DimAslan Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 Ρε παιδιά τη βοήθειά σας... Είπα κι εγώ τελικά να παίξω το Crysis τώρα που το σηκώνει αξιοπρεπώς το πισι μου... Αλλά στην αποστολή που βγαίνεις πλέον απ΄το βουνό/σκάφος, αρχίζεις να τρέχεις για να βγεις απ' την παγωμένη σφαίρα, βρίσκεις τους τελευταίους και για να ξεφύγεις παίρνεις και οδηγάς ένα VTOL, ρίχνεις πρώτα μερικά ιπτάμενα και μετά περνάς από ένα σημείο όπου βλέπεις δεξιά σου τη σφαίρα να μεγαλώνει. Εκεί με το που πάω να προχωρήσω και να ακολουθήσω τους άλλους, μόλις προχωράω λίγο αρχίζω να χάνω ύψος χωρίς να ακούει καλά καν τα χειριστήρια. Έστω κι αν πέσει στο έδαφος χωρίς να καταστραφεί, κάτι με τραβάει προς τα πίσω μέσα στη σφαίρα και σε λίγο έχει καταστραφεί το σκάφος μου. Ακόμα κι όταν έκανα load προηγούμενο save, δεν μπόρεσα να το περάσω... Καμμιά ιδέα;
nemesiskp Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 Αμα παρατηρησεις σε τραβαει κατι σαν κυκλωνας,οχι η σφαιρα.Αν θυμαμαι καλα ειναι 2 κυκλωνες.Απλα προσπαθησε να μενεις μακρια τους.
DimAslan Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 Οκ... θα το δοκιμάσω, ευχαριστώ... ---- Μια χαρά, ευχαριστώ...
john2gr Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2011 Xigmatek’s Xtreme FX 2 Mod for Crysis is simply unbelievable Άντε γεια λέμε. Μιας και ακόμα δεν είναι τίποτα επίσημο, ελπίζω η Crytek να μας δώσει το SDK της CryEngine 3 και να μην πάρουμε από τα τρία το μακρύτερο (όπως είχε γίνει με το Warhead)
Navu Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2011 Ρε παιδιά τη βοήθειά σας... Είπα κι εγώ τελικά να παίξω το Crysis τώρα που το σηκώνει αξιοπρεπώς το πισι μου... Αλλά στην αποστολή που βγαίνεις πλέον απ΄το βουνό/σκάφος, αρχίζεις να τρέχεις για να βγεις απ' την παγωμένη σφαίρα, βρίσκεις τους τελευταίους και για να ξεφύγεις παίρνεις και οδηγάς ένα VTOL, ρίχνεις πρώτα μερικά ιπτάμενα και μετά περνάς από ένα σημείο όπου βλέπεις δεξιά σου τη σφαίρα να μεγαλώνει. Εκεί με το που πάω να προχωρήσω και να ακολουθήσω τους άλλους, μόλις προχωράω λίγο αρχίζω να χάνω ύψος χωρίς να ακούει καλά καν τα χειριστήρια. Έστω κι αν πέσει στο έδαφος χωρίς να καταστραφεί, κάτι με τραβάει προς τα πίσω μέσα στη σφαίρα και σε λίγο έχει καταστραφεί το σκάφος μου. Ακόμα κι όταν έκανα load προηγούμενο save, δεν μπόρεσα να το περάσω... Καμμιά ιδέα; Δεν ξέρω καν αν ο φίλος αναφέρεται στο ίδιο σημείο που εννοώ εγώ, αλλά έχω αφήσει το παιχνίδι πριν από το format σε ένα σκοτεινό χώρο (με κρυστάλλους ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων) μέσα στο βουνό όπου υποτίθεται ότι κάτι σα να κολυμπάω στο κενό (gravity loss?) και όλο σκοτώνω και κάνα ιπτάμενο και κάτι τέτοιο... Το θέμα είναι ότι δεν ξέρω πως να βγω από κει (όχι ότι έκανα τρελές προσπάθειες, δύο φορές το έπαιξα εκεί και μετά "σκούπα"), οπότε όταν το ξαναστήσω με τα saves ποιός θα μποορύσε να μου δώσε κανένα tip για το αδιέξοδο αυτό?...
scrooge Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2011 Συγνωμη η xigmatek αυτη ειναι η γνωστη εταιρια που φτιαχνει ψυκτρες; Αν ναι, απο που κ ως που αρχισε να φτιαχνει και mods? Weird
Psycho_Warhead Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2011 To όνομα του Moder είναι αυτό......Ψευδώνυμο.
Titanomaxos Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2011 Αυτές ειναι εκρήξεις... To PATCHaki παιδες καταστρέφει... Πολυ ομορφο! Ωρα να ξανατερματισω το Crysis ...
nemesiskp Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2011 Δεν ξέρω καν αν ο φίλος αναφέρεται στο ίδιο σημείο που εννοώ εγώ, αλλά έχω αφήσει το παιχνίδι πριν από το format σε ένα σκοτεινό χώρο (με κρυστάλλους ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων) μέσα στο βουνό όπου υποτίθεται ότι κάτι σα να κολυμπάω στο κενό (gravity loss?) και όλο σκοτώνω και κάνα ιπτάμενο και κάτι τέτοιο... Το θέμα είναι ότι δεν ξέρω πως να βγω από κει (όχι ότι έκανα τρελές προσπάθειες, δύο φορές το έπαιξα εκεί και μετά "σκούπα"), οπότε όταν το ξαναστήσω με τα saves ποιός θα μποορύσε να μου δώσε κανένα tip για το αδιέξοδο αυτό?... Αν καταλαβα και θυμαμαι καλα το σημειο που λες,μου φαινεται οτι απλα περιμενεις μεχρι να γινει κατι(δεν σου λεω τι γτ θα σε spoilerαρω).Περιμενε και προσπαθησε να μεινεις ζωντανος.
Navu Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2011 Αν καταλαβα και θυμαμαι καλα το σημειο που λες,μου φαινεται οτι απλα περιμενεις μεχρι να γινει κατι(δεν σου λεω τι γτ θα σε spoilerαρω).Περιμενε και προσπαθησε να μεινεις ζωντανος. Μπα, μη φοβάσαι δεν υπάρχει τέτοιος κίνδυνος... Ούτως ή άλλως αυτά τα παιχνίδια μόνο τουφεκίδι έχουν, δεν πρόκειται να χαλάσεις τίποτα. Μωρέ, ζωντανός μένω και άνετα, αλλά δε βγάζω και νόημα στα σκοτάδια. Anyway, όταν ξαναμπώ στο παιχνίδι θα επανέλθω. Thanx for the tip!
Stavrakas13 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2011 http://www.youtube.com/watch?v=ixuuAPhpBss ο τυπας εφτιαξε dubstep με την nano voice
liakjim Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Αντε μετα απο 4χρονια επεσε το καστρο. Μπορει να χρειαζονται 2 Χ 6990 (και τον υποσταθμο της ΔΕΗ αγκαλια) , αλλα ειδαμε τα 60Fps σε 2560Χ1600 , very high , 4XAA : πηγη : http://www.tomshardware.com/reviews/radeon-hd-6990-antilles-crossfire,2878-14.html
outlaw star Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 κακό scaling στο crossfire (μάλλον οφείλεται σε πρώιμους drivers..) εκτός απο το πλουτώνιο που απαιτείται για να λειτουργούν χρειάζονται και 1400 ευρώ μόνο για τις κάρτες
FarCry Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 http://www.youtube.com/watch?v=3IBQNWXA2m0&feature=player_detailpage
Προτεινόμενες αναρτήσεις