Προς το περιεχόμενο

Crysis

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν θα έλεγα ότι σέρνεται με την 5970 όπως βλέπεις και στο video (πολλοί θα ζήλευαν το minimum framerate τους να ήταν 46... δεν είναι τυχαίο που σου μίλησα για TriSLI με 280GTX). Θέλουν RAW power τα Very High settings, απλά τα πράγματα ;). Αν δεν τραβάνε οι κάρτες ή αν κάποιος νομίζει ότι δεν αξίζει το performance hit, πολύ απλά επεμβαίνει για να τα συνδυάσει ιδανικά. Θα το ξαναπώ, με τέτοιο LOD και όλα τα εφέ, δεν νοείται να περίμενετε να τρέχει νεράκι έτσι απλά (μάλλον ακόμα δεν το έχετε καταλάβει :P)!

PS: GTX480 παίζει περίπου στα πλαίσια της GTX295 (performance κοινώς ανάλογο με αυτό που είχες πριν ένα χρόνο)... και ξέρουμε ότι έφαγε ήττα η Nvidia σε αυτή την γενιά, καθώς επίσης ξέρουμε ότι ετοιμάζεται και η dual-GPU κάρτα.

******Edit: Τα σχεδιαγράμματα που λέγαμε (OK, έκανα λάθος στο minimum framerate, ήταν 47. Χάλια μαύρα δηλαδή μιας και όλα τα υπόλοιπα games δεν έχουν κανένα framedrop :P):

1920m.jpg

1920a.jpg

Επεξ/σία από john2gr
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Heatspreader αυτο που σε ξενερωνει εσενα ειναι αυτο που γουσταρουν οι αλλοι , δηλαδη την ελευθερια που δινει στους δημιουργους και τους χρηστες ενα PC. Εγω το οτι μπορω να πειραξω ενα game οπως και οτι συνεχιζει να υποστηριζεται με patches , mods , addons το θεωρω μεγαλο +.

Το ολο θεμα με το postaρισμα το ελεγα φυσικα μεταξυ σοβαρου και αστειου.

Δεν καταλαβαινω γιατι να επιλεξεις pc αντι μιας consolας αν ολα αυτα σε αφηνουν αδιαφορο σημερα που οι consoles εχουν κανονικα Online gaming. Τα picia ειναι και πολυ ακριβοτερα..

Εμενα δεν με χαλασε που εβλεπα γραφικα τετοιας ποιοτητας για εκεινη την εποχη ομαλα χωρις να εχω σκασει 2000 euro σε hardware και ας καθησα να ασχοληθω λιγο παραπανω :D

Edit: αυτα τωρα τα ειδα σε σε πιανω καλυτερα :D

CPU:[email protected] | Cooling: Custom Watercooling| Mobo:Asus Rampage Formula X48 | RAM:Mushkin RedLine2x2GB 1000MHz 5-5-5-15 2T (4:5) | VGA:EVGA GTX295 | Sound:Creative X-fi Platinum - Logitech Z5500 | HDD:RaptorX150GB - 2xSamsung500GB

Optical Drive: Samsung DVD-RW | PSU:Enermax Galaxy1000W DXX | Case:Silverstone TJ07Black | Monitor&TV:Samsung24"SyncMaster 245b Plus & Samsung 40"40M86 | UPS:APC RS1500 |

Mπορεις να περνας εβδομαδες για να κερδισει το pc 30 mhz σταθερα αλλα δεν θελεις να ανοιξεις ενα .txt ...? Επειδη το clocking communiny το ξερω πολυ καλα ξερω τι ξενερα επεσε οταν βγηκε το crysis οι clockers ειχαν σκασει 2500 μηχανημα και αλλα 500 ευρω ψυξη , ετρωγαν την ξενερα της ζωης τους με 15 fps Και βγαιναν και κραζανε.

Tι διαφορα εχω εγω που πειραζω τo game με εσενα που πειραζεις το pc? Γιατι δεν απαιτεις η GPu να λειτουργει max απο το κουτι και την πειραζεις? Το ιδιο πραμα κανουμε (εγω πειραζω και τα games και το pc βασικα)

Επεξ/σία από alex_000
Δημοσ.

Εγω θα συμφωνησω με το οτι οταν παιρνω ενα παιχνιδι δεν θελω να κατσω και να ασχοληθω ΕΓΩ με κατι που επρεπε να ειχαν κανει εξαρχης οι Developers. Εξαλλου απο την στιγμη που υπαρχουν οι εντολες παει να πει πως εκεινοι τις εβαλαν αλλα δεν καθισαν να ασχοληθουν με το να φτιαξουν ενα πιο "βαθυ" μενου ωστε να τα ρυθμιζουμε απο εκει.

Τωρα μιλωντας για το Crysis εκει παει ενα βημα πιο μακρια το θεμα αφου η μηχανη του δεν ειχε δουλευτει οσο θα επρεπε με το αποτελεσμα να ειναι αυτο που βλεπουμε ακομα και σημερα, τελευταιας τεχνολογιας καρτες να μην μπορουν να το παιξουν στα 60FPS με ολα στο μαξ. Εν ολιγοις οχι μονο μας πασαραν μαπα μηχανη αλλα δεν μας εδωσαν και ενα μενου με οτι επιλογη υπηρχε διαθεσιμη ωστε να πειραματιστουμε.

Ελπιζω το 2 να διαφερει πολυ, κατι που δεν θα ξερουμε πριν την Beta.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Εγω θα συμφωνησω με το οτι οταν παιρνω ενα παιχνιδι δεν θελω να κατσω και να ασχοληθω ΕΓΩ με κατι που επρεπε να ειχαν κανει εξαρχης οι Developers. Εξαλλου απο την στιγμη που υπαρχουν οι εντολες παει να πει πως εκεινοι τις εβαλαν αλλα δεν καθισαν να ασχοληθουν με το να φτιαξουν ενα πιο "βαθυ" μενου ωστε να τα ρυθμιζουμε απο εκει.

Παίξε το με very high shaders και high τις υπόλοιπες επιλογές από το μενού. Και πάλι καλύτερο Image Quality θα έχεις από όλα τα υπόλοιπα διαθέσιμα παιχνίδια (και με καλύτερες επιδόσεις), χωρίς να χρειάζεται να παίζεις με τα .INI αρχεία.

Τωρα μιλωντας για το Crysis εκει παει ενα βημα πιο μακρια το θεμα αφου η μηχανη του δεν ειχε δουλευτει οσο θα επρεπε με το αποτελεσμα να ειναι αυτο που βλεπουμε ακομα και σημερα, τελευταιας τεχνολογιας καρτες να μην μπορουν να το παιξουν στα 60FPS με ολα στο μαξ. Εν ολιγοις οχι μονο μας πασαραν μαπα μηχανη αλλα δεν μας εδωσαν και ενα μενου με οτι επιλογη υπηρχε διαθεσιμη ωστε να πειραματιστουμε.

Ναι αμέ, είναι τόσο μάπα engine που κανένα παιχνίδι εδώ και περίπου τρία χρόνια δεν έχει καταφέρει να το ξεπεράσει στο θέμα των γραφικών. Το γεγονός δε ότι αγνοείτε του τι γίνεται render επί σκηνής και αρέσκεστε μονάχα στο <<Μα δεν με νοιάζει, πλήρωσα, άρα θέλω να τρέχει τέλεια>>, κάνει ακόμα πιο γελοία τα πράγματα. Και προσωπικά μου φαίνεται ότι απλά κλαίγεστε οι περισσότεροι γιατί δεν μπορείτε να εκπληρώσετε το καπρίτσιο σας, τύπου <<Τρέχω με όλα full το Χ παιχνίδι>>.

Mε high details στο Crysis έχετε καλύτερα γραφικά από όλα τα υπόλοιπα διαθέσιμα παιχνίδια αν καίγεστε τόσο για τα γραφικά και τις επιδόσεις. Φτάνει πια με την κλάψα, για όνομα!

PS: Αν δηλαδή στο Crysis2, τα Ultra-Super-Duper-Uber settings κυμαίνονται στα επίπεδα των High settings του Crysis... θα χαίρεστε που θα το τρέχετε maxed out; Γιατί έτσι θα υπάρχουν περιορισμοί που έχουν μπει επίτηδες και δεν μπορούν να αλλαχτούν, όπως σε τόσα άλλα παιχνίδια κοινώς (θα ξαναπώ το Call Of Juarez 2 που το LOD είναι για να κλαις και δεν υπάρχει κανένας τρόπος να το αλλάξεις.... αλλά so what, τρέχει maxed out με πολύ ωραίο framerate, άρα είναι super φάση :o)!

Επεξ/σία από john2gr
Δημοσ.
Και προσωπικά μου φαίνεται ότι απλά κλαίγεστε οι περισσότεροι γιατί δεν μπορείτε να εκπληρώσετε το καπρίτσιο σας, τύπου <<Τρέχω με όλα full το Χ παιχνίδι>>.

+1000000000

+1000000000

+1000000000

+1000000000

Δημοσ.

Εγω προσωπικα εχω περισσοτερο προβλημα με το ιδιο το παιχνιδι και το gameplay του παρα με τα visuals. Με αυτα εχω ενα θεμα μονο απο την ελειψη φαντασιας και σχεδιασμου καθως και του ανυπαρκτου "art". Δεν θα ειχα προβλημα αν ηταν "ρεαλιστικο" παιχνιδι αλλα απο τη στιγμη που μπηκαν οι σαρανταποδαρουσες μεσα τοτε εχω ενα γενικο θεμα.

Δημοσ.

Εγω σε αντιθεση με καποιους δεν θα κατσω να "καλοπιασω" καποια εταιρεια, δοξα τον θεο δεν εχω τετοια αναγκη.

Τωρα το οτι μια μηχανη δεν εχει δουλευτει αρκετα ειναι "λιγο" για καποιους ε για μενα δεν ειναι, τι να κανουμε τωρα.

Και Ναι επειδη πληρωνω, εγω, εσυ, αυτος, ο αλλος περιμενω κατι καλυτερο απο αυτο που εκαναν με το Crysis το οποιο το βελτιωσαν αρκετα με τα Patch που εβγαλαν μετα, κατι που δεν ειπωθηκε καν.

Δημοσ.
Δεν θα έλεγα ότι σέρνεται με την 5970 όπως βλέπεις και στο video (πολλοί θα ζήλευαν το minimum framerate τους να ήταν 46... δεν είναι τυχαίο που σου μίλησα για TriSLI με 280GTX).

Ακόμα και με TriSLI με 280GTX το παιχνίδι δεν παίζει όπως θα έπρεπε! Το βλέπεις και μόνος σου και το ποστάρεις κιόλας!

4,1+++GHZ ο i7 και TriSLI, με minimum FPS 47!!!

Είναι γνωστό επίσης ότι άλλα τα 47FPS Single GPU και άλλα τα 47FPS multi GPU. :o

Τα Average είναι γενικότερα πολύ καλά με TriSLI.

Αντίθετα με Dual SLI, το παιχνίδι σέρνεται!

Ελπίζω σε όλα τα παραπάνω τα φίλτρα να είναι στο max. 16AF + 16AA.

Θέλουν RAW power τα Very High settings, απλά τα πράγματα ;). Αν δεν τραβάνε οι κάρτες ή αν κάποιος νομίζει ότι δεν αξίζει το performance hit, πολύ απλά επεμβαίνει για να τα συνδυάσει ιδανικά. Θα το ξαναπώ, με τέτοιο LOD και όλα τα εφέ, δεν νοείται να περίμενετε να τρέχει νεράκι έτσι απλά (μάλλον ακόμα δεν το έχετε καταλάβει :P)!

Δεν ξέρω LOD, POD, FOD, ROD, ξέρω ότι το παιχνίδι έχει βγει 3 χρόνια τώρα και είναι το μόνο που θέλει TriSLI για να παίξει απλά, καλά.

Ξέρω ότι όλες οι αναβαθμίσεις γίνονται, μπας και παίξει το Crysis καλά, αλλά μάταια.

Δεν βγάζω τον εαυτό μου απ' έξω, την έχω πατήσει και εγώ με το Marketing του Crysis.

Πλέον έχω καταλάβει όμως ότι όλα αυτά γίνονται για να αναβαθμίζει ο κόσμος και να δίνει λεφτά στις nVidia και ATi.

PS: GTX480 παίζει περίπου στα πλαίσια της GTX295 (performance κοινώς ανάλογο με αυτό που είχες πριν ένα χρόνο)... και ξέρουμε ότι έφαγε ήττα η Nvidia σε αυτή την γενιά, καθώς επίσης ξέρουμε ότι ετοιμάζεται και η dual-GPU κάρτα.

Καλά, αυτό είναι άλλη ιστορία.

Φαντάσου, GTX480 ότι τελευταίο και καλύτερο από nVidia και είναι στα πλαίσια της GTX295! Κάρτας που ήθελα να τη δώσω για μία GTX280!

Θέλει και Dual GPU! Έλεος!

G80 που είσαι!?

******Edit: Τα σχεδιαγράμματα που λέγαμε (OK, έκανα λάθος στο minimum framerate, ήταν 47. Χάλια μαύρα δηλαδή μιας και όλα τα υπόλοιπα games δεν έχουν κανένα framedrop :P):

Δεν είπε κάποιος ότι δεν υπάρχουν και άλλα κακογραμμένα Games!

Για το Crysis κουβεντιάζουμε. Δεν νομίζω πάντως κάποιο παιχνίδι από αυτά που έχουν βγει φέτος να μη παίζουν νεράκι στα επόμενα 2-3 χρόνια.

Heatspreader αυτο που σε ξενερωνει εσενα ειναι αυτο που γουσταρουν οι αλλοι , δηλαδη την ελευθερια που δινει στους δημιουργους και τους χρηστες ενα PC. Εγω το οτι μπορω να πειραξω ενα game οπως και οτι συνεχιζει να υποστηριζεται με patches , mods , addons το θεωρω μεγαλο +.

Εμένα μπορεί να με ξενερώνει, εσένα μπορεί όχι, τον άλλον μπορεί να τον ξενερώνει, κάποιον άλλον πάλι να μην τον ξενερώνει.

Φαντάζομαι όμως ότι ο καθένας θα ήθελε το παιχνίδι να παίζει άψογα μετά από 3 χρόνια!!!!

Δεν καταλαβαινω γιατι να επιλεξεις pc αντι μιας consolας αν ολα αυτα σε αφηνουν αδιαφορο σημερα που οι consoles εχουν κανονικα Online gaming. Τα picia ειναι και πολυ ακριβοτερα..

Ποιος σου είπε ότι δεν έχω και κονσόλα? Έχω Playstation 3 και απολαμβάνω πολλά παιχνίδια εκεί.

Στο PC έχεις το μεγάλο πλεονέκτημα ότι παίζεις με ποντίκι στα FPS και παίζεις σε πολύ μεγαλύτερη ανάλυση.

Επίσης η κονσόλα δεν είναι πιο φθηνή. Βάλε ότι τα παιχνίδια τα αγοράζεις αυθεντικά, βάλε και για TV. Μία η άλλη είναι.

Εμενα δεν με χαλασε που εβλεπα γραφικα τετοιας ποιοτητας για εκεινη την εποχη ομαλα χωρις να εχω σκασει 2000 euro σε hardware και ας καθησα να ασχοληθω λιγο παραπανω :D

Θα μπορούσαν να το είχαν κάνει από μόνοι τους χωρίς να το πειράξεις όμως.

Το ότι κάποιος έχει την υπομονή ή την κ@υλα αν θες να το πειράξει, δεν το κάνει κανόνα, ότι τα παιχνίδια πρέπει να τα πειράξουμε για να παίξουν καλά.

Το παιχνίδι είναι για να παίζεις (Gameplay), αν θες να παίζεις τώρα με Frames Per Second, είναι άλλου είδους παιχνίδι. Καλό παιχνίδι και αυτό, αλλά άλλου είδους ξαναλέω.

Edit: αυτα τωρα τα ειδα σε σε πιανω καλυτερα :D

CPU:[email protected] | Cooling: Custom Watercooling| Mobo:Asus Rampage Formula X48 | RAM:Mushkin RedLine2x2GB 1000MHz 5-5-5-15 2T (4:5) | VGA:EVGA GTX295 | Sound:Creative X-fi Platinum - Logitech Z5500 | HDD:RaptorX150GB - 2xSamsung500GB

Optical Drive: Samsung DVD-RW | PSU:Enermax Galaxy1000W DXX | Case:Silverstone TJ07Black | Monitor&TV:Samsung24"SyncMaster 245b Plus & Samsung 40"40M86 | UPS:APC RS1500 |

Mπορεις να περνας εβδομαδες για να κερδισει το pc 30 mhz σταθερα αλλα δεν θελεις να ανοιξεις ενα .txt ...? Επειδη το clocking communiny το ξερω πολυ καλα ξερω τι ξενερα επεσε οταν βγηκε το crysis οι clockers ειχαν σκασει 2500 μηχανημα και αλλα 500 ευρω ψυξη , ετρωγαν την ξενερα της ζωης τους με 15 fps Και βγαιναν και κραζανε.

Tι διαφορα εχω εγω που πειραζω τo game με εσενα που πειραζεις το pc? Γιατι δεν απαιτεις η GPu να λειτουργει max απο το κουτι και την πειραζεις? Το ιδιο πραμα κανουμε (εγω πειραζω και τα games και το pc βασικα)

Ρωτάς εμένα?

Αν ρωτάς εμένα Overclock on First Boot φίλε μου.

Πιο παλιά, ναι το έψαχνα, μέχρι και μνήμες καλές έψαχνα να πάρω! Είχα πέσει στη λόμπα ότι οι μνήμες προσφέρουν επιδόσεις. Όχι μόνο εγώ, οι περισσότεροι!

Αν αλλάξω πλατφόρμα, πάλι θα ψαχτώ μέχρι να φτάσω σταθερότατα σε μία πιο πάνω από τη Stock συχνότητα και τίποτα παραπάνω. Να κυνηγάω βαθμούς στο 3Dmark? Να κοιτάω συνεχώς τα FPS? ΌΧΙ! Το πρώτο θα το έκανα αν ήμουν εκκατομυριούχος ή μου τα έδινε το Πλαίσιο για Promo.

Το δεύτερο δεν θέλω να σου κρύψω ότι αρκετές φορές το κάνω. Αποτέλεσμα? Χάνω κάποιες φορές την ουσία και ασχολούμαι με το PC σαν Hardware.

Το PC είναι για να με εξυπηρετεί και να τρέχει σωστά τα παιχνίδια που παίζω (Gameplay), imho.

Αυτό!

Θέλω να ρυθμίζω το Vsync από τα Options, όχι από txt αρχείο!

Θέλω να βλέπεις και τις δύο GPU χωρίς να πρέπει να πειράξω κάτι στο nHancer!

Παίξε το με very high shaders και high τις υπόλοιπες επιλογές από το μενού. Και πάλι καλύτερο Image Quality θα έχεις από όλα τα υπόλοιπα διαθέσιμα παιχνίδια (και με καλύτερες επιδόσεις), χωρίς να χρειάζεται να παίζεις με τα .INI αρχεία.

Ελπιζω το 2 να διαφερει πολυ, κατι που δεν θα ξερουμε πριν την Beta.

Το Menu στο έδωσαν. Με όλα στο High και όχι στο Very High, μια χαρά παίζει.

Το θέμα είναι ότι θα έπρεπε, τουλάχιστον με SLI να παίζει σωστά σε Very High και όλα τα φίλτρα στο Max!

Για ποιον λόγο? Για το γ@μώτο!

Ναι αμέ, είναι τόσο μάπα engine που κανένα παιχνίδι εδώ και περίπου τρία χρόνια δεν έχει καταφέρει να το ξεπεράσει στο θέμα των γραφικών. Το γεγονός δε ότι αγνοείτε του τι γίνεται render επί σκηνής και αρέσκεστε μονάχα στο <<Μα δεν με νοιάζει, πλήρωσα, άρα θέλω να τρέχει τέλεια>>, κάνει ακόμα πιο γελοία τα πράγματα. Και προσωπικά μου φαίνεται ότι απλά κλαίγεστε οι περισσότεροι γιατί δεν μπορείτε να εκπληρώσετε το καπρίτσιο σας, τύπου <<Τρέχω με όλα full το Χ παιχνίδι>>.

Mε high details στο Crysis έχετε καλύτερα γραφικά από όλα τα υπόλοιπα διαθέσιμα παιχνίδια αν καίγεστε τόσο για τα γραφικά και τις επιδόσεις. Φτάνει πια με την κλάψα, για όνομα!

Δεν με ενδιαφέρει τι Render γίνεται. Τα γραφικά που βλέπω γενικότερα σαν οπτικό αποτέλεσμα δεν δικαιολογώ, ότι δεν μπορούν να τρέξουν έστω σε SLI και i7.

Μάλιστα το ότι επεξεργάζεται πολύ πράμα και το παράδειγμα που χρησιμοποιείς, μου θυμίζει μερικούς progressive-αδες Metal-άδες που λένε πω τι παίζει ο τυπάς!? Παπάδες παίζει, αλλά το τελικό μουσικό αποτέλεσμα είναι μία μ@λ@κία.

Φυσικά στο Crysis δεν είναι μ@λ@κία το τελικό αποτέλεσμα, αλλά ξαναλέω δεν είναι αυτό που να το κάνει να μη παίζει σωστά.

Αν τώρα θέλετε να μιλάμε με φράσεις φτάνει πια με τη κλάψα, κλπ, υπάρχει και η απάντηση, φτάνει πια να είστε θύματα και ξυπνάτε.

PS: Αν δηλαδή στο Crysis2, τα Ultra-Super-Duper-Uber settings κυμαίνονται στα επίπεδα των High settings του Crysis... θα χαίρεστε που θα το τρέχετε maxed out;

Θα το προτιμώ.

Ωστόσο όμως και να μη παίζει, θα έχω την απαίτηση, να παίζει σε 2-3 χρόνια με όλα Full! (Πραγματικά Full και όχι πετσοκομμένα όπως εννοείς εσύ στο παράδειγμα σου).

Γιατί έτσι θα υπάρχουν περιορισμοί που έχουν μπει επίτηδες και δεν μπορούν να αλλαχτούν, όπως σε τόσα άλλα παιχνίδια κοινώς (θα ξαναπώ το Call Of Juarez 2 που το LOD είναι για να κλαις και δεν υπάρχει κανένας τρόπος να το αλλάξεις.... αλλά so what, τρέχει maxed out με πολύ ωραίο framerate, άρα είναι super φάση :o)!

Δεν μπορώ να πω ότι γούσταρα πολύ τα γραφικά του COJ.

Να μου πεις για το Mirrors Edge, ok...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Δεν ξέρω LOD, POD, FOD, ROD, ξέρω ότι το παιχνίδι έχει βγει 3 χρόνια τώρα και είναι το μόνο που θέλει TriSLI για να παίξει απλά, καλά.

Ξέρω ότι όλες οι αναβαθμίσεις γίνονται, μπας και παίξει το Crysis καλά, αλλά μάταια.

Δεν βγάζω τον εαυτό μου απ' έξω, την έχω πατήσει και εγώ με το Marketing του Crysis.

Πλέον έχω καταλάβει όμως ότι όλα αυτά γίνονται για να αναβαθμίζει ο κόσμος και να δίνει λεφτά στις nVidia και ATi.

Ένα παιχνίδι είναι το Crysis, ένα άλλο το ArmA2, ένα άλλο το STALKER: Call Of Pripyat, ένα άλλο το Metro 2033, οι bench-άδες θα έχουν το 3D Mark 2011 σε λίγο κλπ κλπ. Σιγά μην αναβαθμίζει ο κόσμος μόνο για το Crysis :P. Επίσης, όταν δεν ξέρεις τι είναι το POM, το SSAO, το LOD, τα περάσματα από HDR+normal maps στις υπάρχουσες επιφάνειες και εκφέρεις άποψη, βγαίνεις φάουλ εντελώς. Κι αυτό γιατί δεν ξέρεις τι performance hit έχει μια τόσο φαινομενικά "απλή" επιλογή. Είναι σαν να μου λες ότι βρήκες κάτι που λέγεται FSAA και το έβαλες στο τέρμα στο Metro 2033 (ή στο Χ-Ψ παιχνίδι) και επειδή σέρνεται στα 20-30fps, φταίει το παιχνίδι ή η game engine. Όχι, δεν φταίνε αυτά. Φταις εσύ που έβαλες (εν αγνοία σου βεβαίως) να έχεις 16xQAA σε 1920χ1080

Δεν νομίζω πάντως κάποιο παιχνίδι από αυτά που έχουν βγει φέτος να μη παίζουν νεράκι στα επόμενα 2-3 χρόνια.

Από την στιγμή που έχουν πολύ κατώτερα γραφικά, θα έπρεπε ήδη να τρέχουν νεράκι!

Θα μπορούσαν να το είχαν κάνει από μόνοι τους χωρίς να το πειράξεις όμως.

Σιγά μην έβαζαν επιλεκτικές επιλογές για το Very High. Very High είναι περίπου το μέγιστο που πάει για rendering η συγκεκριμένη version με τα vanilla χαρακτηριστικά της (μπορείς να το γονατίσεις κι άλλο βέβαια από τα .INI αρχεία, αλλά δεν έχουν σημασία τα unplayable settings σε βαθμό μονοψήφιων fps).

Το Menu στο έδωσαν. Με όλα στο High και όχι στο Very High, μια χαρά παίζει.

Το θέμα είναι ότι θα έπρεπε, τουλάχιστον με SLI να παίζει σωστά σε Very High και όλα τα φίλτρα στο Max!

Για ποιον λόγο? Για το γ@μώτο!

Δεν έχει γ@μώτο όταν έχει τόση δουλειά να κάνει η κάρτα γραφικών. Είναι σαν να μου λες ότι το Alan Wake πρέπει να τρέχει σε 1080p με 60fps στο X360 για το γ@μώτο που το έφτιαχναν τόσα χρόνια. Βλέπεις πόσο άκυρο είναι;

Δεν με ενδιαφέρει τι Render γίνεται. Τα γραφικά που βλέπω γενικότερα σαν οπτικό αποτέλεσμα δεν δικαιολογώ, ότι δεν μπορούν να τρέξουν έστω σε SLI και i7.

Μάλιστα το ότι επεξεργάζεται πολύ πράμα και το παράδειγμα που χρησιμοποιείς, μου θυμίζει μερικούς progressive-αδες Metal-άδες που λένε πω τι παίζει ο τυπάς!? Παπάδες παίζει, αλλά το τελικό μουσικό αποτέλεσμα είναι μία μ@λ@κία.

Στο παράδειγμά σου, η άποψή σου μου θυμίζει όλα τα γκομενάκια που λένε τι θεΙκό κομμάτι είναι το In & Out Of Love του Armin και όταν ακούσουν ένα ομολογουμένως καλύτερο trance κομμάτι από τον Adam White (πχ) να το πουν μ@λακία, επειδή δεν το άκουσαν στο club της γειτονιάς τους ;). Και η δικαιολόγηση του ότι είναι μαλακία σε κάνει να πεθαίνεις στο γέλιο και φτάνει επίπεδα τραγικά, όπως ότι δεν έχει λόγια τάχα μου (ναι αμέ. Κοινώς κι η κλασική μουσική που δεν έχει λόγια... είναι μάπα :P). Αν γνωρίζεις κάτι, εκφέρεις άποψη. Αν δεν γνωρίζεις, ε πολύ απλά δεν παίρνει τον Χ-Ψ να πετάξει κάτι!

Φυσικά στο Crysis δεν είναι μ@λ@κία το τελικό αποτέλεσμα, αλλά ξαναλέω δεν είναι αυτό που να το κάνει να μη παίζει σωστά.

Κι όμως, αυτό είναι. Πχ, στα High settings το LOD (LOD = επίπεδο λεπτομέρειας των αντικειμένων, όσο μεγαλύτερο LOD, τόσο περισσότερα αντικείμενα γίνονται πλήρως render και έτσι δεν βλέπεις να αλλάζουν λεπτομέρεια όσο τα πλησιάζεις) είναι περιορισμένο που σημαίνει λιγότερα πολύγωνα -> λιγότερος φόρτος στην κάρτα -> καλύτερες επιδόσεις.

Αν τώρα θέλετε να μιλάμε με φράσεις φτάνει πια με τη κλάψα, κλπ, υπάρχει και η απάντηση, φτάνει πια να είστε θύματα και ξυπνάτε.

Θα το προτιμώ.

Ωστόσο όμως και να μη παίζει, θα έχω την απαίτηση, να παίζει σε 2-3 χρόνια με όλα Full! (Πραγματικά Full και όχι πετσοκομμένα όπως εννοείς εσύ στο παράδειγμα σου).

Δίνεις μόνο σου την απάντηση. Παίξε το στα High και είσαι κομπλέ λοιπόν ;). Και η πλάκα είναι ότι και στα High settings, τα γραφικά είναι εντυπωσιακά (φαντάσου τι θα λέγατε αν ήταν τίποτα Killzone2 δηλαδή... δεν ξεχνάω Phil λέμε τις ρουκέτες σου με το pre-rendered :P). Τώρα το <<Θέλω να τρέχει με full για το γ@μώτο>> είναι απλά παιδιαρίσματα, κολλήματα και γενικώς αστεία πράγματα.

Επεξ/σία από john2gr
Δημοσ.

Απορώ γιατί το παλεύεται ακόμα, αν το παιχνίδι έβγαινε σήμερα (η και "αύριο" ακόμα) θα έβγαζε κάνεις άχνα για το βάρος του ; θα λέγαμε πως έχουμε να κάνουμε με άλλο ενα βαρύ παιχνίδι που τουλάχιστο το αξίζει (βλέπε Metro) Ε ναι , το crysis ήρθε για να μείνει στο TOP του βάρους αλλά και της γραφικής αποκορύφωσις, από την ημέρα που κυκλοφόρησε και για τα επομενα 4-5 δε ξερω και εγω ποσα χρονια θα είναι ακόμα... Γαμώτο ξε γαμώτο δεν έχει! και σήμερα να έβγαινε πρώτα "ουαου!" θα λέγαμε και μετά "αχ βαχ!" είναι τόσο απλό :o

Δημοσ.

ActiveX,αν εβγαινε τωρα δεν θα το λεγες βαρυ διοτι παιζεται ακομα και με φιλτρα(+mods) σε αντιθεση με το Metro που αν βαλεις 4χMSAA γονατιζουν τα παντα ;)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...