john2gr Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 Το Tesselation είναι κάτι που περιμέναμε εδώ και καιρό να χρησιμοποιηθεί (ας θυμίσω το Truform της ATI πριν μερικά χρονάκια ). Σε αντίθεση όμως με τα FSAA και AF που μπορούν να γίνουν force από το CC της κάρτας γραφικών, το Tesselation πρέπει να υποστηρίζεται από την game engine, αλλιώς τον πούλο. Το καλό της υπόθεσης όμως είναι ότι με το Tesselation θα έρθει το τέλος των τραγικών LODs που τρώμε στην μάπα τα τελευταία χρόνια
Psycho_Warhead Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 Το σωστο crysis θα ηταν με tessalation.....Εκει δεν θα υπηρχαν ατομα για να πουν οτι δεν τους αρεσει....
Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 μπα αλήθεια? και αν δεν τους αρέσουν τα FPS σώνει και καλά πρέπει να τους αρέσει το Crysis? είμαστε σοβαροί?
outlaw star Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 Το σωστο crysis θα ηταν με tessalation.....Εκει δεν θα υπηρχαν ατομα για να πουν οτι δεν τους αρεσει.... it's not all about graphics you know....υπάρχουν και άλλοι παράγοντες
ikaruga24 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 Το σωστο crysis θα ηταν με tessalation.....Εκει δεν θα υπηρχαν ατομα για να πουν οτι δεν τους αρεσει.... Εσυ πιστευεις οτι το crysis δεν μου αρεσε για τα γραφικα του? Οχι, δεν μου αρεσε γιατι εχει βαρετο gameplay. Απλα πανω στην βαρεμαρα αρχισα να προσεχω και αλλα πραγματα που δεν μου αρεσαν που συνεβαλαν στην κακη μου συνολικη εικονα του παιχνιδιου. Δεν ειναι ομως τα γραφικα ο πρωτος παραγοντας (μαλλον ο τελευταιος ειναι).
ksaplostra Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 Εσυ πιστευεις οτι το crysis δεν μου αρεσε για τα γραφικα του? Οχι, δεν μου αρεσε γιατι εχει βαρετο gameplay. Απλα πανω στην βαρεμαρα αρχισα να προσεχω και αλλα πραγματα που δεν μου αρεσαν που συνεβαλαν στην κακη μου συνολικη εικονα του παιχνιδιου. Δεν ειναι ομως τα γραφικα ο πρωτος παραγοντας (μαλλον ο τελευταιος ειναι). Σε βλέπω κι εσένα στο κλαμπ των γραφικών
ikaruga24 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 Σε βλέπω κι εσένα στο κλαμπ των γραφικών Το εχω πει πολλες φορες μεχρι σημερα. Μαλλον με εχουν ηδη καταταξει σε αυτην την κλασση πολλες φορες τωρα οποτε τι ειναι αλλη μια?
Psycho_Warhead Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 Εγω δεν ειπα οτι πρεπει να σας αρεσει το Crysis ντε και καλα απλα ειπα οτι με tesselation τα γραφικα του θα πεταγαν.....
Tenshi Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 Εγω δεν ειπα οτι πρεπει να σας αρεσει το Crysis ντε και καλα απλα ειπα οτι με tesselation τα γραφικα του θα πεταγαν..... ...οι κάρτες μας θα σέρνονταν και τα πορτοφόλια μας θα άδειασαν να συμπληρώσω εγώ.
FarCry Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 Εγω δεν ειπα οτι πρεπει να σας αρεσει το Crysis ντε και καλα απλα ειπα οτι με tesselation τα γραφικα του θα πεταγαν..... το γραφικο θα πεταγε και τα frames θα εκαναν βουτια στον καιαδα
Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 Το σωστο crysis θα ηταν με tessalation.....Εκει δεν θα υπηρχαν ατομα για να πουν οτι δεν τους αρεσει.... Εγω δεν ειπα οτι πρεπει να σας αρεσει το Crysis ντε και καλα απλα ειπα οτι με tesselation τα γραφικα του θα πεταγαν..... κάποιος φάσκει και αντιφάσκει? να προσέχεις τι γράφεις τότε την επόμενη φορά...
Psycho_Warhead Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 κάποιος φάσκει και αντιφάσκει? να προσέχεις τι γράφεις τότε την επόμενη φορά... Δεν θα υπηρχαν ατομα να μην τους αρεσουν τα γραφικα ενοουσα......
liopyr Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 Δεν θα υπηρχαν ατομα να μην τους αρεσουν τα γραφικα ενοουσα...... Ούτε τώρα υπάρχουν άτομα που δεν τους αρέσουν τα γραφικά του Crysis. Υπάρχουν απλά άτομα που δεν τους δίνουν ιδιαίτερη σημασία. (και καλά κάνουν).
Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 Δεν θα υπηρχαν ατομα να μην τους αρεσουν τα γραφικα ενοουσα...... για αυτό είπαν να προσέχεις τι γράφεις, αν ήταν για τα γραφικά θα ήταν "αρέσουν" και όχι "αρέσει"
ikaruga24 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 Ούτε τώρα υπάρχουν άτομα που δεν τους αρέσουν τα γραφικά του Crysis.Υπάρχουν απλά άτομα που δεν τους δίνουν ιδιαίτερη σημασία. (και καλά κάνουν). Ακριβως αυτο χωρια που σε μερικους μπαινει μεσα και ο παραγοντας "art".
Προτεινόμενες αναρτήσεις