Προς το περιεχόμενο

Crysis

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το High-ress foliage το ειδα και στο crymod και τα σπαει ;)

edit:Οντως τρεχει καλυτερα απο το πρωτο RELI 2 και το οπτικο αποτελεσμα ειναι καλυτερο nice

Επεξ/σία από Psycho_Warhead
  • Απαντ. 5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Να γιατί λέμε εδώ και καιρό ότι έχουν ιδιαίτερη σημασία τα textures ;). Τα βράχια μόνο να διορθώσει και θα μιλάμε για ασύληπτο IQ

screenshot0291m.jpg

Δημοσ.

για σασ παιδια .λοιπον εχω το crysis το 1 και το 2 και εχω το εξησ προβλημα:οταν κανει loading την πιστα και μετα λεει press any key to continue μου κολαει εκει.μηπωσ ξερεται τι γινεται?ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Δημοσ.
για σασ παιδια .λοιπον εχω το crysis το 1 και το 2 και εχω το εξησ προβλημα:οταν κανει loading την πιστα και μετα λεει press any key to continue μου κολαει εκει.μηπωσ ξερεται τι γινεται?ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Ωστε εχεις κ το 2 ε? ;) Προφανως εννοεις το Warhead. Αλλαξε driver. Κατεβασε απο εδώ , τον ποιο προσφατο.

Δημοσ.
τουσ εχς κατευασει μηπωσ φταιει που εχω windows7 ultimate?
ακριβως αυτο φταιει.ειχα ακριβως το ιδιο προβλημα οταν ειχα βαλει τα win7 . επισης στα (s)vista κολλαγε η τελευταια πιστα . στα xp δεν εχω κανενα προβλημα το παιχνιδι τρεχει κανονικοτατα ουτε κολληματα ουτε τιποτα....αθανατα xp ;)
Δημοσ.

Εγω με 7 χ64 ultimate , και φανταζομαι πολυς κοσμος, κανενα προβλημα. Δοκιμασε να κανεις δεξι κλικ στο εικονιδιο μεσα στο μενυ games και να το τρεξεις με directx 9.

Δημοσ.

δεν φταινε τα windows :shock:

εγω και στα vista και στα 7 μια χαρα το παιζω(το crysis :P )

ΥΓ 32 bit

Δημοσ.
Καιρός είναι να δούμε high-res υφές στα βράχια.

Πραγματικά το μοναδικό ψεγάδι στα γραφικά του.

Ξέρεις ποιος του πρότεινε να πειράξει τα βράχια έτσι; :P

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...