Προς το περιεχόμενο

Crysis

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Crysis Widet2 (πολύ ζόρικο map, φτάνει στα όρια ακόμα και τα high-end συστήματα)

Benchies από το PCGamesHardware => http://www.pcgameshardware.com/aid,704604/Crysis-Widet2-Map-with-High-End-benchmark-released/Practice/

Download Link => http://www.forum-3dcenter.org/vbulletin/showthread.php?t=476713

crysis-2010-02-07-23-13-44.jpg

crysis-2010-02-07-23-13-23.jpg

PS: Δεν ήταν αυτό το teaser :P

Δημοσ.

γιατί τα άλλα benches τι κάνουν δε τα ζορίζουν?:Pπάντως εντάξει το συγκεκριμένο οπτικά για μένα φαίνεται λες και έχεις τραβήξει φωτογραφία ,πραγματικά εντυπωσιακό

Δημοσ.

Δεν μου λέει κάτι αυτή η φωτογραφία. Φαίνονται κουνημένα όλα και σου δίνει τη ψευδαίσθηση του αληθινού.

Αυτό και σε παιχνίδια με άσχημα γραφικά, όπου κάνει Focus σε κάποιο συγκεκριμένο χαρακτήρα, το δευτερεύον θέμα φαίνεται θολό και ρεαλιστικό... θα το έχετε δει σε πολλά παιχνίδια κάτι τέτοιο.

Δημοσ.

Δεν το γνωρίζω αλλά θέλω να πιστεύω πως εσκεμμένα είναι έτσι η φωτογραφία και θα είναι δυνατόν να δεις αυτά που απεικονίζει χωρίς να ζαλιστείς. Γενικά ούτε εγώ είμαι fan του blur effect.

Δημοσ.

Από το DX10 motion object blur είναι αυτή η 'θολούρα' και την έχει και το κανονικό Crysis :o . FYI επίσης, πρόκειται για το καλύτερο motion object blur μέχρι σήμερα ;)

PS: Κατεβάστε το και τρέξτε το, σιγά μην είχε όρεξη ο modder μετά από τόση δουλειά να πάρει πόζα και να σας τραβάει εικόνες :P

Δημοσ.

Όχι ότι άσχημο, αλλά έχουμε δει και καλύτερες εικόνες από το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Αυτό που δεν μου αρέσει στο Crysis τόσο, είναι ότι μοιάζει σαν να είναι ζωγραφισμένο με πινέλο. Αποτελείται από πολύ μικρές κουκκίδες.

Δημοσ.
Όχι ότι άσχημο, αλλά έχουμε δει και καλύτερες εικόνες από το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Αυτό που δεν μου αρέσει στο Crysis τόσο, είναι ότι μοιάζει σαν να είναι ζωγραφισμένο με πινέλο. Αποτελείται από πολύ μικρές κουκκίδες.

Τα Pixels λες ; :P

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

ο developer παλια δεν ελεγε πως μια επιλογη γραφικων ultra high κτλ ειναι κλειδωμενη και θα ενεργοποιηθει αργοτερα? τι εγινε με αυτο το θεμα?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...