Προς το περιεχόμενο

Crysis

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παίδες αντιμετωπίζω πρόβλημα!!!

Λοιπόν...είπα να ξαναβάλω να παίξω το Crysis για να θυμηθώ λίγο τι θα πει γραφικά.

Δεν ξέρω τι συμβαίνει αλλά μόλις τελειώσει το loading ξεκινάω να παίξω και μου γεμίζει η οθόνη με κόκκινες τελείες και σταματάει να ανταποκρίνεται το pc με αποτέλεσμα να θέλει restart.To ίδιο πρόβλημα και με το Crysis Warhead.Δοκίμασα με τους τελευταίους drivers αλλά και με παλιότερους αλλά πάλι τίποτα.Η θερμοκρασία είναι πάντως κομπλέ.Μπορεί να φανταστεί κάποιος τι παίζει ???

Thanks !!!

Δημοσ.

Μόλις το ξαναέτρεξα και πάλι τα ίδια.Απλά δεν μου βγάζει συγκεκριμένα μόνο τις κόκκινες τελείες αλλά κάνει διάφορα(χρωματιστά σχήματα,από πράσινη η οθόνη γίνεται μπλε)

Ορίστε και τι έπιασα με την καμερα από το κινητό

post-44411-129063032602_thumb.jpg

Δημοσ.
Μόλις το ξαναέτρεξα και πάλι τα ίδια.Απλά δεν μου βγάζει συγκεκριμένα μόνο τις κόκκινες τελείες αλλά κάνει διάφορα(χρωματιστά σχήματα,από πράσινη η οθόνη γίνεται μπλε)

Ορίστε και τι έπιασα με την καμερα από το κινητό

[ATTACH]21603[/ATTACH]

Τι συμβολα ειναι αυτα ρε.....μηπως εχεις κανει κανα τρελο oc και δεν το σηκωνει?

Δημοσ.
Τι συμβολα ειναι αυτα ρε.....μηπως εχεις κανει κανα τρελο oc και δεν το σηκωνει?

Όχι και με stock settings που το δοκίμασα πάλι τα ίδια.Τι στο καλό είναι πάλι αυτό.Πριν κανένα 5μηνο έπαιξα κανονικότατα το warhead

Δημοσ.
Όχι και με stock settings που το δοκίμασα πάλι τα ίδια.Τι στο καλό είναι πάλι αυτό.Πριν κανένα 5μηνο έπαιξα κανονικότατα το warhead

Σιγουρα δεν εχεις πειραξει κατι στο pc?

Δημοσ.
Σιγουρα δεν εχεις πειραξει κατι στο pc?

Όχι τίποτα όλα είναι stock.Πριν λίγο καιρό πειραματίστικα λίγο με την κάρτα ανεβάζωντας την αλλά παρόλα αυτά την επέστρεψα σε ρυθμίσεις stock.Στο ΝΒΑ 2κ10 και το PES 2010 και Operation flashpoint δεν μου κάνει τίποτα.

Δημοσ.

Βάλε κανα άλλο βαρύ παιχνιδι και δες αν σου κάνει κανενα παρομοιο πρόβλημα γιατι τα pes kai nba ειναι ελαφρια. Αν όχι , που είναι και το πιθανότερο κανε unistall και reinstall το παιχνίδι και drivers της κάρτας και λογικά το προβλημα θα λύθει.

Δημοσ.
κανε unistall και reinstall το παιχνίδι και drivers της κάρτας και λογικά το προβλημα θα λύθει.

Tα έχω κάνει ήδη.Eπίσης το ΝΒΑ δεν θα έλεγα οτι είναι και κανένα ελαφρύ παιχνίδι ούτε το operation flashpoint.

Πέρα από αυτα ποιο άλλο να δοκιμάσω ?? Δεν μου έρχεται κάποιο στο μυαλό.

Βασικά αύριο θα δοκιμάσω το crysis με όλα τα graphics στο low και την ανάλυση πολύ χαμηλα

Δημοσ.

δοκίμασε και με άλλα παιχνίδια γιατί μου φαίνεται σα να τα παιξε η κάρτα σου...επίσης δοκίμασε ati tool με στοκ ρολόγια..αν εκεί σου πετάει artifacts μάλλον ψόφησε..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
δοκίμασε και με άλλα παιχνίδια γιατί μου φαίνεται σα να τα παιξε η κάρτα σου...επίσης δοκίμασε ati tool με στοκ ρολόγια..αν εκεί σου πετάει artifacts μάλλον ψόφησε..

Δηλαδή έτσι στα καλά καθούμενα τα έπαιξε η κάρτα μου....???

Ε αν είναι δυνατόν :mad::mad:

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 02:35 ----------

Έτρεξα το ati tool για 3,5 λεπτά και στο παραθυράκι έγραφε no errors.Η θερμοκρασία πήγε όμως στους 80 βαθμούς.

Επίσης έτρεξα και το funmark (stability test ) για 10 λεπτά και εκεί όλα οκ

Επεξ/σία από polonos1313
Δημοσ.

ισως τα παιξε κάποια μνήμη της κάρτας και για αυτό ίσως όταν δεν χρησιμοποιείται όλη δεν σου βγάζει πρόβλημα. Δοκίμασε σε πολύ υψηλές αναλύσεις (1920 και πάνω)να δεις αν σου εμφανίζεται πιο συχνά το πρόβλημα.

Ναι συνήθως έτσι απλά χαλάνε. Αν δεν σου είναι κόπος δοκίμασέ την σε άλλο υπολογιστή ή κάνε ένα φορματ.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...