Προς το περιεχόμενο

Crysis

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Νομίζω στις 1:30-2:00 βγήκαν χθες τα κλειδιά. Δεν με αφήνει να πιάσω τα καβούρια για να τα πετάξω στους αντιπάλους :(. Ένας με pown-άρε με μπουνιά από πίσω ενώ είχε strength mode, humiliation :P :p

liopyr όπως είπα, τώρα το παίζω με 8xFSAA. Τελικά πέφτει μέχρι και τα 25fps (στο σημείο που είπα ότι παίρνει την κατηφόρα) αλλά είναι αφενός ακόμα beta, αφετέρου το average framerate τώρα είναι στα 35-40 (σχετικά καλά επίπεδα)

• Απαντ. 5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Σημαντική διευκρίνηση!!

john,έχεις Vsync ενεργοποιημένο?! (πες μου ναι,πες μου ναι!! :-D)

lol νομιζω θα το ειχε πει ρε souli :mrgreen:

Δημοσ.
35-60 fps σε κορυφαίο μηχάνημα σημαίνει 10-20 σε πιο "γήινες" συνθέσεις. Δύσκολα τα πράγματα...

An epidiokseis na pekseis to pexnidi sou sto mixanima sou sta high setting enoite oti 8a exeis 10-20fps.

An omos baleis pio liga grafika tote ok, to optiko apotelesma 8a einai entiposiako ipame to 8ema einai na exi upostiriksi Sli? an nai tote eisai poli tixeros, 8a to pezeis me kalitera grafika.

Δημοσ.
Prosoxi, min bazete ta aderfia san na peksoun!!!!

http://tv.yupi.gr/view/838

lol.Μου θύμισε την αδερφή μου όταν το έπαιξε.Κλειστά τα φώτα μόνη στο υπόγειο με τα ηχεία στο τέρμα!:-D:-D:-D(Φυσικά αν μου είχε χτυπήσει έτσι την οθόνη δε θα ζούσε.)

Πάντως αυτές οι φοτο με εντυπωσίασαν.Τελικά είναι κάτι το διαφορετικό απο πλευρά gameplay ή απλά έχει καλά γραφικά?

Δημοσ.

Από τις φώτο φαίνεται ότι το παιχνίδι έχει γραφικά από άλλο πλανήτη.

Θα τρέχουν τα σάλια από τους φανατικούς κονσολάκηδες. ;)

Έχω xbox360 αλλά αναγνωρίζω την ανωτερότητα του Pc στα γραφικά και δεν είμαι κολλημένος.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...