Προς το περιεχόμενο

Crysis

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Δηλαδή αν δε του το'λεγες δε θα του πέρναγε απ'το μυαλό?

Καλά στραβοί είναι? :rolleyes:

Δεν το είχε καθόλου στα σχέδια μιας και το concept είναι στα φυτά κι όχι γενικώς στα αντικείμενα :P

Δημοσ.

καλησπερα παιδια.εχω ενα προβλημα με το εν λογω παιχνιδι . στα windows 7 μου εχουν πει προκειμενου να παιζει σωστα πρεπει να το παιζεις με directx9 και οχι 10 οπως ειναι προ-ρυθμισμενο.με ποιο τροπο θα το τρεξω με το 9?πειτε μου λιγο αναλυτικα αν μπορειτε διοτι δεν ειμαι πολυ σχετικος γενικα με τα pc.ευχαριστω εκ των προτερων.

Δημοσ.
καλησπερα παιδια.εχω ενα προβλημα με το εν λογω παιχνιδι . στα windows 7 μου εχουν πει προκειμενου να παιζει σωστα πρεπει να το παιζεις με directx9 και οχι 10 οπως ειναι προ-ρυθμισμενο.με ποιο τροπο θα το τρεξω με το 9?πειτε μου λιγο αναλυτικα αν μπορειτε διοτι δεν ειμαι πολυ σχετικος γενικα με τα pc.ευχαριστω εκ των προτερων.

Start - Games -δεξι κλικ στο εικονιδιο Crysis - Play Dx9 ;)

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ragdolls: no more slipperiness

Now before you jump to the conclusion that this mod is illegal or interacts with ragdolls, it's not and it doesn't.

You know how when you'd kill someone and they'd slide down the rocky or grassy hill they're on like ice? Or when you'd pick up and throw someone to the ground they'd slide like 30 feet in front of you without rolling at all? In my mod here, all that is fixed. Ragdolls now properly roll down hills and have proper friction so they don't slide at all.

Another feature this mod has is when Nomad gets hit, he has almost three times as many "injured" sounds than he had before.

This will soon be in the Crymod Database, but while it's being activated, you can download it at the bottom of this post.

http://www.crymod.com/thread.php?threadid=60572&sid=04d520f693bfbe76d86ddd0626785045

Δημοσ.

Παιδιά διάβασα αυτό το άρθρο και αποφάσισα να το ξαναδοκιμάσω. Να σημειώσω ότι την πρώτη φορά το έτρεξα στον φορητό της υπογραφής μου ενώ τώρα θα το δοκιμάσω στον σταθερό της υπογραφής. Τι mods θα λέγατε να δοκιμάσω, να μείνω σ' αυτούς που προτείνει το άρθρο ή έχουν βγει και καλύτερα; Επίσης με ενδιαφέρουν και total conversions του παιχνιδιού. Κάθε πρόταση καλοδεχούμενη.

Δημοσ.

Τα Extreme Quality και Natural Mod μπορείς να τα προσπεράσεις και να πας στο Reli2 (η ειδική έκδοση που έχω κάνει Post στην σελίδα 470).

Το FXMOD παραμένει super-SOS.

Και πιστεύω ότι θα είναι καλύτερο να περιμένεις λίγο, μέχρι να βγει το High Res Foliage.

Να ξέρεις ότι με τα παραπάνω Mods θα έχεις performance hit έτσι. Μην περιμένεις με την 4870 να είσαι εντελώς smooth!

Δημοσ.

Εγώ το έχω πει όταν είμαι υπό την επήρεια του ύπνου να μην post-άρω, δεν με ακούει κανείς όμως μου φαίνεται :lol: :lol:

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...