Tenshi Δημοσ. 15 Απριλίου 2006 Δημοσ. 15 Απριλίου 2006 Παιδιά,δέν θέλω να σας το χαλάσω με το περι αναβαθμήσεων,αλλά αυτά τα tech demos τρέχουν σε quad-sli συστήματα (μή με ρωτάτε που το είδα,έχω φάει τον κόσμο και δέν το βρίσκω το καταραμένο άρθρο). Το μόνο σύστημα που έχω δέι και μπορεί να ανταπεξέλθει σ-ί-γ-ο-υ-ρ-α με τα πάντα στο high είναι ένα καγκουροτερατομηχάνημα (ατςςςςς) απο τα Multirama,με κόστος όσο ένα μικρό αυτοκίνητο!!! Η πλάκα είναι πώς μέχρι να βγεί στην παραγωγή το Crysis,δέν θα χρειαζόμαστε καν quad-sli.Ήδη υπάρχουν κάτι δυπήρηνες ΑSUS (7800 ή 7900GT,δέν θυμάμαι),φανταστείτε τι έχουν να δούν τα μάτια μας μέσα στο έτος που τρέχει. Ιδού το κάψιμο το ανυπέρβλητο!
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 15 Απριλίου 2006 Moderators Δημοσ. 15 Απριλίου 2006 Έλα βρε, τι είναι 6.600 ευρώ. Να πάρουμε 2... Και συγνώμη λίγο, πάω στην γωνία να πεθάνω από καρδιακό...
littlelouievegos Δημοσ. 15 Απριλίου 2006 Δημοσ. 15 Απριλίου 2006 Παιδιά' date='δέν θέλω να σας το χαλάσω με το περι αναβαθμήσεων,αλλά αυτά τα tech demos τρέχουν σε quad-sli συστήματα (μή με ρωτάτε που το είδα,έχω φάει τον κόσμο και δέν το βρίσκω το καταραμένο άρθρο).Το μόνο σύστημα που έχω δέι και μπορεί να ανταπεξέλθει σ-ί-γ-ο-υ-ρ-α με τα πάντα στο high είναι ένα καγκουροτερατομηχάνημα (ατςςςςς) απο τα Multirama,με κόστος όσο ένα μικρό αυτοκίνητο!!! Η πλάκα είναι πώς μέχρι να βγεί στην παραγωγή το Crysis,δέν θα χρειαζόμαστε καν quad-sli.Ήδη υπάρχουν κάτι δυπήρηνες ΑSUS (7800 ή 7900GT,δέν θυμάμαι),φανταστείτε τι έχουν να δούν τα μάτια μας μέσα στο έτος που τρέχει. Ιδού το κάψιμο το ανυπέρβλητο! ROFLMAO.. 6600 ε? Βαριεμαι να κατσω να υπολογισω αλλα πανω απο 4 χιλιαρικα αν το φτιαξεις μονος σου δεν θα παει.. Και δεν εχει και οθονη; Του βγαλα και ονομα.. PC Victim sponsored by multirama.. Παντως φιλε μου μην τρελαινεσαι.. Θα τρεχει κανονικα και με full settings σε μια mainstream/high end σημερινη.. Τωρα αν θα μπορεις να το παιξεις πανω απο 1280x1024 και τι ειδους φιλτρα θα μπορεις να χρησιμοποιησεις αυτο ειναι αλλο ζητημα..
GordonFreeman Δημοσ. 15 Απριλίου 2006 Δημοσ. 15 Απριλίου 2006 Παιδιά' date='δέν θέλω να σας το χαλάσω με το περι αναβαθμήσεων,αλλά αυτά τα tech demos τρέχουν σε quad-sli συστήματα (μή με ρωτάτε που το είδα,έχω φάει τον κόσμο και δέν το βρίσκω το καταραμένο άρθρο).Το μόνο σύστημα που έχω δέι και μπορεί να ανταπεξέλθει σ-ί-γ-ο-υ-ρ-α με τα πάντα στο high είναι ένα καγκουροτερατομηχάνημα (ατςςςςς) απο τα Multirama,με κόστος όσο ένα μικρό αυτοκίνητο!!! Η πλάκα είναι πώς μέχρι να βγεί στην παραγωγή το Crysis,δέν θα χρειαζόμαστε καν quad-sli.Ήδη υπάρχουν κάτι δυπήρηνες ΑSUS (7800 ή 7900GT,δέν θυμάμαι),φανταστείτε τι έχουν να δούν τα μάτια μας μέσα στο έτος που τρέχει. Ιδού το κάψιμο το ανυπέρβλητο! Αυτό που λες έγινε στην παρουσίαση του UT2007 και δεν έχει σχέση με τις απαιτήσεις του παιχνιδιού αλλά με τις απαιτήσεις της παρουσίασης. Γενικά τα quad και τα sli συτήματα , κατά την άποψή μου είναι για τα θύματα... Η κάρτα που έγραψα στο περασμένο post είναι ίσως η δυνατότερη ShaderModel 3.0 κάρτα στον κόσμο. Στο 3DMARK 2005 & 2006 σκοράρει σχεδόν το ίδιο με 2 Geforce 7800gtx 256 σε sli , oπότε τι να λέμε... Απλά δεν νομίζω ότι αξίζει αυτήν την στιγμή να δώσει κανείς αυτά τα λεφτά γιατί δεν υπάρχουν τα παιχνίδια που να εκμεταλεύονται πραγματικά τις δυνατότητές της. Το oblivion για παράδειγμα δεν την εκμεταλεύεται πλήρως γιατί σχεδόν το είχαν τελειώσει όταν η ΑΤΙ την κυκλοφόρησε. Παιχνίδια για τα οποία θα αξίζει να την πάρει κανείς , όπως BIA3 , CRYSIS , UT 2007 κτλπ , έρχονται τον χειμώνα οπότε μπορεί να φτιάξει τότε ένα παρόμοιο σύστημα με λιγότερα λεφτά.
snik Δημοσ. 19 Απριλίου 2006 Δημοσ. 19 Απριλίου 2006 bambacha ωρε τι γραφικα ειναι αυτα πρεπει να μαζευω λευτα απο τωρα για την αναβαθμιση
Typhoon Δημοσ. 20 Απριλίου 2006 Δημοσ. 20 Απριλίου 2006 Ακόμα φαίνεται (ελάχιστα όμως) ότι είναι ψεύτικο...σε 2-3 χρονάκια θα είναι σα να παίζουμε το Finding Nemo
littlelouievegos Δημοσ. 20 Απριλίου 2006 Δημοσ. 20 Απριλίου 2006 State of the art GFX as was expected.. Εμενα το μονο που με ανησυχει ειναι η ελλειψη AA σε καποιες photos που τα jagged edges ειναι εμφανη.. Για να μην το χρησιμοποιουν καθολου..
GordonFreeman Δημοσ. 20 Απριλίου 2006 Δημοσ. 20 Απριλίου 2006 Εμενα το μονο που με ανησυχει ειναι η ελλειψη AA σε καποιες photos που τα jagged edges ειναι εμφανη.. Για να μην το χρησιμοποιουν καθολου.. Μάλλον τα DevKits από τα οποία έχουν πάρει τα screenshots έχουν κάρτες της Nvidia μέσα. όπως βλέπεις το παιχνίδι έχει hdr οπότε στις συγκεκριμένες κάρτες λογικό είναι να έχουν απενεργοποιήσει το ΑΑ
littlelouievegos Δημοσ. 20 Απριλίου 2006 Δημοσ. 20 Απριλίου 2006 Μάλλον τα DevKits από τα οποία έχουν πάρει τα screenshots έχουν κάρτες της Nvidia μέσα. όπως βλέπεις το παιχνίδι έχει hdr οπότε στις συγκεκριμένες κάρτες λογικό είναι να έχουν απενεργοποιήσει το ΑΑ Μμμ σωστο δεν το σκεφτηκα αυτο.. TWINMTBP
N1ghtW0lf Δημοσ. 20 Απριλίου 2006 Δημοσ. 20 Απριλίου 2006 8a arxisw na poulaw to kormi mou gia lefta se ligaki...
mandipl Δημοσ. 20 Απριλίου 2006 Δημοσ. 20 Απριλίου 2006 diladi pisteyete oti me mia 7900 tha diskoleytei kaneis na to paixei to paixnidaki ?
panther_512 Δημοσ. 20 Απριλίου 2006 Δημοσ. 20 Απριλίου 2006 To παιχνίδι στάνταρ θα χρειάζεται τη καλύτερη κάρτα που υπάρχει το καιρό που θα κυκλοφορήσει. Αν κυκλοφορούσε τώρα, θα ήθελε μια 7900. Αν κυκλοφορήσει του χρόνου, θα θέλει την αντίστοιχη 7900 (π.χ 8900 ή 9900). Το κόβω να θέλει/υποστηρίζει double-core processor.
GordonFreeman Δημοσ. 20 Απριλίου 2006 Δημοσ. 20 Απριλίου 2006 diladi pisteyete oti me mia 7900 tha diskoleytei kaneis na to paixei to paixnidaki ? Όχι φίλε δεν θα δυσκολεύεται να το τρέξει σαν παιχνίδι. Εμείς μιλάμε για Image Quality. Δηλαδή για την δυνατότητα της κάρτας να έχει τα δύο πιο σημαντικά φίλτρα ( Anti-Aliasing + HQ Anisotropic Filtering) ενώ ταυτόχρονα θα μπορεί να δείχνει και φωτισμό HDR (Ηigh Dynamic Range επιπέδου FP16) H 7900 μία χαρά μπορεί να κάνει ΑΑ και εξίσου καλά μπορεί να κάνει HDR-fp16. Tο πρόβλημα είναι ότι δεν μπορεί να κάνει και τα δύο ταυτόχρονα οπότε θα πρέπει να διαλέξεις από τα options τι προτιμάς όπως γίνεται στο Οblivion. Εκτός φυσικά άμα κάνει η Crytek καμία πατέντα. Εάν όμως τελικά δεν γίνει τίποτα , τότε θα πρέπει είναι τρελός κάποιος για να πάρει την ενλόγω κάρτα την στιγμή που ο ανταγωνισμός του δίνει καλύτερο προιόν με τα ίδια η και λιγότερα λεφτά. Εάν έχεις τόσο κόλημα με την NV και θέλεις να πάρεις οπωσδήποτε κάρτα της , τότε περίμενε να βγεί η σειρά G80 που θα υποστηρίζει όλα τα παραπάνω και θα είναι και DX10 συμβατή.
mandipl Δημοσ. 20 Απριλίου 2006 Δημοσ. 20 Απριλίου 2006 diladi i ati ayti ti stigmi einai pio proxorimeni apo tin nvidia ? poia karta einai ayti pou einai kaliteri me ligotera lefta? apla me tin nvidia paizei oti aytin xero aytin empisteyome . exo mia ati x700 sto laptop alla den epexa paixnidia na tin dokimazo kai genika os tora den eixa megali simpatheia stin ati . na allaxo miala?
Προτεινόμενες αναρτήσεις