Προς το περιεχόμενο

Crysis

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• 5 μήνες μετά...
Δημοσ.

Καλέ παιδιά στο PC της υπογραφής μου μπορώ να το παίξω το Crysis με όλα τα γραφικά στα full ?

και με τα patches 1.1 , 1.2 και 1.2.1? και πόσα fps θα πιάνω?

και με το DirectX 9 ή με το DirectX 10 θα πιάνει περισσότερα fps?

Δημοσ.

όχι σε 1920χ1080 με τα πάντα ενεργοποιημένα δε θα μπορέσεις να παίξεις με ικανοποιητικό framerate..

με κάποιες μικρές παραχωρήσεις πάντως θα σου παίζει μια χαρά

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

παιδες,το παιχνίδι είναι φυσιολογικό να φαίνεται σα να χάνει καρέ όταν κουνάς το ποντίκι στα δεντρα?

το παίζω στα high settings

το συστημα μου ,

PC: Monitor TV: LCD-TV LG 32LD450 32"

Operating System: Windows 7 Ultimate 64bit

Case: Xigmatec Asgard CPC-T45UB-U01 Midi Tower Black

Mobo: Gigabyte Socket AM3+GA-970-UD3 GLAN AUDIO RAID Cpu:

AMD Phenom II X4 955 3.2 GHZ QUAD Core Box Black Edition

Ram: Kingston Hyper X Blu 4 GB DDR3 1600mHZ(KIt 2 x 2048MB)

Gpu: (Sapphire) ATI Radeon HD6850 1GB DDR5

Hdd: Samsung 1TB Spinpoint F3 SATA II 7200RPM 32MB

Psu: Corsair Power Supply 500W ATX 24 PIN

Δημοσ.

χαχαχ lol soylis .Ναι το tearing εννοώ. το χω ενεργοποιημένο το vertical sync .Μήπως φταίει το οτι δεν έχω κάρτα γραφικών nvidia?Μηπως θέλει καμμιά ειδική ρύθμιση για τις ATI Randeon?

Δημοσ.

Απο οσο ξερω το tearing συμβαινει οταν η καρτα γραφικων στελνει frames πιο γρηγορα απο οτι μπορει η οθονη να σου δειξει. Αν δεν δουλευει το vsync που αν δεν κανω λαθος lockαρει το game στα 60fps δεν νομιζω οτι μπορεις να κανεις κατι.

Δημοσ.

Jaσon για checkαρε και την ρύθμιση "Flip Queue Size" στο Ati Tray Tools. Παίξε με τις ρυθμίσεις: το default είναι 3. Συνιστώ να μην διαλέξεις 0 βέβαια. Ίσως βοηθησει.

Ποιος άλλος προτιμά το crysis από το crysis 2 ?

Δεν τίθεται καν θέμα σύγκρισης..

Δημοσ.

Jaσon για checkαρε και την ρύθμιση "Flip Queue Size" στο Ati Tray Tools. Παίξε με τις ρυθμίσεις: το default είναι 3. Συνιστώ να μην διαλέξεις 0 βέβαια. Ίσως βοηθησει.

Φίλε ευχαριστώ πάρα πολύ.Μ άυτην την ρυθμιση πραγματικά το παιχνίδι δουλεύει σαν νερό.Παίζει τωρα και φαίνεται σαν μην χάνει καρέ.Δοκιμασα το 0,1,2,3,4,5 και το 5 ήταν η καλύτερη ρύθμιση

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...