john2gr Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 Νέο POM για την άμμο (High Res Foliage beta) Dynamic Model Deformation This is just a proof of concept for the CryENGINE 2 i'm currently working on. Actually it adds a procedural deformation feature for all entities with an actual mesh. It's not shader based and it doesn't use the CryENGINE 3 approach with activating cloth physics for a short amount of time, which should be a better approach though. It's simple C++, but at least it looks pretty good for a basic proove of concept, nothing special... just the CryENGINE [ame]http://www.youtube.com/watch?v=eRjLEitHZhY[/ame]
john2gr Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Εντάξει, δεν παλεύονται τα παλικάρια λέμε!!!!!! real-time bokeh depth of field with custom shapes - shader test in Cryengine2 and forest environment for the movie "Raining Fire"
Heatspreader Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 @john2gr Βάζεις βάζεις βάζεις, βάζε και ένα link που τα βρίσκουμε και πως τα εγκαθιστούμε όλα αυτά!
Psycho_Warhead Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Ταινια Crysis,Achieved with CryEngine 2
john2gr Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 Ρε τι κάνουν τα παλικάρια! Originally posted by CAVELetA Cave Automatic Virtual Environment (CAVE), is an implementation of a virtual reality system consisting of a closed room where video projectors are directed to two or more of its walls, creating an impression of being “inside” the virtual environment. We are working on a CAVE system named Cryengine automatic Virtual Environment (CryVE) based on the game engine CryEngine2 and Crysis Wars. Taking inspiration in existing applications like CAVEUT, we are developing an improved, low-cost CAVE system using the CryEngine2. The CryVE software implementation consists of three components: a game modification (mod), a game flowgraph and a modified multiplayer map (the Niveus medieval map by Andrew Hasko). Put this three things together and you have a running, low-cost CAVE. Screenshots Here are some screenshots of the flowgraph and the CAVE: Physical CAVE construction Flowgraph People inside the CAVE Videos Here is a short video of the design case where we used the prototype implementation of CryVE. Notice that this is a "vision", that is, not all of the components shown in the video are actually implemented, but you get an idea of what could/will be done ) More information about this demonstrator can be found HERE. Νέο teaser από το επερχόμενο High Res Foliage Mod PS: Τόσο το Lost World Returns, όσο και το CryRecon είναι πλέον νεκρά :cry:
john2gr Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Something every Crymodder dreads. The failure of a hard-drive or external hard-drive and loosing all their work. Today, by the looks of it, my external hard-drive has failed. I've tried taking it apart and pluging the actual hard-drive directly into my motherboard. But a no go. This means I've lost every single texture file I was working on for this project. All 40Gb *If I remember correctly* Mods, or Admins Please do not close this thread until I pronounce it officially dead and gone. I'll look into ressurecting the data on my external hard-drive, no matter the cost factor. I had lots of valuable work on there, and things I really still need. Πούτσες μπλε σε ροζ βαζάκια να πούμε. Όταν ακούω τέτοιες λακαμιές, δεν αντέχω. ΟΚ, έχεις τον εξωτερικό για back-up. Τον εσωτερικό τι τον έχεις, μόνο για τις τσόντες; Τον πούλο προφανώς και για το High Resolution Foliage
alex_000 Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 (επεξεργασμένο) Για το crysis παιζανε mods και tweaks που καναν την διαφορα high-very high πολυ μικρη με DX 9 με το frame rate του "high" η ακομα καλυτερο Το ειχα παιξει με P4 o/c στα 3100 , 8800gt και 4gb ram , λιγο πανω απο το mid συστημα για την εποχη και ετρεχε 30 fps+ με γραφικα ισαξια του very high αλλα ειχα περασει 4-6 ωρες tweaking μεχρι εκεινο το σημειο. Οι απαιτησεις ηταν τραγικες για οσους θελανε απλα να το βαλουν VH Και να παιξουνε , οτι συστημα και να ειχες δεν επαιζε σωστα ετσι, το DX10 μονο εριχνε τα FPS κατα 50% εγω οταν εβαζα VH απο την μανα δεν εβλεπα πανω απο 10 fps. Tωρα αν μου πει καποιος "ε τι θα περασω 2-5 ωρες tweaking για να πεξω ενα game;" ΜΠΙΙΙΙΙΙΙΙΠ καηκες περνας 2-3 ωρες να ποσταρεις γιαυτο οποτε ναι Επεξ/σία 23 Μαΐου 2010 από alex_000
john2gr Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 (επεξεργασμένο) Ο χάρτης ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΙ. Απλά δείχνει μερικές από τις δυνατότητες της CryEngine2 (15-26fps με μια 4870) http://crymod.com/thread.php?threadid=62279 Επεξ/σία 25 Μαΐου 2010 από john2gr
sozz Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 γιατι εμενα μου φενεται οτι η cryengine 2 θα ειναι καλυτερη απο την 3
Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Super Moderators Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 μα τα παναγίδια βόδια..
pappous_soulis Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Ο χάρτης ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΙ. Απλά δείχνει μερικές από τις δυνατότητες της CryEngine2 (15-26fps με μια 4870) http://crymod.com/thread.php?threadid=62279 Φαντάστηκα τώρα πως θα ήταν ένα παιχνίδι Zelda ή Elder Scrolls με την CryEngine 2. Ντάξει, μου'ρχετε να βάλω τα κλάματα...
_BASSstarlet_ Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Εγώ βλέπω καμπύλες που προσπαθούν να σχηματιστούν από ευθείες. Όπως στον spectrum δλδ!
Heatspreader Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Το ότι οι απαιτήσεις παιχνιδιών έχουν υπερβεί τις αντίστοιχες του Crysis και το ότι κανένα δεν έχει καταφέρει να το ξεπεράσει, θα έπρεπε να σου δείχνει πόσο καλογραμμένο είναι (και συνάμα, πόσο κακογραμμένα είναι τα περισσότερα) . Φυσικά και υπάρχουν και άλλα κακογραμμένα παιχνίδια, δεν είναι μόνο το Crysis. Σίγουρα υπάρχουν σημεία όπου μπορείς να κερδίσεις frames και εδώ ακριβώς έρχεται η δυνατότητα επιλογής και παραμετροποίησης από τα .INI αρχεία (ένα ατού ή μάλλον, μια απαίτηση των PC gamers εδώ και χρόνια, είναι η δυνατότητα της πλήρους παραμετροποίησης των γραφικών. Για το crysis παιζανε mods και tweaks που καναν την διαφορα high-very high πολυ μικρη με DX 9 με το frame rate του "high" η ακομα καλυτερο Το ειχα παιξει με P4 o/c στα 3100 , 8800gt και 4gb ram , λιγο πανω απο το mid συστημα για την εποχη και ετρεχε 30 fps+ με γραφικα ισαξια του very high αλλα ειχα περασει 4-6 ωρες tweaking μεχρι εκεινο το σημειο. Οι απαιτησεις ηταν τραγικες για οσους θελανε απλα να το βαλουν VH Και να παιξουνε , οτι συστημα και να ειχες δεν επαιζε σωστα ετσι, το DX10 μονο εριχνε τα FPS κατα 50% εγω οταν εβαζα VH απο την μανα δεν εβλεπα πανω απο 10 fps. Είμαι PC Gamer εδώ και χρόνια και όταν πρέπει να ρυθμίσω έστω και το V-Sync από κάποιο txt αρχείο ξενερώνω. Μέχρι και αυθεντικά τα αγοράζω γιατί πλέον δεν θέλουν ένα Copy/Paste το Cr@ck, χρειάζονται Installers και ένα σωρό μόντες και αν θα παίξουν στο τέλος. Ένα παιχνίδι, ένα Hardware, ακόμα και ένα αυτοκίνητο ή μηχανή τα κρίνεις και τα αξιολογείς γι' αυτά που σου προσφέρουν, όπως βγαίνουν από την εταιρία. Το αν θέλει να τα πειράξει κάποιος για να αποδίδουν καλύτερα είναι άλλη ιστορία. Αχχχ μονο ο John νιωθει οτι το Crysis ηταν μια χαρα...... Αφού εσύ μου στέλνεις τα Benches με το Crysis με τις κάρτες της τελευταίας γενιάς να σέρνονται! Tωρα αν μου πει καποιος "ε τι θα περασω 2-5 ωρες tweaking για να πεξω ενα game;" ΜΠΙΙΙΙΙΙΙΙΠ καηκες περνας 2-3 ωρες να ποσταρεις γιαυτο οποτε ναι Δεν είναι θέμα ότι βαριέμαι, ή ότι δεν ξέρω να το πειράξω, απλά δεν θέλω. Τι μου προσφέρει? Αυτό μου προσφέρει. Τι είναι αυτό που μου προσφέρει? Μία πατάτα! Ε, δεν κάθομαι να ασχοληθώ. Από την άλλη αν το πάρουμε ότι θέλει χρόνο, sorry, αλλά δεν στέκει ότι κάποιος τρώει χρόνο στο Forum και όχι στο παιχνίδι. Άλλος μπορεί να τρώει χρόνο στο μπιλιάρδο, κάνει απαραίτητη προυπόθεση ότι τρώει χρόνο να πειράζει κάποιο παιχνίδι. Και για να μιλάμε με στοιχεία, ε του π@ύστη! Με τις τελευταίος κάρτες γραφικών και το παιχνίδι ακόμα σέρνεται! [ame=http://www.youtube.com/watch?v=SlEA8E9NomM]Crysis[/ame] [ame=http://www.youtube.com/watch?v=qsrbHMr31S8]Crysis[/ame]
Προτεινόμενες αναρτήσεις