activex Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2007 kita simfonw mazi sou alla pernontas ta dedomena opos ta kseroume mexri tora apo ta yparxonta paixnidia. pios kseri poso vga memory tha troei auto to prama? (kai pou eisai akoma) oi kairoi alazoun kai malista grigora. prosopika pisteuw oti me 2 gb ram se vista tha psilo lagarei sixna. oso gia ta ypolipa idomen..
p3tran Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2007 pantws p3tran se auto pou eipe o phovos (kai arxise olh h logomaxia) den se vlepw na apantas (an isxyei dld h oxi...) γυρνα πισω σελιδες, διαβασε τι εχει γραφτει. δεν εχω ορεξη να γραφω συνεχεια το ιδιο πραγμα.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2007 dld pairnw san apanthsh to "apla metra thn 8ermokrasia tous otan ta exeis ola enabled" ? :S tespa afou den exeis ore3h na asxolhse me ton mlk (emena) stamataw...
p3tran Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2007 φυσικα ρε threash οταν δουλευεις κατι στο max, αυτο δουλευει στο max. και οταν μιλαμε για κατι που ερχεται maxαρισμενο απο τη μανα του, και ειδικα συνοδευεται απο στατιστικα και παρασκηνιο που λενε οτι τα maxαρισμενα συγκεκριμενα προιοντα χαλανε πολυ περισσοτερο απο τα νορμαλ, νομιζω ειναι ευκολο να βγαλεις το συμπερασμα σου. δεν ειπα εγω κανεναν μαλακα, αντιθετως ειδα οτι καποιοι αλλοι τα βαλανε μαζι μου.
phovos Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2007 ....οταν δουλευεις κατι στο max, αυτο δουλευει στο max. Φοβερο συμπερασμα... και ειδικα συνοδευεται απο στατιστικα και παρασκηνιο που λενε οτι τα maxαρισμενα συγκεκριμενα προιοντα χαλανε πολυ περισσοτερο απο τα νορμαλ Και φυσικα αυτο ειναι εγκυρο γιατι ΞΕΡΟΥΜΕ οτι ο end user ΔΕΝ το πειραξε(αγνοωντας βασικους κανονες o/c) παραπανω...:roll: Εν ολιγης ξαναγυρνας στο θεμα o/c που καμια σχεση δεν ειχε με τα high setting και κατα ποσο μειωνουν τη διαρκεια ζωης της καρτας... βεβαια επειδη αυτες οι εταιρειες πονταρουν και ζουν απο κοροϊδα[/b'] που σκανε ενα καρο λεφτα καθε λιγους μηνες, Για τους pc gamers μιλαει τωρα... ειναι προφανες οτι καλυτερες εγγυησεις συμφερουν 10000% περισσοτερο τις εταιρειεςαπο το να πανε να βαλουν φρενο στην καβλα του καθε βλαμμενου πελατη. διακρίνω ενα κομπλεξισμο η ειναι απλα η ιδεα μου? summary & conclusion: (ουτε review να εγραφα... ) Λεει κοροϊδα τους pc gamers που αγοραζουν καθε ενα χρονο μια καλη VGA κοροιδα γιατι γουσταρουν να εχουν καλυτερα γραφικά/αναλυσεις απο καθε κονσολα που κυκλοφορει. Λεει τους overclockers βλαμμενους γιατι αξιοποιουν τις δυνατοτητες του hardware τους. Μιλαμε για κλασσικο παραδειγμα console lover που με αλαζονεια περιφρονει τους pc gamers και απανταχου overclockers... Οσο αναφορα τη προσωπική επιθεση για το location στο profile μου η οποια φυσικα δε ταιριαζει για εναν ανθρωπο της ηλικίας του (35 ετων "κυριο")' date=' απλά θα πω οτι απο το 2004 που ειμαι μελος στο forum με 1385 posts δεν εχει βρεθει ανθρωπος να μου πει οτι ειμαι μλκς, κι αυτο γιατι προσεχω τι γραφω και πως το γραφω...btw p3tran με 4,5k posts απο το 2005 θα περιμενα να εχεις μαθει κατι παραπανω απο το forum αλλά βεβαια περιοριζεσαι σε ενα με δυο sections μονο... i rest my case... [b']p.s : Αγοραστε ολοι Xbox αλλιως ειστε κοροιδα και θυματα...XBOX FTW
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2007 Moderators Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2007 Ρε παιδιά, αφήστε τους καβγάδες...
ThrowDOWN Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2007 phovos mia xara ta eipes alla den nomizw na katalabei tpt apo ayta , tha eksakolouthei na mas thewrei xazous kai paneksipno ton eayto tou (twra kata poso einai to blepoume oloi) tespa qq
p3tran Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2007 μιας και μολις απαντησα σε ενα πμ.. οχι οτι θα καθομουνα να κανω αυτη τη δουλεια για εσας τους αγενεις.. First off you'll find very little (well not one at all) pre-overclocked GeForce 8800 cards in the stores. NVIDIA has set a restriction to SKUs (Stock Keeping Units) like XFX, BFG, EVGA, etc. that they can not (pre)overclock the cards anymore. Too many 7900 cards have been returned (RMAed) resulting in loads of damaged products and thus overall costs and loss. NVIDIA will allow overclocking though at the time of this writing it was not available in the driver. http://www.guru3d.com/article/Videocards/391/27 We can confirm that the RMA (Return Merchandise Authorisation) rate is much higher on the overclocked boards than it is on the non-overclocked 7900 GT cards. We asked around among the vendors and learned that only the vendors who pushed their cards to the limits have the massive RMA problems. The more conservative companies that might have overclocked 7900 GT a bit donʼt appear to be suffering from such high RMA rates. http://www.theinquirer.net/default.aspx?article=33178 και φυσικα, οποιος ενδιαφερεται για παραπανω, το google ειναι φιλος ολων.
phovos Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2007 Overclocking may damage your hardware perform it at your own risk! Xbox 360 CAN damage your brain...please call 800-11-5000 for medical help. anyway βαρεθηκα να ασχολουμε...ας περιμενουμε λιγο ακομα να βγει το demo του crysis κι ελπίζω να καταφερω να παιξω αξιοπρεπως με τη Χ1900GT μου. Δειχνει οτι εχει καλο engine οποτε δε το φοβαμαι p.s Ε αφου διαβαζεις και το "the inquier" (cough cough...) για να ενημερωνεσαι δεν εχω να πω τιποτα αλλο...
takos Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2007 ελπίζω να καταφερω να παιξω αξιοπρεπως με τη Χ1900GT μου.Δειχνει οτι εχει καλο engine οποτε δε το φοβαμαι... Min eisai toso sigouros diavase afto k isos allakseis gnomi. gia na to pekseis se medium 8es tin cpu sou sta 3ghz(333x9) tin 1950gt o/c se pro(elpizw na einai i 512mbyte), tis ram o/c sta 1000mhz me cl4. me analisi mexri 1024 max. se 17 meres 8a exeis to demo, an laboume ipopsin oti 8a katebeni diskola eksetias tou internetikou mbotiliarismatos isos sou pari parapanw.
phovos Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2007 Μη μασατε ρε απο αυτα που λενε τα χουν κανει πλακακια με την nvidia για να πουλησουν καρτες(πλακα κανω...) Οσο για τα settings υποθετω οτι 1024χ768 medium με μια υποψια AF θα παιξει. Αλλα οτι και να λεμε ειναι λογια του αερα σε λιγο ερχεται το demo οποτε θα δουμε τη πραγματική αληθεια
liopyr Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2007 εγώ πάντως θα το παίξω με Low και τις χαμηλότερες δυνατές αναλύσεις για να μην μου χαλάσει η κάρτα μου και δεν μπορώ να παίζω ναρκαλιευτή μετά... (αστειεύομαι, σε περίπτωση που κάποιος δεν το κατάλαβε)... και ναι! ξεκινάω και πάλι πόλεμο! :twisted: (ξανα-αστειεύομαι)
pappous_soulis Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2007 ...με μια υποψια AF θα παιξει Ένα πράγμα δεν έχω καταλάβει. Γιατί φοβάστε να βάλεται AF στα παιχνίδια. Είναι πολύ ελαφρύ φίλτρο. Να φανταστείτε απο Trillinear σε 16xAF σε παιχνίδια όπως το Half Life 2,το Far Cry,το FEAR,το Riddick,Doom 3,και άλλα τέτοια,η διαφορά στα fps μου με την X800 GT ήταν μηδενική. Χώστε όσο ΑF γουστάρει η ψυχή σας.
takos Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2007 Χώστε όσο ΑF γουστάρει η ψυχή σας. Egw me tin 7900gs exw katalabi mideniki diafora apo 32fps sta 29fps. -10% gia to 16xAF.
Προτεινόμενες αναρτήσεις