panther_512 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 Αν προσέξεις καλά τις μετρήσεις, θα καταλαβεις ότι δέν παίζει ρόλο η ανάλυση, νοουμένου ότι έχεις τις ανάλογες κάρτες γραφικών. Ο Dennisbest το έπιασε το νόημα πιό πάνω.
Bigi444444 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 Από τη στιγμή που δεν έχουν μετρηθεί και αυτές οι αναλύσεις κάτι μου λέει ότι όλα αυτά είναι υποθέσεις/προβλέψεις.Δε με απασχολεί ιδιαίτερα το ζήτημα, αλλά δε μπορώ να εξάγω συμπέρασμα για ανάλυση 2560Χ1440 πχ βασιζόμενος σε μέτρηση στα 800Χ600, πώς να γίνει δηλαδή.Υπάρχει χαοτική διαφορά.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 συμφωνώ και εγώ, άπιστος Θωμάς
panther_512 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 Δέ πάτε καλά. Σε προηγούμενο πόστ εξήγησα ότι έχω κάνει τέστ σε μεγαλύτερες αναλύσεις, όπου εκεί απλώς ανεβαίνει το επί τις εκατό GPU usage και από το 100% και μετά το framerate πέφτει λόγω των καρτών. Με τον i5-750 είχα κάνει τέστ μέχρι 1920Χ1080. Απλώς τώρα δέν υπάρχει μόνιτορ για να το ξανακάνω. Ούτως ή άλλως ακόμα και τώρα με τις υπάρχουσες γραφικές παραστάσεις φαίνεται ποιά είναι η πορεία σε μεγαλύτερες αναλύσεις. Ποτέ δεν πρόκειται να πάς σε περισσότερα fps από αυτά που φαίνονται εδώ διότι έχεις βρεί τα όρια του επεξεργαστή. Και ο επεξεργαστής σε κρατάει χαμηλά. Πάρτε μία οποιαδήποτε γραφική παράσταση από τη προηγούμενη σελίδα και εξηγείστε ποιά θα μπορούσε να είναι η συνέχεια σε υψηλότερη ανάλυση, ώστε να αντικρούει αυτό που λέω. Απλά έλεος.
Thanos1972 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Panther εχεις τρεξει το bench του crysis warhead και βγηκαν αυτα τα συμπερασματα?Εχεις το crysis warhead τερμα patchαρισμενο χωρις καποιο mod?γιατι θα με ενδιέφερε να το γραψω το παιχνιδι μεσα στην εβδομαδα μονο και μονο με τις μετρησεις για να δω πως τα παει και ο PhenomII με Overclock(και cpu_nb και μνημες) αλλα και χωρις μαζι με την 6970 (ουσιαστικα) με Overclock και χωρις στα ακριβως ιδια τεστ που εκανες.
Δεινόσαυρος Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2011 Αυτό είναι που δυστυχώς δεν κατάλαβαν οι φίλοι και το οποίο έλεγα συνεχώς. Τα μέγιστα fps που θα μπορούσες να φτάσεις όσες κάρτες και να βάλεις, σε όποια ανάλυση και να παίξεις, καθορίζονται από τον επεξεργαστή και δυστυχώς ακόμα και με i5-2500K σε στόκ ρολόγια βρίσκεσαι οριακά στα 60 fps, με πολλές βουτιές παρακάτω. Δηλαδή εγώ με τη σύνθεσή μου (και όλα τέρμα μέσω και του ειδικού εργαλείου) είναι λογικό να έχω μόνο 33-50 fps? Παίζω σε 1920 Χ 1080. Με κόβει ο i5 ή η κάρτα γραφικών? ΥΓ. Στο crysis 2 αναφέρομαι.
stelios_ Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 παιδια εχω ενα προβλημα . οταν παω να εγκαταστησω ( προστοπαρον το crysis ) περνω το σφαλμα 1335. το προβλημα ειναι γνωστο στο ιντερνετ αλλα δεν εχω βγαλει καποια ακρη. μετα απο πολλα φορματ οταν αλαξα δισκο το εγκατεστησε αλλα λογο κιαλου φορματ επιδη υπηρχε κιαλο προβλημα τωρα παλι δεν μου το περναει . τι μπορει να φταιει ?
TheELF Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Με τόσα προβλήματα δηλαδή εσένα το παιχνίδι σε μάρανε;;
stelios_ Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 οχι δεν ειναι το προβλημα μονο το παιχνιδι αλλα πρεπει να το λυσω και αυτο. οσο για το φορουμ δεν ξερω καλα αγγλικα και δεν εχω ακομα καταλαβει την λυση το εχω διαβασει πολλες φορες μα τπτ
antonl Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Με ένα γρήγορο google translate: Αυτό είναι αυτό που έκανα: 1. αντιγράψετε τα DVD στο σκληρό δίσκο 2. τοποθετήστε το DVD σε διαφορετικό υπολογιστή και να αντιγράψετε το ελαττωματικό αρχείο (levels3.cab στη δική μου περίπτωση), σε μια μονάδα USB 3. διαγράψετε το ελαττωματικό αρχείο από τον αρχικό υπολογιστή 4. επικολλήστε το αρχείο από τη μονάδα USB εκεί που το διαγράψατε από τον αρχικό υπολογιστή 5. ξεκινήστε το autoruncd.exe από τον σκληρό δίσκο, βάλτε στο κλειδί CD, κλπ.
stelios_ Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 το περιεργο ειναι οτι το cd ειναι αυθεντικο και το εκανε iso ενας φιλος και μου το εδωσε αλλα και παλι δεν μου κανει την εγκατασταση .. πηρα ολο το παιχνιδι απο το program files tou και παλι δεν ξεκινησε. ( νομιζω το τελευτεο που ειπα ειναι παρομοιο με την λυση που δινει το φορουμ ) επισης δοκιμασα να περασω το cd στο σκληρο και να το τρεξω ( το ιδιο με το iso δηλαδη ) παλι τα ιδια .
polonos1313 Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Καλησπέρα παίδες ! Είπα να ξαναβάλω να παίξω το Crysis 1 μετά από χρόνια αλλά έχω ένα περίεργο πρόβλημα... Κάνω εγκτατάσταση το παιχνίδι κανονικά χωρίς κάποιο update.Μπαίνω να παίξω με τα graphics και ανάλυση στο default και όταν κάνει loading την πρώτη πίστα περίπου στο 85% - 90% εξαφανίζεται ο κέρσορας του mouse και όταν πάει στο 100% λέει "Press Any Key to Continue" και εκεί δεν δουλευει το Mouse παρα μόνο το πληκτρολόγιο.Με το που πηδάμε από το αεροπλάνο πάλι το mouse δεν λειτουργεί παρα μόνο το πληκτρολόγιο.Αν πατήσω Esc για να μπω στο pause menu τζααα ο κέρσορας ξαναεμφανίζεται και λειτουργεί κανονικά στα μενού. Περίπτωση 2η : Αν πειράξω τα γραφικά και την ανάλυση (1680χ1050 και όλα very high) αφού κάνει loading και πάει στο 100% και λέει "Press Any Key to Continue" με το που πατάω κάποιο key με πετάει έξω το παιχνίδι. Περίπτωση 3η: Έβαλα το patch 1.2 και με όλα τα τα γραφικά και ανάλυση στο τέρμα δεν κρασάρει αλλά εξακολουθεί το πρόβλημα με το mouse. Έχει τύχει σε κανένα σας ??? To παιχνίδι το τρέχω στο σύστημα της υπογραφής μου σε Windows 7 Ultimate 64 bit (Επίσης το παιχνίδι μου το έστειλε ο Θείος απο τα Ξυράφια) Edit Μόλις παρατήρησα οτι δεν κάνει save τα settings μου ούτε κάνει savegame.κάθε φορά που μπαίνω τα graphics και η ανάλυση είναι στο default.
phanispal Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Απεγκατάσταση και επανεγκατάσταση του παιχνδιού και εγκατάσταση των τελευταίων drivers της κάρτας γραφικών γι' αρχή και βλέπουμε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις