Προς το περιεχόμενο

Crysis

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μερικές φορές τα λόγια είναι περιττά... τα γραφικά του Crysis είναι απλά :shock:

Και το κυριότερο είναι ότι μπορείς να τα χαρείς και όχι να βλέπεις ένα "πανέμορφο σκοτάδι" όπως στο Doom 3.

Τι απαιτήσεις να έχει όμως... :-?

Δημοσ.

kostacurtas file mou ta polla logia einai ftoxia, esu eipes liga kai sofa!!! DOOM3 gia mena i megaliteri patata twn anamenwn kapote supergames...! FarCry = Theiko, Crysis = to theikotero eperxomeno...

Δημοσ.

και εγω περιμενα το doom με αγωνια αλλα το αποτελεσμα ηταν να απαγοητευτω ενω το far-cry ηταν το πρωτο παιχνιδι που επαιξα στον ''δικο μου υπολιγιστη (τον πρωτο μου)'' και ηταν το καλυτερο εκεινο τον καιρο και αργοτερα τα μονα παιχνιδια που ηταν ισαξια για μενα ηταν το HL 2 και το call of duty.Και απο οτι βλεπω με την συνεχεια του θα χρειαστω αναβαθμιση αλλα ειναι απο τα λιγα παιχνιδια που αξιζουν πραγματικα αναβαθμιση

Δημοσ.

an kataferei to 360 na apikonisei auta ta grafika pou vlepw sta video tote ti na pw... niothw polu iperifanos gia tin konsola auti pou agorasa , idi ime diladi me to oblivion!!! :D

Δημοσ.

Ρυθμίσεις για να παίζει το παιχνίδι τέλεια σε μέτριο μηχάνημα:

Detailed textures:OFF

Textures:OFF

Shadows: OFF

Volumetric lights: OFF

Lighting: OFF

Water effects: OFF

Water: Off

Trees: OFF

Volumetric Clouds: OFF

Background: OFF

Enemy AI: OFF

Enemies: OFF

Weapon effects: OFF

Weapons: OFF

Viewing Distance: 0

Resolution: 320x240

Mε αυτές τις ρυθμίσεις σας εγγυώμαι θα παίζει τέλεια σε όλα τα μέτρια μηχανήματα :-)

PS: Αστεία αστεία πάντως, τα γραφικά του παιχνιδιού είναι απλώς απίστευτα. Και να μή ξεχνάμε ότι το FarCry και απίστευτα γραφικά είχε, αλλά καί τρομερό engine, το οποίο απέδιδε 100% ακόμα και σε κάτω του μετρίου μηχανήματα. Πιστεύω και σε αυτό το παιχνίδι θα έκαναν πολύ καλή δουλειά.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...