Psycho_Warhead Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 για αυτό είπαν να προσέχεις τι γράφεις, αν ήταν για τα γραφικά θα ήταν "αρέσουν" και όχι "αρέσει" Ε καλα μην βαρας......
polonos1313 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Παίδες αντιμετωπίζω πρόβλημα!!! Λοιπόν...είπα να ξαναβάλω να παίξω το Crysis για να θυμηθώ λίγο τι θα πει γραφικά. Δεν ξέρω τι συμβαίνει αλλά μόλις τελειώσει το loading ξεκινάω να παίξω και μου γεμίζει η οθόνη με κόκκινες τελείες και σταματάει να ανταποκρίνεται το pc με αποτέλεσμα να θέλει restart.To ίδιο πρόβλημα και με το Crysis Warhead.Δοκίμασα με τους τελευταίους drivers αλλά και με παλιότερους αλλά πάλι τίποτα.Η θερμοκρασία είναι πάντως κομπλέ.Μπορεί να φανταστεί κάποιος τι παίζει ??? Thanks !!!
polonos1313 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Μόλις το ξαναέτρεξα και πάλι τα ίδια.Απλά δεν μου βγάζει συγκεκριμένα μόνο τις κόκκινες τελείες αλλά κάνει διάφορα(χρωματιστά σχήματα,από πράσινη η οθόνη γίνεται μπλε) Ορίστε και τι έπιασα με την καμερα από το κινητό
Psycho_Warhead Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Μόλις το ξαναέτρεξα και πάλι τα ίδια.Απλά δεν μου βγάζει συγκεκριμένα μόνο τις κόκκινες τελείες αλλά κάνει διάφορα(χρωματιστά σχήματα,από πράσινη η οθόνη γίνεται μπλε)Ορίστε και τι έπιασα με την καμερα από το κινητό [ATTACH]21603[/ATTACH] Τι συμβολα ειναι αυτα ρε.....μηπως εχεις κανει κανα τρελο oc και δεν το σηκωνει?
polonos1313 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Τι συμβολα ειναι αυτα ρε.....μηπως εχεις κανει κανα τρελο oc και δεν το σηκωνει? Όχι και με stock settings που το δοκίμασα πάλι τα ίδια.Τι στο καλό είναι πάλι αυτό.Πριν κανένα 5μηνο έπαιξα κανονικότατα το warhead
Psycho_Warhead Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Όχι και με stock settings που το δοκίμασα πάλι τα ίδια.Τι στο καλό είναι πάλι αυτό.Πριν κανένα 5μηνο έπαιξα κανονικότατα το warhead Σιγουρα δεν εχεις πειραξει κατι στο pc?
polonos1313 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Σιγουρα δεν εχεις πειραξει κατι στο pc? Όχι τίποτα όλα είναι stock.Πριν λίγο καιρό πειραματίστικα λίγο με την κάρτα ανεβάζωντας την αλλά παρόλα αυτά την επέστρεψα σε ρυθμίσεις stock.Στο ΝΒΑ 2κ10 και το PES 2010 και Operation flashpoint δεν μου κάνει τίποτα.
EddieObscurant Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Βάλε κανα άλλο βαρύ παιχνιδι και δες αν σου κάνει κανενα παρομοιο πρόβλημα γιατι τα pes kai nba ειναι ελαφρια. Αν όχι , που είναι και το πιθανότερο κανε unistall και reinstall το παιχνίδι και drivers της κάρτας και λογικά το προβλημα θα λύθει.
polonos1313 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 κανε unistall και reinstall το παιχνίδι και drivers της κάρτας και λογικά το προβλημα θα λύθει. Tα έχω κάνει ήδη.Eπίσης το ΝΒΑ δεν θα έλεγα οτι είναι και κανένα ελαφρύ παιχνίδι ούτε το operation flashpoint. Πέρα από αυτα ποιο άλλο να δοκιμάσω ?? Δεν μου έρχεται κάποιο στο μυαλό. Βασικά αύριο θα δοκιμάσω το crysis με όλα τα graphics στο low και την ανάλυση πολύ χαμηλα
polonos1313 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Μόλις το δοκίμασα και με όλα στο low και ανάλυση 1024χ768 σε οθόνη 22'' και μετα από 5 λεπτα πάλι τα ίδια. Ορίστε και η photo
outlaw star Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 δοκίμασε και με άλλα παιχνίδια γιατί μου φαίνεται σα να τα παιξε η κάρτα σου...επίσης δοκίμασε ati tool με στοκ ρολόγια..αν εκεί σου πετάει artifacts μάλλον ψόφησε..
EddieObscurant Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 οπως είπε και outlaw star μαλλον πεθαίνει η κάρτα σου ή κάποια μνήμη της. Τρεξε κανα furmark, κανα άλλο βαρυ παιχνδι κλπ.
polonos1313 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 (επεξεργασμένο) δοκίμασε και με άλλα παιχνίδια γιατί μου φαίνεται σα να τα παιξε η κάρτα σου...επίσης δοκίμασε ati tool με στοκ ρολόγια..αν εκεί σου πετάει artifacts μάλλον ψόφησε.. Δηλαδή έτσι στα καλά καθούμενα τα έπαιξε η κάρτα μου....??? Ε αν είναι δυνατόν :mad: ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 02:35 ---------- Έτρεξα το ati tool για 3,5 λεπτά και στο παραθυράκι έγραφε no errors.Η θερμοκρασία πήγε όμως στους 80 βαθμούς. Επίσης έτρεξα και το funmark (stability test ) για 10 λεπτά και εκεί όλα οκ Επεξ/σία 27 Οκτωβρίου 2009 από polonos1313
EddieObscurant Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 ισως τα παιξε κάποια μνήμη της κάρτας και για αυτό ίσως όταν δεν χρησιμοποιείται όλη δεν σου βγάζει πρόβλημα. Δοκίμασε σε πολύ υψηλές αναλύσεις (1920 και πάνω)να δεις αν σου εμφανίζεται πιο συχνά το πρόβλημα. Ναι συνήθως έτσι απλά χαλάνε. Αν δεν σου είναι κόπος δοκίμασέ την σε άλλο υπολογιστή ή κάνε ένα φορματ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις