Προς το περιεχόμενο

Crysis

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Απεγκατάσταση και επανεγκατάσταση του παιχνδιού και εγκατάσταση των τελευταίων drivers της κάρτας γραφικών γι' αρχή και βλέπουμε.

Το έκανα εγκατάσταση - απεγκατασταση - εγκατάσταση x 3 φορές και έχω τους τελευταίους drivers.

Επίσης το έκανα εγκατάσταση και στου αδερφου μου το pc και έχει ακριβώς το ίδιο πρόβλημα...

• Απαντ. 5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• 4 εβδομάδες αργότερα...
  • 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Καλησπέρα.Έχω το crysis αυθεντικό και το pc μου φοράει windows 7 ultimate X32.Στο παιχνίδι από άποψη γραφικών δεν έχω κάποιο πρόβλημα,Έχω όμως στον ήχο.Σ'όλη την διάρκεια του παιχνιδιού ακούω ένα τζρ τζρ τζρ (δεν ξέρω πως να το περιγράψω) το οποίο είναι πολύ κουραστικό.Εγκατέστησα και ένα patch που βρήκα αλλά τζίφος.Αυτό το πρόβλημα δεν το έχω σε άλλα παιχνίδια που παίζω πχ crysis 2.Το έχω που και που στην κάρτα τηλεόρασης όμως.Στην αρχή πίστευα ότι έχω θέμα με τις γειώσεις αλλά δεν παίζει να φταίει αυτό γιατί και το τροφοδοτικό μου είναι ποιοτικό και το πρόβλημα δεν το κάνει πουθενά αλλού εκτός από αυτά τα 2 που ανέφερα.Μήπως φταίει κανένας flash player?Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Δημοσ.

Veteranos123 για κανε μια περαιτέρω ανάλυση του ήχου. Ακούγεται σαν παράσιτο; Ακούγεται σίγουρα συνέχεια ή κάνει κορυφώσεις όταν υπάρχει φόρτος στα γραφικά, π.χ. πολλές εκρήξεις.

Δημοσ.

κάπως σαν παράσιτο σαν ακούγεται και καμιά φορά μου αλλοιώνει λίγο τις φωνές.Ναι ακούγεται 100% συνέχεια

Δημοσ.

Ναι.Έκανα format στο pc γιατί πήρα άλλο σκληρό οπότε θα το ξαναβάλω και βλέπουμε.Για το pc της υπογραφής μου μιλάμε.

Δημοσ.

Με το πρώτο Crysis είχα παρατηρήσει ένα περίεργο φαινομένο όταν έκανα διαφορες δοκιμές στο Phenomά με τους πυρήνες και τη συχνότητα του επεξεργαστή. Λοιπόν, είχα παρατηρήσει πως όταν δεν έχει αρκετή επεξεργαστική ισχύ έκανε συνέχεια ένα παράσιτο, κάτι σαν γδουπος-παράσιτο-κλανγκ (είμαι πολύ παραστατικός). Συγκεκριμένα, το είχα παρατηρήσει αυτό με το Phenomά χρονισμενο στα 2.2GHz σα διπυρηνο και σα μονοπύρηνος το ίδιο ακομα και στα 4GHz. Φαντάσου, δεν μου το έκανε στο Warhead. Είναι ο ορισμός του long shot αλλά δεν δοκιμάσεις να κλοκάρεις τον C2D στα 2.6+;

Δημοσ.

ρε παιδια εμενα στο warhead μετα απο λιγη ωρα παιχνιδιου το οπλο μου αρχιζει και πεταει κοτες !!!! αλλα και των αντιπαλων.

πως αλλαζουμε τις κοτες με κανονικες σφαίρες ?

Δημοσ.

Για μέτρο αντι-θείου μου ακούγεται. :P

βασικα το εχω τερματισει και δεν ειχα ποτε προβλιμα. αλλα τωρα τα οπλα πετανε κοτες!!! στην αρχη εχει πλακα αλλα απο καποιο σημείο και μετα κατανταει αηδία !!!

πως διαολο το βγαζω αυτο ?

λετε να ειναι απο κανα treiner που ειχα δωκιμασει ποιο παλια και εκανε save το παιχνιδι και απο κει και μετα αρχισαν τα προβληματα ?

παιδια ακυρο για το treiner. στα ΧΡ δεν μου το εκανε αυτο αυτο, μονο στα 7αρια.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...