Προς το περιεχόμενο

Crysis

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

βασικα σε ενα τετοιο σε αφινει να μπεις γιατι δεν σου εχει κοδικο :mad:

λιγο που το ειδα ενταξει καλο ειναι

ας μεινω με το crysis :-D

• Απαντ. 5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αύριο ξεκινάει η beta του MechWarrior: Living Legends Beta ;)

After more than 3 years of blood, sweat and beers, of failure and success, of missed sleep and neglected personal hygiene, the time has finally come to share our work with the world. Yes, Wandering Samurai is proud to present MechWarrior: Living Legends and would like to invite the world to participate in our open beta program which will start on December 26th 2009.
Δημοσ.
Αύριο ξεκινάει η beta του MechWarrior: Living Legends Beta ;)

Ενδιαφέρον, γιατί ακόμη δεν είδα να έχουν βρει Publisher οι "επίσημοι" MW:Reboot developer :fear:

Δημοσ.

Crysis Extreme Quality V3.0.42

PS: Δεν λειτουργεί στο SP μέρος. Έχουν βγει 2 χάρτες που το υποστηρίζουν για MP. Κυρίως αυτό το mod μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως βάση για άλλα mods ή αν κάποιος φτιάξει MP χάρτες. Το θέμα μετά όμως είναι ποιοι servers θα το υποστηρίζουν. Παρόλα αυτά, μιλάμε για ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ δουλειά!

Δημοσ.

εντάξει καλά άντε γεια να πούμε τι γραφικά είναι αυτά!!!αυτό που μου κάνει τρομερή εντύπωση είναι το πόσο smooth πηγαίνει το παιχνίδι...σε τι μηχάνημα να έτρεχε άραγε....λογικά πρέπει να έχουν βελτιώσει και το κώδικα του παιχνιδιού

Δημοσ.
Crysis Extreme Quality V3.0.42

PS: Δεν λειτουργεί στο SP μέρος. Έχουν βγει 2 χάρτες που το υποστηρίζουν για MP. Κυρίως αυτό το mod μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως βάση για άλλα mods ή αν κάποιος φτιάξει MP χάρτες. Το θέμα μετά όμως είναι ποιοι servers θα το υποστηρίζουν. Παρόλα αυτά, μιλάμε για ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ δουλειά!

Οπότε δεν μπορεί να το εγκαταστήσει κάποιος και να παίξει έτσι?

Επειδή νομίζω ότι είναι λίγο μπερδεμένα τα πράγματα θα ήθελα κάποιος να μου πει, αυτή τη στιγμή πιο είναι το καλύτερο Mod ή όπως αλλιώς λέγεται όπου μπορώ να το βάλω και να τερματίσω το παιχνίδι από την αρχή μέχρι το τέλος με ότι καλύτερο μπορεί να δώσει το game, αλλά να είναι και playable.

Δημοσ.
Οπότε δεν μπορεί να το εγκαταστήσει κάποιος και να παίξει έτσι?

Επειδή νομίζω ότι είναι λίγο μπερδεμένα τα πράγματα θα ήθελα κάποιος να μου πει, αυτή τη στιγμή πιο είναι το καλύτερο Mod ή όπως αλλιώς λέγεται όπου μπορώ να το βάλω και να τερματίσω το παιχνίδι από την αρχή μέχρι το τέλος με ότι καλύτερο μπορεί να δώσει το game, αλλά να είναι και playable.

ενα καλο ειναι αυτο http://www.crymod.com/filebase.php?fileid=763 :o

Δημοσ.

Πραγματικά απίστευτο το παραπάνω video αν και θα ήθελα το να ξέρω σε τι σύστημα το έπαιξε.

Και μια ερώτηση σε αυτούς που ξέρουν από Crysis:

Σε σύστημα με 5850,η7,8GBRAM θα παίζει στα 1680x1050 στο enthusiast με αξιοπρεπή Frames Per Second?

Δημοσ.

Η Ram δεν παιζει μεγαλο ρολο, το συγκεκριμενο Game ειναι σιγουρα το πιο Heavy που υπαρχει μαζι με το GTA IV, κυριως CPU και GPU μετρανε.. αν θες τσεκαρε κανενα Benchmark της 5850.

Δημοσ.

...και όπως ανέφερα και αλλού:

“Με το Crysis θέλαμε να φτιάξουμε ένα παιχνίδι, το οποίο να μπορεί να το παίξει κάποιος μετά από δυο χρόνια σε hardware που ακόμα δεν έχει βγει και να φαίνεται σαν καινούριο παιχνίδι!”

Cevat Yerli, Crytek CEO

Δημοσ.
ενα καλο ειναι αυτο http://www.crymod.com/filebase.php?fileid=763 :o

Texture Pack? Περιλαμβάνει?

Edit: Μιλάμε ότι το Video φαίνεται πολύ καλό! Έχει Frame Rate σε Style Unreal!!!

Παρατήρησα όμως ότι χρειάζεται v sync... Ένα από τα πράγματα που με ψοφάει στα games είναι να απουσιάζει...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Texture Pack? Περιλαμβάνει?

Edit: Μιλάμε ότι το Video φαίνεται πολύ καλό! Έχει Frame Rate σε Style Unreal!!!

Παρατήρησα όμως ότι χρειάζεται v sync... Ένα από τα πράγματα που με ψοφάει στα games είναι να απουσιάζει...

αυτο δεν κοβει επιδοσεις v sync μονο οταν περνας τα 60hz στα παει εως 60 ;)

βασικα παει αναλογα με την οθονη οι ποιο πολλες 60 ειναι για αυτο το λεω :-)

αυτο το texture pack δεν το καταλαβα απλως το κατεβαζεις και κανεις install

Επεξ/σία από sozz
Δημοσ.
αυτο δεν κοβει απιδοσεις v sync μονο οταν περνας τα 60hz στα παει εως 60

Αν δεν κάνω λάθος όταν το έβαλα στο TV μου το Crysis με Vsync On, ήμουν στα 24FPS.

Δημοσ.
Η Ram δεν παιζει μεγαλο ρολο, το συγκεκριμενο Game ειναι σιγουρα το πιο Heavy που υπαρχει μαζι με το GTA IV, κυριως CPU και GPU μετρανε.. αν θες τσεκαρε κανενα Benchmark της 5850.
Τα περισσότερα που έχω κοίταξει με αυτήν την GPU δίνουν Average γύρω στα 30FPS και min στα 22FPS με 4xAA.

Να ξεχάσω δηλαδή high res textures και λοιπά καλούδια?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...