-NetHawk- Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 Παιδες θελω μια χαρη.Κατεβασα το μπετα απο το θειο (1,17gb).Το θεμα ειναι οτι και κατα την εγκατασταση ζηταει το αναθεματισμενο Key το οποιο δεν εχω.Εαν εχει καποιος ενα key μποριει να μου το στειλει με πμ?Ξερω οτι αυτο που ζηταω ειναι τουλαχιστον αδυνατο αλλα λεω μπας.Επαναλαμβανω οτι το θελω για να κανω εγκατασταση και οχι για να το κατεβασω + οτι δεν το θελω να παιξω online..Απλα ενα hands-on στο παιχνιδι θελω..Ευχαριστω.
activex Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 [NetHawk] mia apo ta idia... den ginete oute kan egatastasi diladi? pooo elega kai egw na to dw offline se kamia pistoula (pio poli diladi gia na dw pos paei kai pos fenete)
-NetHawk- Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 activex ακριβως τα ιδια....Γι'αυτο ζηταω απο τους εχοντες κλειδι να μου το δωσουν εαν μπορουν και θελουν..Offline θα παιχτει το παιχνιδι και με κανενος ειδους συνδεση στο διαδικτυο..
activex Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 an bris kamia akri idopoihse (enohte to idio tha kanw) mia kalh hdea einai na prospathisis na fortosis kapion xarti apeuthias. kane extract ta periexomena mpas kai bris ta maps. egw se ligo paw spiti na tsekarw.. ti allo tha kanoume!
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 Moderators Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 Επειδή είναι mp beta, μόνο online παίζεται νομίζω... Το Quake Wars έτσι έκανε πάντως.
john2gr Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 1.12GB είναι το αρχείο. Οτιδήποτε άλλο βρίσκετε είναι απλώς fake . Όσον αφορά τις εικόνες, δεν σας αρκούν οι εξωτερικές από το spectating ρε γ@ιδούρια; :mrgreen:. Ούτε να κοιμηθεί κάποιος δεν μπορεί πια
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 Moderators Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 Όχι! Δεν έχει ύπνο τώρα, κυνήγα τα bugs και δίνε info στον λαό! Εμ τι; Απάντηση για το detail level των pics πάντως;
-NetHawk- Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 fake δεν πρεπει να 'ναι διοτι ξεκινα κανονικα το setup. OXI δε μας φτανει καθολου!!! Γι'αυτο και ζητιανευω για το κλειδι...
p3tran Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 1.12GB είναι το αρχείο. Οτιδήποτε άλλο βρίσκετε είναι απλώς fake . Όσον αφορά τις εικόνες, δεν σας αρκούν οι εξωτερικές από το spectating ρε γ@ιδούρια; :mrgreen:. Ούτε να κοιμηθεί κάποιος δεν μπορεί πια κοιμασε johny μου, ή.... μηπως εχεις πλακωθει σε τιποτα format και .ini και τα σεα-μεα?
activex Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 min tin psaxnis nethawk sta fanaria tha bgoume se ligo! kai emena ksekinaei to setup paidia den einai moufa stadar..alla to klidi kani oli ti doulia. esis pou to paiksate paizi off line? diladi to key einai mono gia to setup opos ypopsiazete o nethawk ? an einai etsi kapios mpori na mas sosi :PPP
Barret Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 Nai re paides. An einai kai den katanalwnetai to kleidi (diladi den syndeetai sto intenet thn wra pou kanei install). Tote eseis kapoios pou exei kleidi mporei na to dwsei kai se emas gia na to doume offline. Egw proswpika den me endiaferei na to paixw online twra. Apla thelw na dw ti psaria pianw me thn 7600gt. To bioshock toulasiton se 1024 to epaize anekta. As dwsei kana kalo paidi kleidi na to dokimasoume loipon.
p3tran Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 εδω δεν βγαζει screenshot ρε, κλειδια περιμενετε να δωσει? :D (αν και πιστευω οτι δεν θα κανετε δουλεια με dupe key)
johnyc Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 Υπάρχει και καποιο crack που κυκλοφορησε. Το δοκιμασατε;
-NetHawk- Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 Το crack κατα πασα πιθανοτητα ειναι fake.To θεμα με το κλειδι ξεπεραστηκε εκανα κανονικα εγκατασταση αλλα δυστυχως θελει και δευτερο κωδικο (activation code).Προς το παρον εχουμε κολλησει εκει...Αν εχω νεοτερα θα ενημερωσω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις