john2gr Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Ιδέα δεν έχω, δεν το έχω βάλει. Από τότε που πέρασα τα 7άρια δεν έχω βάλει το Crysis.
Psycho_Warhead Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Δεν εχεις εσυ το Crysis installed.....Wow man i am impressed.
john2gr Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 (επεξεργασμένο) Etherica Map released => http://crymod.com/filebase.php?fileid=4105 OpenOutcast teaser trailer (βασισμένο στο γνωστό σε όλους... Outcast ) Πως να παίξετε την νέα έκδοση του Extreme Quality Mod μέσω του CryEngine 2 editor;) Επεξ/σία 14 Ιανουαρίου 2010 από john2gr
Drop_Dead Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 Hello again. Εγκατεστησα σημερα το 2o sandbox editor του crysis. Εκανα διαφορα , βαρελια απο δω , εκρηξεις απο κει. Σε καποια φαση κατι παθαινει και μια γραμμη εμφανιζεται διαγωνια στην οθονη σαν να εχει σπασει η οθονη και κολλαει ασηστολα . Αμα πατησω ctrl+g που ειναι για να spawnαρω το κανει κανονικα αλλα αμα ξαναμπω σε editor mode παλι αυτη η γραμμη η σπασμενη. Εκανα 3 uninstall/install αλλα τιποτα :mad: Τι λετε εσεις ?
sozz Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 Hello again. Εγκατεστησα σημερα το 2o sandbox editor του crysis. Εκανα διαφορα , βαρελια απο δω , εκρηξεις απο κει. Σε καποια φαση κατι παθαινει και μια γραμμη εμφανιζεται διαγωνια στην οθονη σαν να εχει σπασει η οθονη και κολλαει ασηστολα . Αμα πατησω ctrl+g που ειναι για να spawnαρω το κανει κανονικα αλλα αμα ξαναμπω σε editor mode παλι αυτη η γραμμη η σπασμενη. Εκανα 3 uninstall/install αλλα τιποτα :mad: Τι λετε εσεις ? οτι εισαι γκαντεμης βασικα δεν ειναι για πολλα πολλα το editor και εγω ειχα κανει μια βλακεια και μια πιστα μου την διχνει πρασσινα τα παντα ακομα και οταν μπω στο παιχνιδι ΥΓδοκιμασε να ξαναπερασεις την πιστα απο το cd
Drop_Dead Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 Πω καταλαβα . Πιτα βλακεια editor Kαλα το οτι ειμαι γκαντεμης το ξερουμε Pff τιποτα δεν γινεται
xtonyx Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 εγω του λεω Μπραβο για την βοηθεια του..και εσυ το ιδιο επρεπε να εχεις κανει εφοσων σου οδινει την δυνατοτητα να σωσεις καποια χρηματα απο την τσεπη σου.η πειρατια σκοτωνει σωζει ομως τις τσεπες μας.ε και δεν εγινε και τιποτα που ζητησα ενα crack ελεος...να μην ξαναρωτησω τιποτα βρε
Psycho_Warhead Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 Το εβαλα σε spoiler μηπως και αλλα δεν...... Βασικα καλα εκανε και το σβησε γιατι το site ειναι για συζητησεις και περιεχει ΜΟΝΟ free software.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 xtonyx όταν έκανες register πάτησες ένα Yes I Agree για το policy του forum, οφείλεις να το τηρείς και αν δεν σου αρέσει κανείς δεν σε κρατάει, οι πόρτες είναι ανοιχτές και τα σκυλιά δεμένα...
Heatspreader Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 @xtonyx Πέρα από αυτό που λέει ο νομικός μας σύμβουλος Thresh, είναι γνωστό τώρα ότι σε Forums, αποφεύγουμε να ρωτάμε για Cracks και διάφορα τέτοια...
FarCry Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 @xtonyxΠέρα από αυτό που λέει ο νομικός μας σύμβουλος Thresh, τον μπαγασα...θελει να φαει τη δουλεια του paredwse
outlaw star Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 τον μπαγασα...θελει να φαει τη δουλεια του paredwse :lol:
xtonyx Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 xtonyx όταν έκανες register πάτησες ένα Yes I Agree για το policy του forum, οφείλεις να το τηρείς και αν δεν σου αρέσει κανείς δεν σε κρατάει, οι πόρτες είναι ανοιχτές και τα σκυλιά δεμένα... αν θα φυγω ειναι δικια μου υποθεση και οχι δικια σου μεγαλε.... ---------- Προσθήκη στις 15:12 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 15:10 ---------- @xtonyxΠέρα από αυτό που λέει ο νομικός μας σύμβουλος Thresh, είναι γνωστό τώρα ότι σε Forums, αποφεύγουμε να ρωτάμε για Cracks και διάφορα τέτοια... ναι συμφωνω αβιαστο λαθος ητανε και δεν θα ξαναγινει...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 δεν έγραψα κάπου να φύγεις, είπα ότι ΑΝ δεν σου αρέσει το policy υπάρχει και αυτή η επιλογή, προφανώς δικιά σου, δεν χρειάζεται να γράφω τα αυτονόητα...
chill Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 νομικός μας σύμβουλος Thresh Δεν είναι νομικός σύμβουλος, δεν είναι μπαμπινιώτης, δεν είναι......spammer, είναι ο ZuperThReSh
Προτεινόμενες αναρτήσεις