Προς το περιεχόμενο

Crysis

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μούφα γραφικά έτσι; Αίσχος. Αν είναι δυνατόν να παίζουμε τέτοιο παιχνίδι τόσες ώρες, φτου μας :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

yndu1ztyg34zy0zjgjaj.jpg

mt53cwzuz4zj1dmym3gm.jpg

imxdmlz2tterwqmtilio.jpg

zonx4glminm2jndutmtq.jpg

jldijndmbwzkmz3omeo5.jpg

PS: Εννοείται ότι τόσο τα videos που post-αρα πριν, όπως και οι εικόνες (και οι προηγούμενες αλλά και αυτές) δεν είναι δικές μου :P

Δημοσ.

Ναι, ειδικά στο Insomnia θα μπουν :mrgreen:. Πρώτο πρώτο το έχουν στην ατζέντα τους :mrgreen: :mrgreen:. Απλά το ξεκαθάρισα μιας και είπα πιο πριν ότι θα τηρήσω το NDA... αφού είμαι αγιόπαιδο μωρέ(χαχαχαχαχαχα) :P :p

Δημοσ.

Σιγά τα eggs! Oi φωτογραφίες δεν δικαιολογούν τόσο πολύ κόψιμο στα frames. 20fps με 8800gtx ήμαρτον!! Τα textures που έχει το τζιπ δεν έχουν τίποτα ιδιαίτερο. Ούτε τζάμια δεν φαίνεται να έχει, τουλάχιστον μπροστά ( για τις μύγες)

Για αυτό κόψαν πολύγωνα από το τιμόνι και το κάνανε 16αγωνο, για να τρέχει καλύτερα?

Πιστεύω ότι δεν είναι το πρόβλημα στα γραφικά. Κάτι άλλο παίζει....

(άσχετο αλλά ίσως τελικά να μην ήταν τόσο "άχρηστοι" στην epic για το ότι στο GoW είχαν κλειδωμένο frame rate στα "βίντεάκια"...) :-|

Εν το μεταξύ στην 2 φώτο το τιμόνι έχει εξαφανιστεί!!! :-D

• Moderators
Δημοσ.

Απ'ότι διάβασα η beta αλλάζει τα γραφικά σε low αυτόματα όταν μπεις σε παιχνίδι. Πρέπει μέσα από τον γύρο να τα αλλάξεις για να κρατήσει τα settings. Αν δεις και τα χέρια φαίνονται πολύ άσχημα και με low-res textures. Οι pics αυτές του P3tran δεν είναι high settings.

Επίσης το τζάμι φαίνεται. Δες τα σημάδια (από καθαριστήρες; :P) πάνω του. :)

edit: Και το τιμόνι υπάρχει στην 2η pic, απλά ο χαρακτήρας έχει αλλού τα χέρια του. (ή κάνει φιγούρα "no hands" ή θέλει να "πιάσει" κάτι άλλο ;))

• Moderators
Δημοσ.

Πρέπει να αλλάξει σε high από μέσα σε γύρο όπως λένε όλοι...

Αν τα έβαλε από το menu εξαρχής, δεν είναι...

Tα textures στους μύες και όχι μόνο ξεχωρίζουν πολύ πως δεν είναι high.

Αχ να πετύχω το 2ο batch για να δω κι εγώ τι τρέχει.

Δημοσ.

Ναι όντως στην 3 φωτο φαίνονται οι γραμμές από τους υαλοκαθαριστήρες! (είπα κ γω γιατί κόβει, γιατί κόβει?? ) :twisted:

Κάτι άλλο που μου φαίνεται πολύ άσχημο είναι στο τιμόνι (εκτός του ότι είναι 16άγωνο) ο βραχίονας ανάμεσα στα πόδια του οδηγού θυμίζει αντίκα του 1920! Το τιμόνι δεν στηρίζεται πουθενά, δεν υπάρχει κονσόλα που να το καλύπτει κ να συγκρατεί.

Θυμίζει φορτηγό δεκαετίας 20'....

Τώρα θα μου πεις λεπτομέρειες....

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...