Προς το περιεχόμενο

Crysis

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
παιδιά τελείως off-topic, πάντως στα τόσα post εδώ μέσα για το DX10κάτι, μου έχει μείνει η ενύπωση πως θα εμφανιστεί σε κάμποσα χρόνια, και αμφιβάλω αν και τότε το xbox360 θα είναι η παιχνιδομηχανή αιχμής...

οπότε δεν μου φαίνεται να πολυστέκει αυτό με τις ακριβές μεταφορές...

η σημαντικοτερη αλλαγη του dx10.1 στους pcηδες ειναι η αντικατασταση του πεπαλαιωμενου directsound, με το συχρονο X-Audio2 api, που -μαντεψε- ειναι το sound api του 360. ;)

το dx10.1 εχει και αλλα tweaks που ξαναλεω, αποσκοπουν στο "write once, compile twice"

που ειναι το moto της microsoft απο προπερσι ;)

• Απαντ. 5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Petran αστο αφου δεν ειναι το φορτε σου το DX, μην λες τετοια πραγματα που διαβαζω εδω και μια σελιδα..Αναπαραγονται ολα τα effect του D3D10 στο 360 λεει.. :P

Μην μπερδευεις το γεγονος οτι πολλα εφφε του D3D10 μπορουν να αναπαραχθουν με αλλη μεθοδο στο 360 γιατι πολυ απλα αυτη η αναπαραγωγη δεν ειναι ακριβης.. Not even close σε πολλα instructions και features..

Mπεκα στο B3D αφου μπαινεις που μπαινεις και ριξε λιγο διαβασμα σωστο .. D3D10 feature set και 360 ειναι 2 εννοιες ασυνδετες οχι απο θεμα API μονο..Κυριως απο θεμα IQ.. Αν ηταν ετσι θα αφηναμε το DX9 προς το παρων και θα βγαζαμε ενα extended set of instructions, αλλα για πολλους λογους κατι τετοιο δεν ειναι εφικτο..Για πολλους λογους..ΤΟ D3D10 φερνει πολλες διαφορες και αρκετες επαναστατικες σε σχεση με το D3D9.. Και το σημαντικοτερο δες για τις αλλαγες στο D3D10.1 , που μου βγαλες την σημαντικοτερη το D3Dsound τρομαρα σου.. :mrgreen:

Δημοσ.

Osoi exoun peksi me to x-box pexnidi kseroun eti kata bataba8os einai kolima, perneis perisoteri ikanopiisi apo to pc, to den einai pexnidomixani k xani megalo meros tis magias tou gaming...

Aksiologontas to x-box 360 optika panw se mia Lcd-hd sou dini tin entiposi oti einai direct-x 10, exi physics 3pirines cpu k tin idiki ekdosi tou R600 gia 360 xronismeno sta 500mhz gia gpu.

Merika pexnidia opos to Crysis den tous kanoun tin xari na bgoun gia tin konsola(ps3-360) tous alla tous afini sta kria tou loutrou, pros to paron.

to Crysis 8a einai trilogia 8a mas apasxolisi gia poli kairo.

Δημοσ.
εγω εγραψα καποια πραγματα για τη σχεση ή την μη-σχεση τους.

αν εχεις κατι να πεις πανω σε αυτο, πεστο.

οσο για το 10.1...

http://www.bit-tech.net/news/2007/08/01/directx10_1_new_audio_api/1

Αχ ρε τρελλιαρη τι θα κανω με σενα; :mrgreen:

Πρεπει να τα πουμε απο κανα chat γιατι βαριεμαι να τα γραφω ειναι τεραστια συζητηση..

Παντως αν θες να δεις αναλυτικα για το D3D10.1 δες εδω και ασε το bit tech.. ;)

Δημοσ.

Aksiologontas to x-box 360 optika panw se mia Lcd-hd sou dini tin entiposi oti einai direct-x 10, exi physics 3pirines cpu k tin idiki ekdosi tou R600 gia 360 xronismeno sta 500mhz gia gpu.

D3D10 εντυπωση; :-D Μαστα οκ αποψεις ειναι αυτες οποτε περι ορεξεως κολοκυθοπιτα..

Το R600 διαφερει σε πολλους τομεις απο το chip του 360, δεν ειναι απλα μια "ειδικη εκδοση".. Ενα υβριδιο του R600 ειναι αλλα μεχρι εκει..

Δημοσ.
Αχ ρε τρελλιαρη τι θα κανω με σενα; :mrgreen:

Πρεπει να τα πουμε απο κανα chat γιατι βαριεμαι να τα γραφω ειναι τεραστια συζητηση..

Παντως αν θες να δεις αναλυτικα για το D3D10.1 δες εδω και ασε το bit tech.. ;)

μου αρεσει να με πειραζεις 8)

wow!! το PR intro του XNA στο GDC'07 :mrgreen:

μιλαμε ξεστραβωθηκα :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

φυσικα ξερεις κι εσυ οτι αυτη η παρουσιαση μιλαει για <<οραμα>>

παντως και απο το chat, το γραψιμο δεν το γλυτωνεις..

συμβουλη:

ξεκινα απο τωρα το ψαξιμο στη free-hacking-ενναλακτικη-revolution σκηνη για εναλλακτικα .ini's και drivers και hackiες κλπ,

γιατι απο την επομενη σεζον τα καλα games (αυτα απο το 360 δηλαδη ;) ) θα βγαινουν σε vista-sp1-10.1

και παρʼολο που η 8800gti_twinturbo+nitro καρτα που ακριβοπληρωσες προσφατα μπορει απο hardwarικης αποψης να κανει πολλα απο τα νεα κολπα,

οι developers απλα θα κοιτανε το τι λεει ταμπελακι (dx10 σκετο) :mrgreen:

οποτε και το καθε game θα γινει για σενα μια μικρη οδυσσεια...

αρχι-πελατη του bill gates που τον βριζεις κιολας ;P

p.s. οσο για το crysis, εγω βαζω στοιχημα οτι θα βγει και για 360 αλλα και για ps3.

βεβαια αν η m$ δεν αρει την υποχρεωση των developers να κανουν να τρεχει το game απο ...οπτικο μεσο :D, χωρις hdd,

τοτε μπορει ολοι μαζι να γελασουμε λιγακι... :D

Δημοσ.

Μα οραμα ειναι και το D3D10.1 προς το παρων.. ;)

Γιατι εχω την εντυπωση οτι 10.1 gpus δεν θα δουμε αυτη την γενια; Ποσο μαλλον D3D10.1 games που ειναι ονειρο απατηλο ακομα;

Το οτι θα υπαρξει D3D10.1 update στο API δεν σημαινει απολυτως τπτ φιλαρακι.. Κατσε να βγουν πρωτα compliant 10.1 gpus και το κυριοτερο;

Κατσε να βγαλουν πρωτα ενα game με d3d10 σκελετο και εγω θα κανω τουμπες.. Μαλλον για την Ολυμπιαδα του Πεκινου το κοβω :lol:

Και μετα βλεπουμε για 10.1.. Ουτως ή αλλως μαλλον το πρωτο καθαρο d3d10 παιχνιδι 10.1 ή 10.2 θα ειναι... ;)

Εχουμε καιρο και απο μαρκετινγκ αλλο τπτ μαι φρεντ o Billakos.. ;) Οσο DX10 πλατφορμα εχει αναγκη το Halo2 για να τρεξει αλλο τοσο D3D10.1 API χρειαζεται πραγματικα το PC για να τρεξει τα μελλοντικα games του sexbox.. ;) Αλλα δεν θα μας την χαλασει την δουλεια ο αλητης θα την βρουν την ακρη οπως παντα στις μαρκετινγκ παπαριες του..

Παντως εγω καθε γενια αναβαθμιζω gpu (ωντας γνησιο GFX freak) οποτε δεν εχω προβλημα οτι και να κανει..

P.S Εαν καταφερει και βγαλει το Crysis αυτουσιο και οχι πετσοκομμενο σε κονσολες η Crytek ή οποια το αναλαβει και τρεχει με σταθερο framerate εστω και 30fps εγω θα ειμαι απο τους πρωτους που θα πεταξω το PC μου.. :lol:

Γιατι οση σχεση ειχε το FC insticts με το original FC στο PC αλλο τοσο θα εχει και το Crysis με την εκδοση για τις κονσολες..

Δημοσ.

Εδώ θα είμαστε και την επόμενη σεζόν,μην γίνεστε Sony-κοι με τα <<Θα...θα...θα>>...καταντάει κουραστικό και σας ρίχνει πολύ το image όταν υιοθετείτε την συμπεριφορά την οποία κατακρίνετε σε άλλα threads οι ίδιοι :D. Μέχρι τότε ζούμε το παρόν και χαιρόμαστε από την εποχή του Need For Speed : Carbon πολύ καλύτερα γραφικά με (το κυριότερο) καλύτερο framerate σε ΟΛΑ τα παιχνίδια που κυκλοφορούν στις 2 πλατφόρμες με ένα PC όπως αυτό της υπογραφής μου....για να μην μιλήσουμε και για την θολούρα του filtering που ανάθεμα με αν υπάρχουν 5 τίτλοι που να εκμεταλλεύονται στο X360 το Anisotropic Filtering ;) :P

Edit: Γι' αυτό παρατήστε την κόντρα του <<Εγώ την έχω πιο μεγάλη>> και απολαύστε τα παιχνίδια. Δόξα τον Θεό ο Χειμώνας είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρον ΓΙΑ ΟΛΕΣ τις πλατφόρμες,είτε αυτή λέγεται Wii,είτε PC ;)

Δημοσ.

μην αγχωνεστε.οταν βγει το crysis στις κονσολες με καλυτερα γραφικα και καλυτερο framerate τα ξαναλεμε.μεχρι τοτε απλουστατα τα πισι θα εχουν για πλακα τα γραφικα των κονσολων. ;)

Δημοσ.
μην αγχωνεστε.οταν βγει το crysis στις κονσολες με καλυτερα γραφικα και καλυτερο framerate τα ξαναλεμε.μεχρι τοτε απλουστατα τα πισι θα εχουν για πλακα τα γραφικα των κονσολων. ;)

lol και με καλυτερα γραφικα και με καλυτερο framerate κιολας? :mrgreen:

υποτιθεται οτι εισαι πολυ πιο σοβαρος ανθρωπος απο τοσο :mrgreen:

Δημοσ.
lol και με καλυτερα γραφικα και με καλυτερο framerate κιολας? :mrgreen:

υποτιθεται οτι εισαι πολυ πιο σοβαρος ανθρωπος απο τοσο :mrgreen:

μα αυτη ειναι η ουσια.να βγαινουν παιχνιδια με οσο το δυνατον καλυτερα και ομαλα γραφικα.αν εσυ εισαι τοσο σιγουρος οτι το χβχ σου δεν εχει να φοβηθει τιποτα απο την τεχνολογια των πισι,τοτε απο αυτο δεν συνεπαγεται οτι μπορει ανετα να ξεπερασει ακομα και το crysis? ;)

να ξερουμε και την σημασια των λογιων μας ε πετραν;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...