΑΣΤΑ Δεν λεω οτι δεν θα το παιζει μια 8800 αλλα το θεμα ειναι οτι μπορει να μην το δειχνει ετσι...οπως το βιντεοο...Μακαρι να βγω ψευτης,,,και να μην χρειαστει κανενα SLi για να γινει αυτο... Παντως το παιχνιδι αναμενεται να τα ΣΠΑΣΕΙ....Καλα ε..θα παρει κατι money o Cevat Yerli..TELOs.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2007 Moderators Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2007 Η Beta είναι Dx9. Κάτσε να δούμε και Dx10.
Toufas Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2007 ego pantos tha perimeno to demo agorasa kai to orange box apo to steam xtes kai perimeno deftera gia tf2 ara tha exo na kano kati
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2007 Moderators Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2007 Εγώ τόσο που έχω πορωθεί με το Crysis, ούτε στο BF2 δεν πάω. Και δεν έχω καν την beta. Καίγομαι...
Προτεινόμενες αναρτήσεις