Προς το περιεχόμενο

Crysis

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Λέει αναλυτικά στο πρώτο post ;)

Eγώ μόνο αυτό βρήκα χρήσιμο :

To use, just extract the fraglib.cfi file into your "Shaders/HWScripts/CryFX" folder (create it if you do not have one)

και πάλι δεν τα κατάφερα...το Path δεν υπάρχει και αν το δημιουργήσω πάλι δε γίνεται τίποτα! κάτι ποιο αναλυτικό έχουμε ; :o

• Απαντ. 5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
I've attached the shader to this post for testing purposes. Please report back here with any issues you may have, or if you enjoy the shader. It's best to test in the editor, as I'm not sure if the shader will load in-game without placing it in the shadercache. To use, just extract the fraglib.cfi file into your "Shaders/HWScripts/CryFX" folder (create it if you do not have one). It should load in the editor on the next launch.

Κοινώς στον Editor δουλεύει σίγουρα. Για το παιχνίδι, αν δεν δουλεύει με τον παραπάνω τρόπο, βάλε το μέσα στο "ShaderCache.pak"

Δημοσ.

Λοιπόν δούλεψε κανονικά και στο παιχνίδι.

H διαδικασία είναι :

1)Μετονομάζεις το shaders.pak (και όχι το ShaderCache.pak) σε shaders.zip για να το ανοίξεις

2)Πετάς μέσα στο path (Shaders/HWScripts/CryFX )το fragLib.cfi

3)Μετά την συμπίεση ξανά μετονομάζεις εννοείτε το shaders.zip σε shaders.pak

Tο παιχνιδι κατά την εκκίνηση θα κάνει rebuild τα shaders (δε τρομάζεις :P) και σε μερικά δεύτερα θα είναι όλα οκ ;)

* Επιβεβαιωμένα πιάνει και στο warhead

Δημοσ.

Δεν έχω εγκατεστημένο πλέον το Crysis οπότε δεν μπορούσα να ψάξω και πολύ, glad που βρήκατε την λύση :-D. Τα .pak αρχεία ανοίγουν κανονικά με το WinRar οπότε απλά κάντε "Open With", μην τα μετονομάζετε άδικα ;)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Λοιπόν δούλεψε κανονικά και στο παιχνίδι.

H διαδικασία είναι :

1)Μετονομάζεις το shaders.pak (και όχι το ShaderCache.pak) σε shaders.zip για να το ανοίξεις

2)Πετάς μέσα στο path (Shaders/HWScripts/CryFX )το fragLib.cfi

3)Μετά την συμπίεση ξανά μετονομάζεις εννοείτε το shaders.zip σε shaders.pak

Tο παιχνιδι κατά την εκκίνηση θα κάνει rebuild τα shaders (δε τρομάζεις :P) και σε μερικά δεύτερα θα είναι όλα οκ ;)

* Επιβεβαιωμένα πιάνει και στο warhead

το βημα 3 πως γεινετε???

παταω shader.pak και μου το κανει σαν φακελο στο ονομα και οχι την ασπρη σελιδα

extract here παταμε???

Επεξ/σία από sozz
Δημοσ.
το βημα 3 πως γεινετε???

extract here παταμε???

Όχι ρε συ...μόλις ρίξεις το fragLib.cfi μέσα στο zip, συμπιέζεται αυτόματα και ενημερώνεται.

Μέτα κλείνεις απλά το zip και το μετονομάζεις πάλι σε Pak.

Δημοσ.

οκ παιδια το εκανα οπως το ειπε ο γιαννης απο πανω ;)

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 16:26 ----------

ρε παιδια επαιζα εκει με το editor εχτες και κατι εκανα και τα βλεπω πρασινα πως μπορω να το φτιαξω?? το κακο ειναι πως χωρις να κανω save αυτα τα εχω και στο game :shock:

ΥΓ εχτες το επαθα απλως νομιζα πως αμα το κλεισω θα φτιαξει ;(

Δημοσ.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 16:26 ----------

[/color]ρε παιδια επαιζα εκει με το editor εχτες και κατι εκανα και τα βλεπω πρασινα πως μπορω να το φτιαξω?? το κακο ειναι πως χωρις να κανω save αυτα τα εχω και στο game :shock:

ΥΓ εχτες το επαθα απλως νομιζα πως αμα το κλεισω θα φτιαξει ;(

κράτα τα save Και κανε reinstall.

Δημοσ.

το game δεν το εχω εδω :-(

απο το editor ειχα κανει στα file το generate surface texture και μετα το debug, high quality :cry:

ΥΓ ειναι μονο σε αυτην την πιστα οχι στις αλλες

ΥΓ2 τωρα το af πως το βαζουμε?? ειναι απο μονο του 16???

Δημοσ.

ΥΓ2 τωρα το af πως το βαζουμε?? ειναι απο μονο του 16???

Καν το force από το control Panel της κάρτας.

Δημοσ.

δεν ξερω αμα το παθενει εσας

αλλα πηγαινε στην πιστα assault εκει που ειναι στην μεση του χαρτι να διαλυσεις εναν aa.

αμα πατε διπλα διπλα δειτε πως μου κανει τα γραφικα :mad:

πρεπει να σταματησω να βαζω οτι βρω ε???:lol:

ΥΓ μου βγαζει προβλημα στην φωτο περιμενετε

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 17:18 ----------

να την :lol:

http://yfrog.com/jccrysis2009121917000490p

διπλα απο τον καδο

Δημοσ.

Ξέρει κανείς αν μπορώ να αγοράσω πουθενά το Crysis Wars ξεχωριστά (μόνο το multiplayer);

• Moderators
Δημοσ.
Ξέρει κανείς αν μπορώ να αγοράσω πουθενά το Crysis Wars ξεχωριστά (μόνο το multiplayer);

Δεν νομίζω ότι πωλείται ξεχωριστά.

Ωστόσο ενδεχομένως να σε ενδιαφέρει αυτό:

http://www.mycrysis.com/newsdetails.php?news=42990

Έχουν μια trial περίοδο -που άρχισε από χθες- για 10 μέρες για το Crysis Wars (trial για το Online, και unlimited για LAN παιχνίδι) και παράλληλα ένα διαγωνισμό όπου θα δώσουν κάπου 100 κλειδιά μόνιμης χρήσης στους νικητές.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...