Προς το περιεχόμενο

Crysis

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
μου αρεσει να με πειραζεις 8)

και παρʼολο που η 8800gti_twinturbo+nitro καρτα που ακριβοπληρωσες προσφατα μπορει απο hardwarικης αποψης να κανει πολλα απο τα νεα κολπα,

οι developers απλα θα κοιτανε το τι λεει ταμπελακι (dx10 σκετο) :mrgreen:

οποτε και το καθε game θα γινει για σενα μια μικρη οδυσσεια...

αρχι-πελατη του bill gates που τον βριζεις κιολας ;P

χμμ, ναι, αρχιπελάτες... ενώ κάποιος που έχει δώσει 450e για την παιχνιδομηχανή του Billy και 50ε για κάθε παιχνίδι της, είναι κακός πελάτης....

@ Morton by the way, το dirt ας πούμε, απέδειξε ψηλοτερο frame rate και καλύτερα γραφικά στα pcιαα

μάλλον οι developers είχαν φορέσει γυαλιά....

Δημοσ.
μα αυτη ειναι η ουσια.να βγαινουν παιχνιδια με οσο το δυνατον καλυτερα και ομαλα γραφικα.αν εσυ εισαι τοσο σιγουρος οτι το χβχ σου δεν εχει να φοβηθει τιποτα απο την τεχνολογια των πισι,τοτε απο αυτο δεν συνεπαγεται οτι μπορει ανετα να ξεπερασει ακομα και το crysis? ;)

να ξερουμε και την σημασια των λογιων μας ε πετραν;

η ουσια ειναι να βγαινουν πολυ καλα games .-

τα υπολοιπα ειναι απλως μια σαλτσα με γευση crysis.

εγω ξερω πολυ καλα τη σημασια αυτων που λεω. ελπιζω το ιδιο να συμβαινει και με τους αλλους συνομιλητες μου.

Δημοσ.

Recommended Requirements

CPU: Dual-Core CPU (Athlon X2 / Pentium D / Core 2 Duo)

Graphics: Nvidia 7800 or ATI X1800 (SM 3.0)

RAM: 1.5GB+

HDD: 6GB

Internet: 512k+ (128k+ upstream)

Optical Drive: DVD

Software: DX9 with Windows XP / Vista

καλή δουλειά κάνανε τα παλουκάρια :)

Δημοσ.

Aπο τη στιγμη που εχει Shader Model 3 στα recommended και μια 8800gts εχει shader Model 4{μαλλον},δεν θα υπαρχει προβλημα...θα το απολαυσουν τελος!

Αλλα εγω με μια 7600gt τι να fart...

• Super Moderators
Δημοσ.

8a to apolausoun me thn 8800 GTS mexri kapoies analyseis...giati se perissoteres intses pou exoun pio megales analyseis fysiko 8a einai na dyskoleuetai eidika h 320mb version (opws kai se alla games)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...